De Beste Coronavirus Dashboards om op de Hoogte te Blijven van de Pandemie Nieuws

0
63

Met de constante stroom van coronavirus nieuws en nieuwe ontwikkelingen, is het moeilijk om op de hoogte te blijven van alles wat (vooral met alle desinformatie rond te zweven). We hebben elkaar vier betrouwbare en gemakkelijk te lezen bronnen voor het helpen van u op de hoogte blijft.

De CDC 2019 Roman Coronavirus Situatie Samenvatting

In dit gedeelte van de Centers for Disease Control and Prevention website is geheel gewijd aan updates en begeleiding in verband met de uitbraak van het virus in de VS.

Hier vindt u de officiële updates, informatie over de stappen die de regering neemt voor het beheren van de situatie in het land, informatie over het virus zelf, en belangrijke aanbevelingen van de experts.

Het heeft de saaie vormgeving van een website van de overheid, omdat, nou ja, het is. Maar het is vaak bijgewerkt en soms een saai en klinische aanpak vrij van nieuwsberichten en flitsende graphics is het beste.

De COVID-19 GIS-Dashboard door de John Hopkins CSSE

Als de situatie in Wuhan omgezet in een global public health emergency terug in januari, een team van het Centrum voor Systemen van Wetenschap en Techniek (CSSE) aan de Johns Hopkins University ontwikkelde deze gebruiksvriendelijke tool voor het monitoren van de verspreiding van de ziekte over de hele wereld.

Op deze dark-modus dashboard, kunt u de track nummers van de bevestigde gevallen, sterfgevallen, en terugvorderingen door het land. U kunt ook bladeren door een interactieve wereld kaart met de cumulatieve bevestigde gevallen en actief gevallen. Het is een handige dashboard met visuele informatie om te helpen houden je op de hoogte.

Het Coronavirus Uitbraak Pagina door Worldometer

Als u houdt van gegevens, is dit de website voor jou. Hier vindt u de live updates van nummers en relevant nieuws van de wereld. U vindt informatie over de bevestigde gevallen, gescheiden in actieve en gesloten degenen, grafieken van totaal aantal en totale sterfte, en een verscheidenheid van verschillende statistieken per land.

Aan de onderkant van de pagina, kunt u lees de laatste updates over de nummers, die kort en bondig en met links naar de bronnen. Laat niet de simplistische low-key kijken van de screenshot hierboven leiden u om te geloven dat de site weinig informatie. Check it out en blijven scrollen om alles te zien die het biedt. De site is bijzonder goed geformatteerd voor mobiel lezen. Als u een bladwijzer toevoegt aan een van deze sites voor mobiel gebruik, moet dit zeker één van hen. Het is uw go-to website in deze pandemie crisis.

Coronavirus Uitbraak Nieuws door De New York Times

In het licht van de ernst van de situatie, de New York Times is nu om het publiek gratis toegang tot alle informatie met betrekking tot de uitbraak. De belangrijkste dashboard is toegankelijk zonder een gebruikers-account, maar om het daadwerkelijk lezen van de gekoppelde artikelen (gratis!) je moet een NYT-account als u die nog niet hebt.

Hoewel u vaak zal worden aangemoedigd door kleine pop-up vensters te betalen voor een volledige toegang tot abonnement op de gehele website, kunt u gemakkelijk navigeren door het laatste nieuws over de nieuwe coronavirus en alles wat er gebeurt in de VS en over de hele wereld.

RELATEDWhat is de Deal met “Sociale Afstand, en Is Het Daadwerkelijk Effectief?

Wanneer de wereld wordt geconfronteerd met een kritische situatie, is het belangrijk om de hoogte te blijven van de actualiteiten en weet precies waar je je informatie. Nep-nieuws dominant is en de verkeerde informatie kan vaak de oorzaak van dat mensen in paniek te raken, doen meer kwaad dan goed.

Dus, blijf op de hoogte, je handen wassen, zich in de sociale afstand, en hou je vast tot de gezondheid van de crisis is voorbij.