Det Bästa Coronaviruset Instrumentpaneler för att Hålla sig à jour med Pandemi Nyheter

0
60

Med ständig flod av coronaviruset nyheter och ny utveckling, det är tufft att bo på toppen av allt (speciellt med alla desinformation som flyter runt). Vi har samlat upp fyra tillförlitliga och lätt-att-läsa-källor för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.

CDC 2019 Nya Coronaviruset Situationen Sammanfattning

I detta avsnitt av Centers for Disease Control and Prevention webbplats som är helt dedikerad till uppdateringar och vägledning i samband med utbrottet av viruset i USA.

Här hittar du alla officiella uppdateringar, information om åtgärder som regeringen vidtar för att hantera den situation i landet, information om viruset i sig själv, och viktiga rekommendationer som ges av experter.

Det är tråkigt styling av en statlig webbplats eftersom, tja, det är det. Men det uppdateras ofta och ibland en tråkig och klinisk strategi gratis från nyhetsrubriker och flashiga grafik är bäst.

Den COVID-19 GIS Instrumentbrädan vid John Hopkins CSSE

Situationen i Wuhan förvandlats till en global public health emergency tillbaka i januari, ett lag vid Centrum för System-och naturvetarkår (CSSE) vid Johns Hopkins University utvecklat detta användarvänliga verktyg för att övervaka spridningen av sjukdomen runt om i världen.

På denna mörka-läge översikten kan du spåra antalet bekräftade fall, dödsfall, och återvinningar av landet. Du kan också bläddra i en interaktiv världskarta med kumulativa bekräftade fall och aktiv fall. Det är en praktisk instrumentpanel med visuell information för att hjälpa dig att hålla dig i slingan.

Den Coronaviruset Utbrott Sidan av Worldometer

Om du älskar uppgifter, detta är webbplatsen för dig. Här kan du hitta alla live-uppdateringar på nummer och relevanta nyheter. Du kan hitta information om bekräftade fall, delas upp i aktiva och slutna, grafer av totala antalet fall och totala antalet dödsfall, och en mängd olika statistik per land.

Längst ner på sidan kan du läsa de senaste uppdateringarna om de siffror som anges kortfattat och med länkar till alla källor. Låt inte den enkla low-key ser i skärmdumpen ovan leder dig att tro webbplatsen är ljuset på information. Kolla upp det och skrolla för att se alla erbjudanden. Webbplatsen är särskilt väl anpassat för mobil läsning. Om du bokmärke på någon av dessa webbplatser för mobil användning, bör detta absolut vara en av dem. Det är din go-to webbplats i denna pandemi krisen.

Coronaviruset Utbrott Nyheter I New York Times

I ljuset av hur allvarlig situationen är, som New York Times är nu att ge allmänheten fri tillgång till all information om utbrott. De viktigaste instrumentpanelen är tillgänglig utan ett användarkonto, men att faktiskt läsa de länkade artiklarna (gratis!) du behöver ställa upp ett NYT-konto om du inte redan har ett.

Om du kommer att vara ofta uppmuntras av små pop-up fönster för att betala för en full-fi prenumeration på hela webbplatsen, du kan enkelt navigera genom de senaste nyheterna om det nya coronaviruset och allt det som händer i USA och runt om i världen.

RELATEDWhat är det med “Samhälleligt Avståndstagande” och Är Det Verkligen Effektivt?

När världen står inför en kritisk situation, det är viktigt att hålla sig uppdaterad med aktuella händelser och vet exakt var du får din information. Falska nyheter är utbredd och felaktig information som ofta kan orsaka människor att få panik, för att göra mer skada än nytta.

Så, hålla sig informerade, tvätta händerna, engagera sig i sociala avstånd, och att hålla fast tills hälsa krisen är över.