Uber vs Lyft: Som-Tjenesten til å Bruke for Nybegynnere

0
58

Uber og Lyft er de to mest populære tur-deling av apps der ute. Hvis du er som folk flest, du bruker dem på en jevnlig basis, men de to forskjellige apper i et par store måter, prisen blir den mest åpenbare.

Hvis du er ny til tur-deling, Uber er alternativet for de fleste, men Lyft er definitivt verdt å vurdere. I slaget ved Uber vs Lyft, denne artikkelen vil bryte ned forskjellene mellom de to tjenestene og hjelpe deg med å bestemme hvilken du skal bruke.

Pris

Uber og Lyft begge har satt avgifter for sine ritt, men gebyrene kan variere basert på tid på dagen og etterspørsel etter tjenesten. Uber er “Surge Priser kan sende avgifter soaring til sju eller åtte ganger sin normale kostnader, denne typen av priser skjer oftest rundt opptatt helligdager som Nye Året eller Cinco de Mayo, når brukerne er ute og drikker, og ute av stand til å kjøre hjem. Mens Lyft har også bølge priser sine avgifter har en tendens til å være lavere.

Selvfølgelig, begge tjenestene vil vise prisen før turen. Bør du alltid sammenligne Uber vs Lyft for å finne det billigste alternativet for hvor du ønsker å gå. Mens det synes åpenbart at de to ville være like, kan du finne besparelser på $10 eller mer i noen tilfeller.

Abonnementer/Går

Både Uber og Lyft har ekspandert utover bare ri-praie tjenester. Begge selskaper tilbyr sin egen versjon av et månedlig passere, selv om fordelene er forskjellig mellom de to.

Uber tilbyr Uber Belønninger program som lar brukere å bygge opp poeng for Uber ritt og UberEats bestillinger. Du kan bygge opp poeng for å få rabatter på turer og andre belønninger. Uber Belønninger er helt gratis, så det er ingen ulemper med å bruke det.

Imidlertid, Uber tilbyr også Turen Pass for $25 per måned for hyppige brukere. Tjenesten lover å gi “beskyttet priser” for bestemte ruter uansett vær eller tid på dagen. I teorien, dette betyr at du kan unngå bølge priser. Ride Pass gir også gratis bruk av HOPP Sykler og scooter turer i opp til 30 minutter hver dag.

Lyft har sin egen versjon av Turen Passerer kalt Lyft Rosa. Denne nye tjenesten tar plassen til tidligere tjenester Lyft tilbud som er tilgjengelig for $20 per måned. Lyft sier brukerne at call for turer på minst to til tre ganger per uke vil du få mest mulig nytte ut av Lyft Rosa. Det tilbyr 15% rabatt på alle ritt, prioritet henting fra flyplassen, tre avgift-avbestillinger mindre per måned, og tre 30 minutters gratis sykkel og scooter turer per måned.

Når du vurdere Uber vs Lyft, Lyft er litt rimeligere, og tilbyr mer konkrete fordeler.

Sikkerhet

Verken Lyft eller Uber har vært fri for problemer med siden starten. Flere beskyldninger ha oppstått av seksuelle krenkelser av drivere mot passasjerer, noe som førte til omfattende mediedekning og en nedgang i antall kvinnelige brukere. Siden den gang, både Uber og Lyft har iverksatt en rekke forskjellige sikkerhetsfunksjoner for å gi ryttere med fred i sinnet.

Uber er i ferd med å teste og implementere en funksjon som automatisk fylle ut en tekstmelding med informasjon om merke og modell av bil, til målet, gjeldende plassering, og mye mer som kan bli sendt til myndighetene. Alle brukere har å gjøre er å fylle i deres beredskap. Det er også et verktøy som tillater brukere å rapportere om andre saker i løpet av en tur, for eksempel dårlig kjøring eller forsømmelser fra driveren.

Uber har også en annen funksjon som kalles Bekrefte Din Tur som vil gi en fire-sifret app-driveren må legges inn. Når føreren går inn i koden, hvis det samsvarer med den som er utpekt for at ride, vil passasjeren få en tekst. Uber sier denne funksjonen legger til et ekstra lag med beskyttelse på toppen av verifisere lisens plate.

Lyft har implementert mange av de samme funksjoner, inkludert muligheten til tekst 911. En funksjon Lyft har som Uber ikke er en smart “tur check-in” – funksjonen. Denne funksjonen vil oppdage om det er uventede forsinkelser i løpet av turen.

Dette vil dukke opp på den rider ‘ s telefon og be dem om å ta hurtig på at de kom trygt frem til bestemmelsesstedet, kan du rapportere et problem, eller be om krisehjelp. Lyft sier også at alle drivere vil det være nødvendig å ta et fellesskap sikkerhet utdanning klasse.

Uber vs Lyft: Som Er Bedre Valg?

Det er ingen klar linje mellom de to tjenestene. Faktisk, de fleste av drivere fungerer for både tjenester og ta rir basert på hvor de er tiden en forespørsel kommer inn.

På de fleste tider av dagen, vil du finne at prisene holder seg relativt like mellom både Uber og Lyft. Forskjellen bare blir klart i løpet av travle perioder. Uber har en etappe opp for internasjonale reisende, så Uber er tilgjengelig i omtrent 70 land.

Avgjørelsen koker ned til dine personlige preferanser. Hvis du ønsker en tjeneste med mer sikkerhet funksjoner, Uber er et bedre valg, men hvis du leter etter priser, Lyft har en tendens til å være det beste alternativet. Hvis du stole på tur praie tjenester på en dag-til-dag basis, Lyft har bedre ride pass alternativ.

Du kan velge en over den andre, men det beste alternativet er å laste ned både apper og bruke den som best passer dine behov på et gitt tidspunkt.

Foretrekker du Uber eller Lyft? Hva er dine erfaringer med tjenestene? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.