Vava Mij Willen Kopen a $2,800 Projector

0
67

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $2,800

Kopen op Amazon

Josh Hendrickson

Ik heb altijd wilde bouwen, een media-kamer in mijn kelder. Het is afgewerkt, heeft een mooie vloerbedekking, en het is de plek waar ik de meeste controle over de verlichting. Helaas, mijn kelder is lang, smal en heeft een laag plafond. Dus, ik dacht altijd dat een projector was het onmogelijk voor mijn kelder. De $2,800 Vava 4K HDR Ultra-Short-Throw projector ingeschakeld die veronderstelling op zijn kop. Nu wil ik twee—een voor mijn kelder en één voor mijn woonkamer.

Hier is Wat We Willen

 • Werkt zelfs centimeters afstand van de muur.
 • Prachtige beelden en prachtige kleuren
 • Geïntegreerde soundbar is een overwinning voor het gemak

En Wat We niet

 • Het DUUR is
 • HDMI Arc speelde niet goed met ontvanger
 • Hum ruis kan de moeite sommige mensen

De Ellende van een Kelder met een Laag Plafond

Nu als ik zeg dat mijn kelder de plafonds zijn laag, ik meen het. Op het hoogste punt, bereikt amper zeven meter. En dankzij de luchtkanalen die loopt over de gehele lengte van mijn huis, het midden gedeelte is zelfs nog lager. Er staat gewoon een eentje meer dan zes meter.

De Vava projector is een ingetogen vak, maar dat is oke, je niet staren op het toch. Vava

Hangt een projector in mijn kelder is plafonds altijd uit van de vraag. Ik kon het niet hoog genoeg is en voldoende afstand van een muur aan het werk. Zelfs als ik sommige aanvaardbare positie, zodra iedereen stond, zou ruïneren van de ervaring.

Wanneer Vava aangeboden een review exemplaar van de 4K HDR Ultra-Short-Throw projector, die beweert dat het kan leiden tot een 100-inch beeld van iets meer dan zeven centimeter, ik sprong op de kans. Het bedrijf was zo vriendelijk om de lening me de projector en een gemotoriseerde 100-inch scherm met een Ambient Licht Afwijzing van het materiaal.

De projector zelf heeft drie HDMI-poorten, Android verpakt in, en zal verdubbelen als een Harman Kardon Soundbar. Het beschikt over HRD10 compatibiliteit en een 6000 lumen laser-aangedreven lichtbron. Met die specs, moet schoppen kont, en voor $2,800, het had beter. Het goede nieuws? Het doet schijnen.

Op zoek naar Goede, Zelfs Wanneer Het niet Zou

De Vava Projector kwam een paar dagen voor het gemotoriseerd scherm heb. Natuurlijk, ik was angstig om te geven het ding een keer te proberen, dus ik hoefde niet te wachten. Ik zet het in mijn woonkamer, wees op een lege muur, en schoot het gewoon om te zien wat er gebeurde. Voor een projector, dat is de ergste soort van test. Mijn woonkamer muren zijn groenblauw, en ze zijn niet perfect vlak (het is een oud huis). Holy crap, het zag er geweldig toch.

Het beeld heeft geen bedrijf bent dat dit goed geprojecteerd op een blauwgroene muur. Opmerking de golvende lijnen laten zien op de onvolkomenheden in de muur. Josh Hendrickson

Ik heb een back-up genoeg voor een 150-inch beeld, en speelde films naar mijn hart inhoud. De soundbar werkt indrukwekkend goed, maar het kan natuurlijk niet een kaars houden aan mijn 7.1-kanaals surround-systeem. Dat liet mij te willen—als ik kijk naar de Lion King op mijn nietige 55-inch TCL TV, ik voel een olifant lopen naar het scherm. De stampt zijn er met de soundbar, maar het is geen aparte subwoofer.

Als je nog nooit een surround sound-systeem, je waarschijnlijk niet weet wat je mist; de geïntegreerde soundbar is prima voor wat het is. Plus, je hoeft niet te futz met het aansluiten van luidsprekers, een leuke bonus.

Maar, ik had om te weten hoe goed het zou kunnen krijgen, dus zodra het scherm kwam, ik verslaafd alles in mijn woonkamer—surround sound system, game consoles, Roku, en alle.

Zelfs met de lichten aan en de ramen open, het beeld ziet er nog steeds geweldig uit. Josh Hendrickson

Mijn huis is uit de jaren ’50, dus de lay-out niet goed lenen om hedendaagse media behoeften. De twee beste wanden voor het aanbrengen van een groot scherm op liggen aan de overkant van de open haard en grote ramen. We vestigen op de “tegenover het venster” muur, en dat betekent meestal dat we sluiten de rolluiken en gordijnen, om verblinding te voorkomen.

