Hur man Lägger till Tredje Part Moln Lagring i Microsoft Lag

0
64

Microsoft Lag har inhemska integration med ett ökande antal tjänster från tredje part, inklusive cloud-baserad lagring som Box, Dropbox Citrix ShareFile, och Google Drive. Anslut dina befintliga lagringsanläggningar för Lagen att börja dela och samarbeta med bara ett par klick.

Som standard, Lagen ger dig tillgång till moln lagring via Microsofts OneDrive service. För att importera alla dina mappar och filer från Box, Dropbox, Citrix ShareFile, eller Google Drive, börja med att öppna den Lag som desktop-program och navigera till “Filer” – fliken till vänster. Klicka på “Lägg till Moln Lagring” i botten av fönstret.

Välj den fil lagring tjänst som du använder och vill länka till. Om du inte redan har ett konto med en av dessa tjänster, kan du skapa ett gratis personligt konto hos Dropbox, Box, Citrix, eller Google.

Ett nytt fönster kommer att dyka upp. Ange din e-postadress och lösenord för att logga in. Följ anvisningarna för att bevilja Lag tillstånd att få åtkomst till dina filer.

När du har loggat in kan du omedelbart börja att komma åt och interagera med filer som lagras i din tredje part moln lagring. Du kan dubbelklicka på en fil eller en mapp för att öppna den eller höger-klicka på den för att ytterligare samverka med fil eller mapp. Uppdateringar som du gör i Lag kommer att tryckas automatiskt till din cloud storage service och vice versa.

Du kan alltid lägga till mer lagring i molnet från andra tjänster. Ytterligare tjänster och integrationer som finns under “Apps” – menyn, som du når genom att klicka på “Appar” – ikonen i nedre vänstra hörnet.

Med hjälp av Team att samarbeta på filer som sparas av din tredje-part tjänst kan göra livet enklare för företag, särskilt de som arbetar med frilansare eller avlägsna arbetstagare. Det är också det bästa sättet att se till att ditt företag uppfyller behoven hos anställda och kunder, oavsett vilka tjänster de använder för att hantera sina filer i molnet.

LÄS NÄSTA

  • “Att inte Få Netflix i 4K? Här är Hur man Fixar Det
  • “5 Lättsam tv-Spel för att Hjälpa Dig att Koppla av i Stressiga Tider
  • “Alla Internetleverantörer Ska Lyfta Data Caps på Grund av Coronaviruset
  • “Hur för att Visa Batteriets Procent på Samsung Galaxy S20
  • “Vad Exakt Är en “Gacha” tv-Spel?