Samsung Galaxy S20: het Wijzigen van de Resolutie van Uw Scherm

0
75
Justin Duino

Uw Samsung Galaxy S20, S20+, of S20 Ultra heeft een prachtig scherm dat kan worden uitgevoerd op 120Hz. Uit de doos, de handset is ingesteld op WQHD+ (3,200 x 1.440), die alleen kunnen worden uitgevoerd met een frequentie van 60Hz en maakt gebruik van de meest levensduur van de batterij. Als u wilt wijzigen van de resolutie van uw scherm, kunt u instellen dat HD+ (1.600 x 720) of FHD+ (2.400 x 1,080).

Start door te springen in het Instellingen menu wanneer u klaar bent om uw apparaat op het scherm van resolutie. De eenvoudigste manier om dit te doen is door te vegen met uw vinger omlaag vanaf de bovenkant van het scherm open het meldingenpaneel. Van daar, tikt u op het Tandwiel-pictogram naast de knop.

Als alternatief, veegt u omhoog vanaf de handset in het beginscherm te openen van de app drawer. Gebruik het zoekvak aan de bovenkant van het scherm of blader tussen de panelen om de lancering van de ‘Instellingen’ app.

Selecteer vervolgens de optie “Display”.

Scroll naar de onderkant van de lijst en tik op de “beeldschermresolutie” knop. Uw Galaxy S20 huidige scherm resolutie worden weergegeven onder het item rubriek tekst.

Ten slotte kies je de gewenste schermresolutie. Nogmaals, uw keuzes zijn HD+ (1.600 x 720), FHD+ (2.400 x 1,080), en WQHD+ (3,200 x 1.440). Nadat u uw keuze hebt gemaakt, druk dan op de knop “Toepassen” om uw wijzigingen op te slaan.

Het wijzigen van de schermresolutie van je Samsung Galaxy S20, S20+, of S20 Ultra simpel is dat. Vergeet niet dat u alleen gebruik maken van de smartphone 120 hz scherm, wanneer het is ingesteld op FHD+. Wij raden vasthouden aan de middelste stand als deze wordt gebruikt minder batterij dan WQHD+.

GERELATEERD: Hoe de Samsung Galaxy S20 is 120 hz Scherm

LEES VERDER

  • “Hoe Livestream de GDC 2020 Panelen en Prijzen
  • “De 6 Beste Gratis Video Conferencing Apps
  • “Nee, 5G Niet leiden tot Coronavirus
  • “Niet Krijgen van Netflix in 4K? Hier is Hoe Het te Repareren
  • “5 Makkelijk in de omgang Video Games om U te Helpen Ontspannen in Stressvolle Tijden