Deze Oude “Scrubs” Aflevering Is een Perfecte Primer op de Overdracht van de Kiem

0
153
NBC/Buena Vista Televisie

2006-aflevering van de hit medische komedie, Scrubs, aangetoond perfect hoe ziektekiemen reizen van persoon-tot-persoon bij het ontbreken van een goede hygiëne.

“Mijn Kool” aflevering (S05, E12) aanbevolen een subplot dat gericht is op de meest aanbeden patiënt in het ziekenhuis, Patricia Wilk (Michael Geleerd), tenslotte het herstellen en het voorbereiden om naar huis te gaan. Het overkoepelende thema van de aflevering gericht op onhandige, maar goed bedoelende intern, Jason “Kool” Cabbagio (Shaughn Buchholz).

In een belangrijke scène, Dr. Kelso (Ken Jenkins) lezingen het personeel op besmettelijke ziekten. Hij maakt gebruik van een groene tint als een visuele indicator om te laten zien hoe infecties reis door het ziekenhuis van persoon tot persoon. Uiteindelijk is de visuele les komt tot de conclusie wanneer de Kool is het laten gaan en, op zijn weg naar buiten de deur, transfers een infectie aan Mevrouw Wilk.

Als iemand in je leven moet een beetje verschuiven om te begrijpen hoe belangrijk goede hygiëne is tijdens een pandemie, deze video is een krachtig hulpmiddel. Eenvoudig gezegd, het voorkomt dat de transmissie van de ziekte en blijft de ouderen veilig.

Als u wilt om te controleren van de volledige aflevering, of, indien deze heeft u herinneren hoeveel je geliefde Scrubs, de hele serie is momenteel beschikbaar op Hulu, klaar voor uw self-quarantaine-fuif.