Het niet Krijgen van Netflix in 4K? Hier is Hoe Het te Repareren

0
67

Ja, Netflix is beschikbaar in 4K. Of u kunt streamen, hoewel, hangt af van de snelheid van uw internet verbinding, hoeveel je betaalt, wat je te kijken, en zelfs de hardware die je stroom op. Hier is hoe je Netflix in 4K en problemen op als het niet.

Controleer Uw Plan

Als je niet betalen voor de Netflix-plan ondersteunt 4K content, je hebt het niet. Netflix heeft momenteel de volgende drie niveaus:

 • Basic ($8.99 per maand): Standaard definitie (480p) inhoud op één scherm per keer.
 • Standaard ($12.99 per maand): High definition (1080p) inhoud op twee schermen tegelijk.
 • Premium ($15.99 per maand): Ultra HD (tot 4K) inhoud op vier schermen tegelijk.

Als je niet boven dollar te betalen voor de Premium formule, is uw inhoud maxes op 1080p. U kunt de onderstaande instructies om te upgraden van uw Netflix-abonnement in de app op de meeste apparaten of op het web:

 1. Hoofd netflix.com log in en kies een profiel.
 2. Klik op de profiel afbeelding in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens “Account.”
 3. Onder “Plan Details” klikt u op “Plan Wijzigen.”
 4. Selecteer “Premium” en klik vervolgens op “Doorgaan” om te bevestigen.

De 4K-plan biedt de hoogste kwaliteit van afspelen, maar het is misschien niet de moeite waard de extra kosten als u meestal kijken op een scherm of apparaat dat kan niet omgaan met Ultra HD.

Zorgen voor een Hoge Kwaliteit Weergave van Uw Account

In uw Netflix-account kunt u de instellingen kunt u beperken hoeveel bandbreedte Netflix verbruikt. Deze zijn onderverdeeld in de volgende niveaus: Automatisch (standaard), Laag, Medium en Hoog.

Volg deze stappen voor het wijzigen van de bandbreedte-instelling:

 1. Hoofd netflix.com log in en kies vervolgens een profiel.
 2. Klik op de profiel afbeelding in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens “Account.”
 3. Onder “Mijn Profiel”, selecteer “Weergave-Instellingen”.
 4. Selecteer “Hoog” als u wilt zorgen voor een maximale kwaliteit.

Netflix biedt de volgende ruwe richtlijn voor de hoeveelheid gegevens die wordt verbruikt op elke laag gedurende een uur-lange stream:

 • Laag: Maximaal 0.3 GB per uur.
 • Medium: 0,7 GB per uur.
 • Hoog: tot 3 GB per uur voor HD content of 7 GB per uur voor 4K content.

Als je op een krap gegevens cap, wilt u misschien tot het opleggen van een “Laag” of “Medium” te beperken. Voor 4K-content, “Auto”, moet werken als uw internet verbinding is snel genoeg, maar probeer de “Hoge” als de resultaten niet bevredigend. Zorg ervoor dat je je niet op “Medium” of “Low” als u wilt 4K.

Deze instelling is specifiek profiel, in plaats account-specifieke. Je hebt om het te veranderen voor elk profiel in uw account als u wilt afdwingen van hoge kwaliteit streamen. U kunt ook een laag – of midden-kwaliteit streaming account te gebruiken zijn op mobiele apparaten als u wilt om bandbreedte te besparen.

Zorg Ervoor Dat Uw Internetverbinding Snel Genoeg Is

Netflix stelt dat een “stabiele internet verbinding snelheid van 25 megabit per seconde of hoger” is vereist om voor het streamen van 4K content. U kunt zien hoe uw eigen internet verbinding heeft met de eigen snelheid test, Fast.com (maar een internet snelheid testen dienst zal doen).

In de avond, tijdens de piek streaming uur uw verbinding zal worden op de langzaamste als gevolg van de toegenomen druk op het netwerk. Je moet het uitvoeren van een test tijdens de spitsuren om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de 25 Mb eis zelfs tijdens periodes van intensief gebruik.

