Hier leest u Hoe u Uw Medicijnen (Terwijl het Minimaliseren van de Blootstelling aan Risico ‘ s)

0
59
ADragan/Shutterstock

Popping naar beneden naar de plaatselijke apotheek om te grijpen uw medicijnen als u ze nodig heeft is een routine zo oud is als, nou ja, apotheken zelf. Maar met een druk op de sociale afstand in het gezicht van een wereldwijde pandemie, is het slim om deze stappen om uw pillen, terwijl het minimaliseren van uw risico.

RELATEDWhat is de Deal met “Sociale Afstand, en Is Het Daadwerkelijk Effectief?

De sociale afstand is een effectieve manier om te voorkomen dat onnodige blootstelling aan ziekteverwekkers, maar vooral het coronavirus momenteel het besturen van een wereldwijde pandemie.

Het is allemaal goed en wel om te zeggen, “Ga maar meteen naar huis na het werk en zitten kijken naar Netflix ‘of zelfs’ komt niet eens in werk, thuis te blijven.” Maar mensen hebben behoefte aan medicatie: zowel de reguliere voorschriften en restocks op dag-tot-dag OTC-medicijnen. Dus wat doe je?

Hier is een eenvoudig overzicht van hoe je kunt krijgen van de medicijnen die u nodig hebt, zonder het gaan naar de plaats—uw vriendelijke lokale apotheek—dat zal onvermijdelijk een hoge concentratie van zieke mensen. Laten we het werk van de optie met de minste blootstelling aan risico het grootst.

Aanmelden voor Mail-Order Levering aan Huis

RELATEDTaking Medicatie Op De Lange Termijn? Overweeg dan een e-Mail-Order Apotheek voor Grote Besparingen

In mijn huis, wij onlangs voornamelijk door hoe vasthoudend onze verzekering was over de overgeschakeld naar alle e-mail-order voorschriften. Het duurde een triviale inspanning te stellen en niet alleen besparen we een hoop geld op de kosten van de medicijnen, maar u bespaart op co-kosten te betalen, ook. Omdat de bestellingen worden gevuld in 90 – en 120-daags batches, wij betalen nu één van de co-pay-per-recept per kwartaal of zo, in plaats van elke maand.

Dat is een heleboel besparingen, en de voorschriften worden geleverd recht voor onze deur zodat er een zeer minimale blootstelling aan het risico.

Een mail-order apotheek won ‘ t schip dingen zoals Pedialyte of hoestsiroop, maar die dingen kunnen ook online besteld worden gemakkelijk uit een verscheidenheid van plaatsen zoals Amazon.

Gebruik een Apotheek Biedt Lokale Levering

De meeste grote keten van apotheken doen in de vorm van e-mail-order levering gezegd, en sommige bieden voor lokale aflevering waar een persoon zal een recept gevuld bij uw plaatselijke apotheek om uw huis.

Sinds de lente van vorig jaar, bijvoorbeeld, CVS heeft aangeboden levering op dezelfde dag van beide voorschriften en in-store items. U kunt een refill bestelling, aanvraag extra ‘ s zoals hoest geneeskunde, en dan ontvang je de artikelen direct bij uw voordeur binnen drie uur.

Gebruik de Drive-Through of Stoep Pick-up

Als uw apotheek heeft een drive-through, en de meeste doen, profiteren van het. Ja, je moet toch naar de apotheek in persoon, maar je hebt minder risico dan als je ging binnen in het gebouw en in de rij stonden.

Sommige apotheken hebben stoep service. Hoewel zeldzamer dan de meer standaard drive-through lane, is het waarschijnlijk zullen we meer zien stoep service gaat vooruit, omdat het vermindert het aantal zieke mensen het invoeren van het hoofdgebouw. Bel van te voren om te zien of uw apotheek biedt dit.

RELATEDWant om te Besparen op de OTC-Medicatie? Vraag Uw Arts om een Recept

Ten slotte, hebben wij de laatste tijd – en geldbesparende tip voor u, of u pick-up het recept van de apotheek teller of niet. De tip is vooral handig voor het krijgen van uw medicatie levering via: Vraag uw arts om een recept voor OTC-medicijnen. Zeer weinig apotheken verkopen van niet-receptplichtige producten via de drive-through. Met een arts van het script voor de dagelijkse OTC-medicijnen die u nemen, maar—zoals je brandend maagzuur pillen—u kunt het recept gevuld door de apotheek en afhalen direct bij de drive-through.