Tot mijn ontzetting en verbazing, tussen hoe helder de projector en het scherm licht het verwerpen van materiaal, verblinding was geen probleem. Voor de eerste keer, ik kon vertrekken, jaloezieën en gordijnen open en zie nog steeds prima. Toegegeven, het ziet er zelfs nog beter in de duisternis, maar het gebruik van de VAVA projector met tinten open is perfect bruikbaar, terwijl het onmogelijk is met mijn TV. Ik heb uiteindelijk de hele setup beneden, maar niet voordat ik de problemen met de projector systemen.

Android-en HDMI-ARC liet Me Gefrustreerd

De Vava Projector draait op Android 7.1 (niet van Android TV) , dat klinkt mooi in theorie, maar niet in de praktijk. Zie, u zult niet de Google Play store op dit apparaat. Dat laat je met een winkel van derden die niet schreeuwen kwaliteit. Ik was verrast om te vinden Netflix in die winkel, dus ik gaf het een werveling.

De interface van Android, maar ik bijna nooit gebruikt en dat is het beste. Josh Hendrickson

Het eerste probleem dat ik liep was een muis eis voor de Netflix-app. Gelukkig, u kunt uw telefoon koppelen met de projector en gebruik dat als een muis. Maar, wanneer ik heb alles ingesteld, Netflix werkt niet. Ik kon in mijn account, kies een profiel en bladeren in shows en films. Maar twee minuten na het starten van een stroom, de app genereert een fout en wordt afgesloten. Op de lange termijn, nam ik mijn toevlucht tot het gebruik van een Roku-stick ondersteunt 4K HDR.

Met een Roku-stick, ik hoef niet de Android-interface op alle (opslaan voor toegang tot de instellingen van de projector). Gelukkig, kunt u het systeem instellen om op te starten direct naar een HDMI bron, maar die hebben geleid tot de andere problemen die ik had in de woonkamer. De Vava projector heeft drie HDMI-poorten, met de derde die als een BOOG poort. Die spiegels mijn TCL TV precies, dus ik nam aan dat ik zou gaan er alles over—Xbox One X HDMI-1, PS4-naar-HDMI-2, Stereo Receiver de HDMI-3. Ik laat mijn Switch, NVIDIA SHIELD-TV en Wii U aangesloten op de stereo, en voeg de Roku-stick.

RELATEDWhat Is Deze HDMI ARC Poort aan op Mijn TV?

Maar zodra ik dat deed, mijn stereo ging uit zijn dak. Het schakelde door elke bron over en over en over. Ik kon niet zien wat. Slechts één ding heeft het probleem opgelost—het loskoppelen van alles van de HDMI 1 en HDMI 2. Het uitschakelen van de HDMI-CEC-opties hielp een tijdje, maar de volgende keer dat ik draaide op de projector, het zou gaan tot ik omgeschakeld van de instelling. Het enige dat vast was het overslaan van HDMI 1 en HDMI 2 op de projector.

Het liet mij in een positie van het proberen om alles via HDMI 3 en mijn receiver, en dat was een pijn. Ik had te geven over het gebruik van de NVIDIA SHIELD TV en de Wii U, maar minstens HDMI-CEC omgedraaid van de bron naar de PlayStation of de Xbox toen ik ze op. Het is niet de beste ervaring, maar het werkt.

Prachtige Kleuren en Gameplay

In mijn kelder, geen van die telde. Ik heb niet een surround-systeem, beneden, dus gebruikte ik gewoon de projector ingebouwde soundbar. Ik haakte mijn Xbox One X en noemde het een dag, als dat gaf mij toegang tot alle mijn streaming diensten, een 4K HDR-compatibel systeem met Blu-Ray speler en gaming.

Het is altijd zo moeilijk om vast te leggen hoe de glorieuze de VAVA projector maakt alles kijken. Josh Hendrickson

Dat was de echte test: zou het werken in mijn vreemd gevormde kelder? Mijn goedheid niet. Ik plaatste de projector op de vloer (je kunt hangen, maar ik heb voor het verzenden van het ding terug), instellen van het scherm, en vervolgens probeerde niet om te groeien te gehecht zijn (ik niet).

Ik verwacht online games worden volledig onspeelbaar vanwege latency problemen, maar de rondes van de Raket League goed genoeg waren. Dat is verrassend, omdat de Raket League is uitermate gevoelig lag, meer nog dan de first-person shooters en fighting games. Ik kon voelen dat het niet helemaal goed, en ik weet zeker dat anderen noemen het onaanvaardbaar, maar het was fijn. Maar de echte actie is in alles wat blijkt uit de prachtige kleuren van de Vava projector kan beheren. Dus, ik geladen Elite: Dangerous.

Waarom ben ik zo dicht bij een ster? Oh right, brandstof scheppen. Josh Hendrickson

Als je niet bekend bent, Elite: Dangerous is een beetje zoals het No Man ‘ s Sky (E:D kwam eerst wel). Je hebt een ruimteschip, en je kan zwerven door de melkweg, het aannemen van een baan of het verkennen van onbekende ruimte. Wat is er leuk aan het spel is hoe gevaarlijk het maakt de ruimte voelen. De ruimte is te proberen, heel hard, om u te doden. Je kan (en waarschijnlijk zal) sterven van domme fouten.

