Nee, 5G Niet leiden tot Coronavirus

0
72
creativeneko/Shutterstock

COVID-19, beter bekend als het Coronavirus, is een opslagplaats ziekte die zich heeft verspreid naar meer dan 100 landen en is uitgeroepen tot een pandemie door de WHO (World Health Organization). Maar als je meer dan vijf minuten online, je vind iemand schreeuwen dat 5G is de werkelijke oorzaak van de people ‘ s op ziekten. Simpel gezegd, deze beweringen zijn feitelijk onwaar.

Wat is 5G en Kan Dit leiden tot een Virus?

5G vertegenwoordigt de vijfde generatie van de draadloze telecom technologie die smartphones en andere apparaten te gebruiken voor de communicatie en de verbinding met het internet. Als met 4G LTE, 3G en alles voordat het, het draadloze netwerk wordt overgebracht via radiogolven, een niet-schadelijke deel van het elektromagnetische spectrum.

De meeste claims lees je online komt voort uit het feit dat radio golven zijn technisch straling. Hoewel dat woord heeft de neiging om te worden gezien als negatief, niet alle straling is slecht. Als de radio is niet-ioniserende en niet prikkelen elektronen en ze knock-out van de baan, 5G kan niet leiden tot DNA-schade, kanker veroorzaken, of het ontwikkelen van Coronavirus. Elke studie die beweert het tegendeel is bewezen onwaar en onjuist.

GERELATEERD: Hoe Bang Moet Je Zijn Over de gezondheidsrisico ‘ s van 5G?

Wat Zijn de 5G Coronavirus complottheorieën?

Zoals eerder genoemd, complottheorieën rond 5G en andere nieuwe technologieën zijn niet nieuw. Helaas, mensen lijken het niet aan te herinneren dat anderen online dezelfde beweringen over Wi-Fi, 4G, en andere radio-golven als ze zijn nu ongeveer 5G.

Kijk dan niet verder dan de meeste Facebook-commentaar-threads zoals de foto hieronder. U vindt hier vele die beweert dat ze de gevonden informatie online die “bewijzen” dat de ziekte van de luchtwegen die veel met Coronavirus zijn lijden wordt veroorzaakt door rond 5G.

Let op: Wij zijn niet gekoppeld aan een van de berichten die de valse beweringen die in de onderstaande afbeeldingen. We willen niet te helpen met het verspreiden van de valse berichten die worden gebruikt om mensen bang te maken.

De theorieën die betrekking hebben op meerdere kaarten die beweren te tonen een correlatie aan tussen 5G ontwikkeling en de opkomst van het Coronavirus gevallen zijn het makkelijkst te weerleggen.

In het voorbeeld hieronder, AT&T, Verizon, T-Mobile, en anderen besloten om te implementeren 5G in de grote steden met een grote bevolking. Hierdoor kunnen de vervoerders te bereiken, zo veel mogelijk klanten voor de verhuizing naar het platteland, waar de gemeenschap is meer verspreid.

Wat doen de grote steden hebben? De internationale luchthavens en de meeste inwoners per vierkante kilometer. We weten al dat het Coronavirus de slag in het buitenland en zijn weg in amerika omdat van reizigers die eerder waren geïnfecteerd. Zodra het virus is in de stad, is het zeer eenvoudig om over te dragen aan anderen in het hele gebied zijn per ongeluk.

En, ten slotte, hebben wij deze claim die gedeeld werd duizenden keren op Facebook en andere sociale media platformen. Er is een hoop te breken, maar laten we beginnen met de bewering dat het Coronavirus begon in China, want het was de eerste om te bouwen van meer dan 100.000 5G torens.

Ten eerste, ja, China heeft gebouwd meer dan 100.000 5G torens. Zelfs als dit magische getal had iets te maken met de verspreiding van de symptomen gevoeld door duizenden mensen, er is momenteel geen bewijs dat het land was de eerste om te bereiken de 100.000.

Ten tweede, de Bill en Melinda Gates Foundation hebben bijgedragen geld in de richting van het onderzoek van het Coronavirus in de hoop van het vinden van behandelingen en eventueel een vaccin. Waar deze persoon het krijgen hun informatie over de Poorten van de ontwikkeling van het virus of de bizarre bewering dat het vaccin zal zijn microchips is een raadsel.

Ten slotte beweren dat de duizenden mensen die al gestorven waren van het Coronavirus zijn alle partijen moeten een ernstige morele code inbreuk voor iedereen van mening dat het delen van dit soort van valse informatie.

GERELATEERD: Wat is de Deal met “Sociale Afstand, en Is Het Daadwerkelijk Effectief?

Wat U Kunt Doen om te Helpen bij het Bestrijden van onjuiste informatie

Als u over soortgelijke samenzweringstheorieën, moet u de berichten op Facebook, Twitter, Instagram, of wat voor andere platforms zie je deze types van gevaarlijke berichten op. De voortgaande verspreiding van valse en schadelijke informatie kan ertoe leiden dat mensen het niet nemen van een goede gezondheid, voorzorgsmaatregelen, niet te geloven dat hun artsen als ze het contract voor het Coronavirus, en nog veel meer.

In een tijd waar nep-nieuws kan verspreiden via het internet in een knipperen van een oog, het is belangrijk om het feit of alles (vooral bizarre claims) u online lezen.

5G Is niet om Je Ziek te

Het Coronavirus is een virus. Er is geen vraag dat. Artsen en wetenschappers over de hele wereld hebben onderzoek gedaan naar de ziekte sinds de eerste verschijning op het wereldtoneel en zijn hurridly op zoek naar behandelingen en te helpen bij het stoppen van de verspreiding. Is elke vordering, die 5G oorzaak van de gezondheidsproblemen gemeld zijn alle valse en uiteindelijk schadelijk bij zichzelf.

GERELATEERD: Alles Zuigt, Dus Hier is een Aantal Leuke Positieve Rommel op te Fleuren Uw Dag

Vergeet niet, als u wilt helpen bij de bescherming van de gezondheid van u, uw familie, en mensen in uw gemeenschap, uw handen wassen (en slimme apparaten) regelmatig wat tijd doorbrengen in het huis met uw familie, en niet te bezoeken sterk bevolkte gebieden als het niet nodig is. Ook, wees niet deze persoon.

LEES VERDER

  • “Niet Krijgen van Netflix in 4K? Hier is Hoe Het te Repareren
  • “5 Makkelijk in de omgang Video Games om U te Helpen Ontspannen in Stressvolle Tijden
  • “Alle Isp’ s Moeten Lift Gegevens Caps Vanwege Coronavirus
  • “Hoe laat je de Batterij Percentage op de Samsung Galaxy S20
  • “Wat Is Precies een “Gacha” Video Spel?