Denna Gamla “Scrubs” – Avsnittet Är en Perfekt Primer på Groddar Överföring

0
159
NBC/Buena Vista Television

2006 avsnitt av drabbade medicinsk komedi, Scrubs, visade bra hur bakterier resa från person-till-person-i avsaknad av god hygien.

“Mina Kål” episod (S05, E12) innehöll ett delområde som fokuserade på den mest älskade patient på sjukhuset, Patricia Wilk (Michael Lärt sig), äntligen återhämta sig och förbereder sig för att gå hem. Det övergripande temat för avsnittet fokuserade på klumpigt, men välmenande praktikant, Jason “Kål” Cabbagio (Shaughn Buchholz).

I en central scen, Dr. Kelso (Ken Jenkins) föreläsningar personalen om smittsamma sjukdomar vektorer. Han använder en grön nyans som en visuell indikator för att visa hur infektioner resa genom sjukhuset från person-till-person. Slutligen, den visuella lektion kommer till sin slutsats när Vitkålen är låt gå, och på väg ut genom dörren, eller överför en infektion till Fru Wilk.

Om någon i ditt liv behöver en liten knuff för att förstå hur viktig en god hygien är under en pandemi, den här videon är ett kraftfullt verktyg. Enkelt uttryckt, det förhindrar överföring av sjukdomar och håller den äldre säker.

Om du vill kolla in hela avsnittet, eller om detta har gjort att du minns hur mycket du älskade Scrubs, hela serien är för närvarande tillgänglig på Hulu, redo för din self-karantän binge.