En, op een 100-inch scherm, dat gevoel dat je zal laten schudden. U “warp” over de ruimte raast door jezelf op sterren. U komt uit op de top van een gigantische bal van dood en weg te trekken in de laatste seconde. Als het de juiste soort van de zon, u kunt scoop voor brandstof. Elke keer kwam ik uit van de Heks-Ruimte, ik flinched en raakte in paniek. Het is dus goed.

Dat is de kijkervaring in een notendop. Je het gevoel hebt geïnstalleerd, een theater in uw huis. Het uitzicht is verbluffend, zowel in de grootte en kleur mogelijkheden. Het beste van alles, je hoeft je geen zorgen te maken over iemand werpt een schaduw.

Geen Schaduw, maar Kijk Uit voor de Laser

De Vava projector maakt gebruik van een laser systeem dat zo krachtig is, kan het project een 100-inch beeld van zeven centimeter. Dat is fantastisch voor mijn kelder, want het betekende dat de projector zat in de voorkant van alle mensen. Als iemand stond, dat ze niet een schaduw op het scherm. Dat is niet mogelijk met de meeste andere projectoren.

Het is alsof ik het zien “Coco” in de theaters weer. Josh Hendrickson

Maar dat vraagt om een super-heldere licht; zes duizend lumen, om precies te zijn. En, om die reden, de projector wordt geleverd met voldoende waarschuwingen. Staar niet in de laser. Het kan verblinden. Gelukkig, de projector heeft ook sensoren die laat het weten als iemand te dicht in de buurt. Leunen over de projector en het zal allemaal maar sloot de laser uit, en flash een waarschuwing op het scherm.

Dat klinkt vervelend, maar het is een noodzakelijke opname. Op een keer kwam ik kijken naar de laser terwijl ik aan de kant van de projector. Ik had lichte vlekken in mijn ogen voor een goed uur. Daarna heb ik geplaatst voor mijn arcade machines te voorkomen dat dit weer gebeurt.

Het is iets om in gedachten te houden, en gelukkig met het feit dat de projector kan zitten zo dicht bij de muur of projector scherm moet helpen voorkomen dat het probleem in de eerste plaats.

Ik Wil Één—Twee!

Vava stuurde me de projector en het scherm op de lening, en helaas had ik al om ze terug te sturen. Laat me je iets vertellen: het was super moeilijk om terug te gaan naar mijn “nietige” 55-inch TV. Dat klinkt stom, maar ik raakte gewend aan het grote scherm. Alles zag er beter uit, of ik werd streaming Star Trek: Picard of het spelen van een spel van Forza: Horizon.

Het is de Enterprise! Josh Hendrickson

Nu voelt alles kleiner en zoals ik mis nog een belangrijke details. De ervaring veranderd. Het liet me willen twee—een voor mijn kelder en één voor mijn woonkamer. In de kelder, ik zou het opzetten van een volledig theater kamer, compleet met stoelen en al. De woonkamer zou worden voor gaming en de normale TV-kijken.

Dat is volstrekt belachelijk, natuurlijk, dus ik zou genoegen nemen met een in mijn woonkamer. En, er is slechts één ding te stoppen mij vallen $2,800 op een glanzende nieuwe projector (en nog meer voor een scherm) nu is mijn vrouw.

Nou, dat is de enige manier waarop ik wil spelen “Minecraft” nu. Josh Hendrickson

Ik denk dat de Vava projector is elke cent waard. Mijn vrouw het niet eens is. Voor haar is het niet voorbij de “wat kan ik kopen voor dat bedrag” test. En, ze houdt niet van de brom de projector genereert—iets wat ik nauwelijks gemerkt. Eerlijk gezegd, hoewel, dat is van een geldig advies. Gezien de hoge kosten, kan je voelen dat ook zo. Maar je zou kunnen zien van dit prachtige wonder in persoon en zij met mij, vooral als je bedenkt dat LG ‘ s Ultra-Short-Throw laser projector gaat voor $6.000.

Mijn vrouw en ik besluiten samen of cursus, dus mijn droom van het bezitten van een 100-inch theater en gaming setup is onderbroken, voor nu. Maar ik ben er niet op te geven. Ik zal blijven maken van mijn zaak, en op een dag zal ik overtuigen van mijn vrouw dat het de moeite waard de kosten. Het zal van mij zijn. Oh, ja, het zal worden.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $2,800

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Werkt zelfs centimeters afstand van de muur.
 • Prachtige beelden en prachtige kleuren
 • Geïntegreerde soundbar is een overwinning voor het gemak

En Wat We niet

 • Het DUUR is
 • HDMI Arc speelde niet goed met ontvanger
 • Hum ruis kan de moeite sommige mensen