Als je betaalt voor minder dan 25 Mb, kunt u contact opnemen met uw ISP en het verhogen van de snelheid van uw plan. Dit is iets wat uw ISP kan meestal doen op afstand, zodat u niet hoeft te upgraden van apparatuur of het plannen van een technicus om te bezoeken.

Houd in gedachten dat 25 Mb is de minimale eis. Als andere mensen in uw huis gebruik maken van het internet video ‘ s bekijken, spelletjes spelen of downloaden van bestanden, het kan invloed hebben op uw vermogen om stroom op maximale kwaliteit. U moet een upgrade van uw internet-plan aan te passen aan uw familie of huishouden van het gebruik van patronen.

Realiseer u ook dat uw lokale netwerk kan ook te wijten zijn—vooral als je via Wi-Fi. Probeer dichter bij de router en kijk of deze oplossing voor uw probleem. Voor de beste resultaten, kunt u gebruik maken van een bedrade ethernet-verbinding.

Zorg Ervoor dat Uw Browser Ondersteunt 4K

Als u wilt streamen van Netflix in 4K in een browser, kunt u dit alleen doen in Microsoft Rand op Windows-10. Je moet ook een zevende-generatie of beter Intel Core-processor, of een ondersteunde NVIDIA GPU.

Als u wilt bekijken op een externe monitor, het moet HDCP ondersteunen 2.2. U kunt ook gebruik maken van de Netflix-app uit de Windows 10 store.

Als je op een Mac, je bent beperkt tot 1080p via Safari op mac os 10.10.3. Als je het echt wilt, echter, kunt u Windows in een virtuele machine.

Als u gebruik Chrome, Firefox of Opera, zit je vast met de 720p op het moment. Dit is allemaal te wijten aan het beheer van digitale rechten (DRM), en Netflix probeert te voorkomen dat een 4K-streams worden gescheurd of gedeeld online.

In het verleden waren de browser-extensies voor Firefox en Chrome, die beloofd heeft, voor het inschakelen van een hogere kwaliteit van de streams in die browsers. Deze uitbreidingen werden verwijderd uit hun respectievelijke winkels. Je moet altijd voorzichtig zijn met dergelijke extensies (vooral die van onbetrouwbare bronnen).

Zorg Ervoor dat Uw Streaming-Kan Omgaan met 4K

Als u een set-top-streaming, zoals de Apple TV-films van Netflix, kunt u ervoor zorgen dat het 4K-compliant. U moet een Apple-TV met 4K-te beantwoorden aan de eisen van een 4K-stream en om de uitgang van de Ultra HD op uw TV.

Een Chromecast Ultra kan omgaan met 4K-streaming, maar een gewone oude Chromecast niet.

Apple

Compatibel Roku streaming vakken zijn de Roku Premie en Streaming-Stick+, maar niet de goedkopere Express. Vergeet niet, als u verbinding wilt maken van een van deze op uw TV, moet uw TV HDMI ondersteunen 2.0 en compatibel is met de HDCP-2.2-standaard.

Als u een relatief moderne 4K TV, er is een goede kans dat er een fatsoenlijke ingebouwde Netflix app die u kunt gebruiken. Helaas, veel oudere 4K-Tv ‘ s mogelijk geen ondersteuning voor Netflix content in Ultra HD—met name voor 2014.

Om te streamen van Netflix in 4K via een smart TV, moet uw TV de Netflix-app, en een HEVC-decoder voor het verwerken van de stroom.

Veel goedkoper 4K-Tv ‘ s hebben hun weg naar de markt, dus het is niet een bepaalde jou in staat zullen zijn om toegang te krijgen tot Netflix in 4K.

Enig gebrek is de HEVC decoder nodig om de stream, wat betekent dat je nodig hebt om te kiezen voor een streaming box, zoals de Apple TV, Chromecast, of Roku modellen die we hierboven vermeld.

Kijkt U naar 4K Content?

Niet alles op Netflix is beschikbaar in 4K. Uw TV kan doen, een eerlijke baan te opschaling inhoud, dus het ziet er beter uit dan de gewone oude 1080p. Echter, als je naar niet-4K content op een 4K-TV, het is altijd moeilijk om een beetje zacht.

