Hur man Använder Nämner i Microsoft Office 365 Kommentarer

0
66

När du lägger till kommentarer till ett Word-dokument, Excel-kalkylblad och PowerPoint-presentation, Office 365 kan du nämna en annan användare med ” @ ” – tecknet (som de flesta chat program). Här är vad Office 365 nämner är till för och hur man använder dem effektivt.

Nämner bara meningsfullt när du arbetar med andra människor, så även du kan använda dem med en personlig Office 365 (O365) köp, du kommer att behöva lägga till andra personer till att teckning för dem att ha mycket användning. Detta innebär att nämner tenderar att vara mer användbara inom en organisation där alla har en O365-licens.

Du kommer aldrig att använda Word, Excel eller PowerPoint som chat program, men det betyder inte att du vill lämna den fil du recenserar för att skicka författaren ett meddelande. Tidigare, kan du lägga till kommentarer till en Office-fil för någon annan som har tillgång till filen för att läsa, men som förlitar sig på dem för att öppna filen och läsa kommentarerna. Med nämner, kan du proaktivt skicka ett meddelande till någon.

Det budskapet kan vara en fråga (“Sandra, kan du bekräfta dessa siffror är korrekta?”), en edit (“John, det här avsnittet är alltför ordrik, kan du trimma ner det är ni snälla.”), eller helt enkelt en kommentar (“Jean, älskar denna bild, det är verkligen effektivt”). Oavsett vad det är, ett omnämnande kommer automatiskt att skicka den personen ett e-postmeddelande med en länk till kommentar. Ingen mer väntan på att någon ska öppna fil “i fall att” du har lagt till en kommentar!

Vi kommer att visa det med Ord, men den processen är exakt samma i Excel och PowerPoint.

Markera den text du vill kommentera och klicka sedan på Infoga > Ny Kommentar (eller högerklicka på den markerade texten och välj “Ny Kommentar” från menyn).

I rutan som visas, skriv “@” och namnet på den person du vill nämna. Skriva ut resten av ditt meddelande och klicka sedan på “Skicka” – knappen.

Och det är det, som du har nämnt någon.

Den person som du nämnde att du kommer att få ett e-postmeddelande som visar din kommentar, den text som du kommenterade på, och en knapp för att ta dem direkt till din kommentar i dokumentet.

Nämns i allmänhet i Microsofts mobila appar, webbappar och stationära klienter för Word, Excel och PowerPoint.

Den e-postmeddelandet har ytterligare funktioner som också kommer att visa någon kommentar tråd, den omgivande dokument sammanhang, och ger dig möjlighet att svara på kommentaren från e-post.

Denna ytterligare funktioner är tillgängliga i mobila appar och webbappar för Word -, Excel-och PowerPoint-och Excel-klienten (version från 1911 eller senare för Windows, version 16.31 eller senare för Mac). E-postmeddelanden från Word-och PowerPoint-kund apps kommer att få denna extra funktionalitet någon gång under 2020.

LÄS NÄSTA

  • “Samsung Galaxy S20: Hur till Ändra Din skärmupplösning
  • “Hur Livestream på GDC 2020 Paneler och Utmärkelser
  • “De 6 Bästa Gratis Videokonferenser Apps
  • “Nej, 5G Orsakar Inte Coronaviruset
  • “Att inte Få Netflix i 4K? Här är Hur man Fixar Det