Hur Livestream på GDC 2020 Paneler och Utmärkelser

0
56

Årets Game Developers Conference (GDC) som har skjutits upp på grund av det coronavirus. Lyckligtvis, som du försöker att stanna inomhus, kan du fortfarande njuta av livestreams för prisutdelning och de flesta av panelerna medan du tvättar dina händer.

Hur Livestream GDC 2020 på Twitch

Allt det hårda arbete som gick in i denna händelse som delvis räddade så många av de ursprungligen planerade samtal registreras av talarna själva. Dessa pre-inspelningar kommer att sända gratis på GDC Twitch kanal.

Du kan titta på live stream från 9 am till 5 pm PT eller 12 pm till 8 pm ET, 16-20 Mars, till 2020.

Under de förhållanden, vissa panelmedlemmar kan inte ge sina presentationer som avsett. Den ursprungliga GDC 2020 schema kan tjäna som en guide i form av online-event, men vissa paneler eller presentationer kan avbrytas på grund av individuella omständigheter.

Independent Games Festival och Game Developers Choice Awards ceremonier kommer att hållas kvar. Du kan fånga livestream på GDC Twitch kanal onsdag, 18 Mars, vid 5 pm PT/8 p.m. ET. De kommer att föregås av ett “Day of the Devs” showcase, som sponsras av Double Fine och iam8bit, med ett urval av nya indie-spel.

Allt om prisutdelning kommer att vara densamma med undantag av alt.ctrl.GDC award. Denna $2,000 pris som normalt ges till “den mest engagerande, spännande och välgjorda spel som använder okonventionella, tillgänglig eller alternativa fysiska kontroller” kommer inte att delas ut.

Hur att Titta på GDC 2020 Efteråt

Du behöver inte lyssna på live—du kan också titta på samtalen on-demand efteråt om du föredrar det.

Som alltid, de kommer att arkiveras på GDC Vault. Den GDC YouTube-sida kommer också att vara värd för majoriteten av samtalen.

Kommer GDC 2020 planeras?

Vissa händelser, som att E3 (planerad till juni 2020), har ställts in på grund av coronavirus. GDC 2020 var ursprungligen planerad att äga rum i San Francisco i Mars 16-20, 2020. Nu verkar det som det har ersatts av en “GDC Händelse veckan av augusti 3, 2020, på Moscone Center i San Francisco.”

Som de flesta händelser just nu, det är svårt att veta vad framtiden har i sitt sköte. Möjligheten av en GDC i augusti 2020 eller Mars 2021 är fortfarande upp i luften.

Om du är en GDC 2020 biljett hållare, kan du överföra ditt befintliga pass till en framtida händelse. De som drabbas av en inställd kan du följa de senaste nyheterna på GDC FAQ eller officiella Twitter.

Det finns även en kommande game jam från gamedev.världen, som samlar in medel för att hjälpa marginaliserade utvecklare som har påverkats negativt av avbokning.

För nu, alla kan göra sin del genom att stanna inne och njuta av insikter från branschledare inom design, programmering, konst, berättande, företag, och mer, på livestream.

LÄS NÄSTA

  • “De 6 Bästa Gratis Videokonferenser Apps
  • “Nej, 5G Orsakar Inte Coronaviruset
  • “Att inte Få Netflix i 4K? Här är Hur man Fixar Det
  • “5 Lättsam tv-Spel för att Hjälpa Dig att Koppla av i Stressiga Tider
  • “Alla Internetleverantörer Ska Lyfta Data Caps på Grund av Coronaviruset