Netflix maakt je niet vertellen over de kwaliteit van het programma of de film je op het punt om naar te kijken in de beschrijving. Je moet gewoon je vingers kruisen en begint te spelen. Mits u betaalt voor de Premium-tier en voldoet aan de hardware eisen, hoewel, Netflix biedt 4K content waar mogelijk.

Als u specifiek wilt bekijken 4K-content, toegang Netflix van uw 4K TV, via Microsoft Rand, of op een 4K-compatibele streaming venster, en selecteer vervolgens de “4K” categorie.

U kunt ook op “4K” of “HOOFD” in het zoekvak. U kunt ook volg blogs, zoals een HD-Rapport, of gebruik maken van een bibliotheek dienst, Wat staat er op Netflix, om bij te blijven met nieuwe toevoegingen.

Zorg Ervoor dat Uw ISP Is niet Smoren Netflix

Streaming video is zeer data-intensief, dus het kan de belasting van een netwerk infrastructuur. Om dit te bestrijden, internet service providers (Isp ‘ s) gebruik maken van throttling, ook wel bekend als traffic shaping.

Denk aan het internet als een reeks van kanalen om uw gegevens te stromen. Nu, bedenk wat er zou gebeuren als het kanaal gereserveerd voor Netflix was kleiner dan het kanaal gereserveerd voor Facebook.

Dit is inherent aan het ontwerp zoals het beperken van de omvang van het kanaal beperkt u de hoeveelheid gegevens die kan worden verzonden. Minder gegevens betekent minder spanning op het netwerk—een truc Isp ‘ s gebruiken als een goedkope manier om lucht te blazen snelheid.

In 2019, een studie werd uitgevoerd op dit aan de Universiteit van Massachusetts Amherst en Northeastern University. Het is gebleken dat, hoewel de meeste Isp ‘ s niet gashendel verkeer, ze gas video streaming verkeer over de hele wereld. Dit is vooral gebruikelijk op mobiele netwerken.

Er zijn een paar manieren waarop u kunt zien of uw ISP is het smoren van uw verbinding. Het makkelijkste is het horloge voor de hand liggende rode vlaggen. U kunt testen of uw snelheid, surfen op het web op een paar verschillende websites, of proberen een paar grote bestanden te downloaden.

Als er geen problemen zijn met uw andere verbinding dan Netflix prestaties, is het zeer wel mogelijk wordt beperkt.

Wilt u misschien contact opnemen met uw INTERNETPROVIDER en proberen om de situatie te verhelpen. U kunt ook een VPN gebruiken om te verbergen uw verkeer van uw ISP, en effectief te voorkomen smoren.

Als dat niet werkt, kunt u overschakelen naar een andere INTERNETPROVIDER. Als u op zoek bent naar een die speelt lekker met Facebook, check out de Netflix ISP Speed-Index.

Soms, Je moet geduld Hebben

Wanneer u voor het eerst beginnen met het streamen van iets, het kan een tijdje duren voor het streamen om het bereiken van de optimale kwaliteit van de instelling. Te verminder de belasting moment, een hogere kwaliteit stream begint te bufferen in de achtergrond, terwijl de lagere kwaliteit van een direct wordt afgespeeld.

Soms heb je gewoon te wachten voor Netflix in te halen. U kunt altijd proberen uw inhoud en wacht een paar seconden. Zelfs als u de kwaliteit is ingesteld op “Hoog” in uw profiel, voorkeuren, Netflix standaard een lagere kwaliteit aan het begin van een stroom of tijdens perioden van slechte aansluitingen.

Ten slotte, als je natuurlijk een Netflix-abonnee, niet vallen voor de Netflix “smishing” scam dat is het maken van de rondes!

LEES VERDER

 • “5 Makkelijk in de omgang Video Games om U te Helpen Ontspannen in Stressvolle Tijden
 • “Alle Isp’ s Moeten Lift Gegevens Caps Vanwege Coronavirus
 • “Hoe laat je de Batterij Percentage op de Samsung Galaxy S20
 • “Wat Is Precies een “Gacha” Video Spel?
 • “Hoe om te Praten met een Arts Online