Hoe Livestream de GDC 2020 Panelen en Prijzen

0
62

Dit jaar is de Game Developers Conference (GDC) is uitgesteld vanwege het coronavirus. Gelukkig, als je probeert om binnen te blijven, kunt u nog steeds genieten van livestreams van de award show en de meeste van de panelen, terwijl u uw handen wassen.

Hoe Livestream GDC 2020 op Twitch

Al het harde werk dat ging in dit geval wordt gedeeltelijk geborgen als veel van de oorspronkelijk geplande gesprekken worden opgenomen door de luidsprekers zelf. Deze pre-opnamen wordt de uitzending op de GDC Twitch-kanaal.

U kunt kijken naar de live stream van 9 uur tot 5 uur PT of 12 uur ‘ s middags tot 8 uur ET, 16-20 Maart, 2020.

Onder de omstandigheden, sommige panelleden niet zou geven hun presentaties zoals het bedoeld is. De oorspronkelijke GDC 2020 schema kan dienen als leidraad voor de indeling van het evenement, maar sommige panelen of presentaties kan worden geannuleerd als gevolg van individuele omstandigheden.

Het Independent Games Festival en Game Developers Choice Awards zal nog steeds worden gehouden. U kunt vangen de livestream op de GDC Twitch kanaal van de woensdag, Maart 18, 5 uur PT/8 uur ET. Ze worden voorafgegaan door een “Dag van de Devs” showcase, gesponsord door Double Fine en iam8bit, met een selectie van nieuwe indie games.

Alles over de award show is fundamenteel hetzelfde zijn, met uitzondering van de alt.ctrl.GDC award. Deze $2,000 prijs normaal gegeven aan “de meest boeiende, intrigerende en goed uitgevoerd spel met onconventionele, toegankelijk of alternatieve fysieke controles” zal niet worden toegekend.

Hoe Kijken de GDC 2020 Daarna

Je hoeft niet te stemmen in live—u kunt ook kijken naar de gesprekken on-demand daarna, als u wilt.

Zoals altijd, zullen ze worden gearchiveerd in de GDC Kluis. De GDC YouTube pagina ook gastheer van de meerderheid van de gesprekken.

Zal GDC 2020 Worden Verschoven?

Sommige gebeurtenissen, zoals de E3 (gepland voor juni 2020), zijn geannuleerd door coronavirus. GDC 2020 was oorspronkelijk gepland in San Francisco Maart van 16-20, 2020. Nu, het lijkt dat het is vervangen door een “GDC Evenement de week van 3 augustus 2020, in het Moscone Center in San Francisco.”

Zoals de meeste gebeurtenissen nu, het is moeilijk om te weten wat de toekomst in petto heeft. De mogelijkheid van een GDC in augustus 2020 of Maart 2021 is nog steeds in de lucht.

Als je een GDC 2020 ticket houder kunt u uw bestaande pas op een toekomstige gebeurtenis. Die beïnvloed zijn door de annulering kan volg het laatste nieuws op de GDC FAQ of de officiële Twitter.

Er is zelfs een aankomende game jam van gamedev.de wereld, dat is het werven van fondsen om te helpen gemarginaliseerde ontwikkelaars, die al negatief beïnvloed door de annulering.

Voor nu, iedereen kan het doen hun deel door te verblijven in en geniet van de inzichten van de marktleiders op het ontwerp, de programmering, de kunst, het verhaal, zaken, en meer, op de livestream.

LEES VERDER

  • “De 6 Beste Gratis Video Conferencing Apps
  • “Nee, 5G Niet leiden tot Coronavirus
  • “Niet Krijgen van Netflix in 4K? Hier is Hoe Het te Repareren
  • “5 Makkelijk in de omgang Video Games om U te Helpen Ontspannen in Stressvolle Tijden
  • “Alle Isp’ s Moeten Lift Gegevens Caps Vanwege Coronavirus