Samsung Galaxy S20: Hur till Ändra Din skärmupplösning

0
64
Justin Duino

Din Samsung Galaxy S20, S20+, eller S20 Ultra har en fantastisk skärm som kan köras på 120Hz. Out of the box är telefonen inställd på att WQHD+ (3,200 x 1 440) msek, vilket bara kan köra på 60Hz och använder den mest batteritid. Om du vill ändra skärmens upplösning du kan ställa in den att HD+ (1 600 x 720) eller FHD+ (2,400 x 1080).

Börja med att hoppa in i menyn Inställningar när du är redo att ändra enhetens upplösning. Det enklaste sättet att göra detta är genom att dra ner från toppen av skärmen för att öppna meddelandepanelen. Från det att peka på kugghjulsikonen bredvid Ström-knappen.

Alternativt, svep upp från handenheten startskärmen för att öppna app låda. Antingen med hjälp av sökrutan längst upp på skärmen eller bläddra mellan paneler för att lansera “Inställningar” – app.

Därefter väljer du “Visa” – alternativ.

Bläddra till längst ned i listan och tryck därefter på “skärmupplösning” – knappen. Din Galaxy S20 är aktuell upplösning visas under objektets rubrik text.

Välj slutligen önskad skärmupplösning. Igen, dina val är HD+ (1 600 x 720), FHD+ (2,400 x 1080), och WQHD+ (3,200 x 1 440) msek. När du gjort ditt val, tryck på tangenten “Apply” för att spara dina ändringar.

Ändra upplösningen på skärmen på din Samsung Galaxy S20, S20+, eller S20 Ultra är så enkelt. Kom ihåg att du kan bara dra nytta av smartphone 120Hz skärm när den är inställd på att FHD+. Vi rekommenderar att hålla sig till mitten inställning så kommer det använder mindre batteritid än WQHD+.

RELATERAT: Hur för att Slå på Samsung Galaxy S20 s 120Hz Skärm

LÄS NÄSTA

  • “Hur Livestream på GDC 2020 Paneler och Utmärkelser
  • “De 6 Bästa Gratis Videokonferenser Apps
  • “Nej, 5G Orsakar Inte Coronaviruset
  • “Att inte Få Netflix i 4K? Här är Hur man Fixar Det
  • “5 Lättsam tv-Spel för att Hjälpa Dig att Koppla av i Stressiga Tider