Het Toevoegen van Derden Cloud-Opslag in de Microsoft-Teams

0
74

Microsoft Teams functies native integratie met een toenemend aantal diensten van derden, inclusief cloud-gebaseerde opslag van bestanden zoals Box, Dropbox Citrix ShareFile en Google Drive. Sluit uw bestaande opslag aan de Teams om te beginnen met het delen en samen te werken met slechts een paar klikken.

Standaard Teams geeft u toegang tot cloud-opslag via Microsoft ‘ s OneDrive service. Voor alle invoer van uw mappen en bestanden van de Box, Dropbox, Citrix ShareFile, of Google Drive, start bij het openen van de Teams desktop applicatie en het navigeren naar de “Files” tab aan de linkerkant. Klik op “Toevoegen Opslag in de Cloud” aan de onderkant van het venster.

Selecteer het bestand opslag service die u gebruikt en wilt koppelen. Als u momenteel niet over een rekening bij een van deze diensten, kunt u een gratis persoonlijk account bij Dropbox, Box, Citrix, of Google.

Een nieuwe pop-up venster. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen. Volg de aanwijzingen voor het verlenen Teams de toestemming om toegang te krijgen tot uw bestanden.

Zodra u bent ingelogd, kunt u direct beginnen met de toegang tot en interactie met de bestanden die zijn opgeslagen op uw externe opslag in de cloud. U kunt dubbel klikken op een map of bestand om het te openen of met de rechtermuisknop om verder te communiceren met het bestand of de map. Updates die u in Teams zal geduwd worden automatisch naar uw cloud storage service en vice versa.

U kunt toevoegen altijd meer cloud-opslag van andere diensten. Extra diensten en integraties die beschikbaar zijn onder de “Apps” menu, dat je kunt openen door te klikken op de “Apps” – pictogram in de linkerbenedenhoek.

Met Teams om samen te werken aan bestanden die zijn opgeslagen door uw service van derden kunnen het leven makkelijker maken voor bedrijven, in het bijzonder die met freelancers of externe medewerkers. Het is ook de beste manier om te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de behoeften van medewerkers en klanten, ongeacht de dienst die zij gebruiken voor het beheren van bestanden op de cloud.

LEES VERDER

  • “Niet Krijgen van Netflix in 4K? Hier is Hoe Het te Repareren
  • “5 Makkelijk in de omgang Video Games om U te Helpen Ontspannen in Stressvolle Tijden
  • “Alle Isp’ s Moeten Lift Gegevens Caps Vanwege Coronavirus
  • “Hoe laat je de Batterij Percentage op de Samsung Galaxy S20
  • “Wat Is Precies een “Gacha” Video Spel?