Hoe te Gebruiken Vermeldingen in Microsoft Office 365 Opmerkingen

0
61

Als je opmerkingen toevoegen aan een Word-document, Excel-spreadsheet of een PowerPoint-presentatie, Office 365, kunt u de vermelding van een andere gebruiker via het ” @ ” – teken (zoals de meeste chat-apps). Hier is wat Office 365 noemt zijn en hoe ze te gebruiken effectief.

Vermeldt alleen zinvol wanneer u bezig bent met andere mensen, dus hoewel u ze kunt gebruiken met een persoonlijke Office 365 (O365 -) abonnement, je nodig hebt om andere mensen om dat abonnement voor hen te veel gebruik. Dit betekent dat noemt de neiging om meer nuttige binnen een organisatie waar iedereen heeft een O365-licentie.

Je zal nooit meer Word -, Excel-of PowerPoint als chat-apps, maar dat betekent niet dat je weg wilt het bestand dat u bekijkt voor het verzenden van de auteur van een bericht. Voorheen kon u opmerkingen toevoegen aan een Office-bestand voor iedereen met toegang tot dat bestand te lezen, maar dat berust op hen openen van het bestand en het lezen van de reacties. Met noemt, je kan proactief stuur iemand een bericht.

Dat bericht kan worden van een vraag (“Sandra, kunt u bevestigen deze cijfers juist zijn?”), een bewerking (“John, dit gedeelte is te langdradig, kunt u trim naar beneden.”), of gewoon een reactie (“Jean, hou van deze plaat, dat is echt effectief te zijn”). Wat het ook is, een vermelding zal automatisch deze persoon sturen een e-mail met een link naar de reactie. Niet meer wachten voor iemand om het bestand te openen met “just in case” u hebt toegevoegd een reactie!

We gaan dit aantonen met een Woord, maar het proces is precies hetzelfde in Excel en PowerPoint.

Selecteer de tekst die u wilt reageren en klik vervolgens op Invoegen > Nieuw Commentaar (of klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en selecteer “Nieuwe Reactie” uit het context menu).

In het commentaar venster dat verschijnt, typt u “@” en de naam van de persoon die u wilt om op te noemen. Schrijf de rest van uw bericht en klik vervolgens op de knop ‘Plaatsen’.

En dat is het, u heb gezegd iemand.

De persoon die u vermeld ontvangt een e-mail alert dat toont uw commentaar is de tekst die je commentaar op, en een knop om ze rechtstreeks naar uw opmerkingen in het document.

Vermeldt in het algemeen werken in Microsoft ‘ s mobiele apps, web apps en desktop clients voor Word, Excel, en PowerPoint.

De e-mail alert heeft extra functionaliteit die ook een comment thread, de omliggende document context, en geven u de mogelijkheid om te antwoorden op de opmerking van de e-mail.

Deze extra functionaliteit is beschikbaar in de mobiele apps en web apps voor Word, Excel en PowerPoint, en Excel-client (versie 1911 of later voor Windows, versie 16.31 of later voor Mac). E-mail alerts van de Word-en PowerPoint-client apps krijgt deze extra functionaliteit ergens in 2020.

LEES VERDER

  • “Samsung Galaxy S20: het Wijzigen van de Resolutie van Uw Scherm
  • “Hoe Livestream de GDC 2020 Panelen en Prijzen
  • “De 6 Beste Gratis Video Conferencing Apps
  • “Nee, 5G Niet leiden tot Coronavirus
  • “Niet Krijgen van Netflix in 4K? Hier is Hoe Het te Repareren