Beste Trekning Alternativer For Direkteavspilling

0
139

Trekning er et online video streaming plattform som live-strømmer er sett av mer enn 15 millioner mennesker hver dag. Det kan vimpler av alle typer å produsere live-kringkastet innhold til sine seere, mens samle inntekter fra sponsing, partnerskap og bidrag.

Amazon har kjøpt plattform tilbake i 2014 og har siden slått den inn i en live-streaming pantheon med en formue på $5 milliarder. Det har blitt et mekka for spillet streamere og tittere verden over med fortsatt vekst nesten daglig. Dette er delvis på grunn av mangel på seriøs konkurranse i løpet av sin framtreden. Det er sprekkdannelse i denne juggernauts rustning, imidlertid.

Den delen hvor Trekning blir en årsak til bekymring er i sine retningslinjer og oppfølging gjennom. Blir veldig mild mot visse streamere mens bringe ned hammer hardt på andre som bryter dem kan la noen vimpler og seere, føler du deg litt forskrekket.

Så det er en bra ting, det er nok av Trekning alternativer der ute, noen som du kanskje aldri har hørt om.

Beste Trekning Alternativer For Direkteavspilling

Gaming har vært Trekning er den primære kilden til seere siden, før den ble kjøpt av Amazon. Det har siden vokst til å bli en kultur for seg selv utvide til andre ikke-gaming områder som kunst ytelse, matlaging, podcast produksjoner, og det virkelige liv interaksjoner.

På grunn av dette, har vi skilt på vår liste i ulike kategorier basert på Trekning-som familiarities og varierende tilnærminger til streaming.

Plattformer De Fleste Som Trekning

YouTube & YouTube-Gaming

Ganske muligens den beste Trekning alternativ. Du kan tjene inntekter fra streaming spill, akkurat som på Trekning, med YouTube-Gaming. Som, på toppen av vanlig YouTube som gjør det mulig for Super Chat donasjoner, mens live-streaming andre aktiviteter.

Samhandle med dine følgere og deltakere via chat-vinduet og laste opp dine siste strømmer til YouTube video for fans som kanskje har gått glipp av showet.

InstaGib TV

Ingen behov for en tredje-part streaming app, InstaGib TV-en har en innebygd Caster funksjon som lar streamere for å starte direkteavspilling rett fra plattformen. Akkurat som Trekning, og tilbyr en interaktiv, live chat-vinduet til å kommunisere med seerne.

En ulempe å InstaGib TV er at det ikke angi et båndbredde grense som kan bare bli omgått ved å oppgradere til en VIP-konto. Bortsett fra dette, InstaGib TV er fortsatt en av de mer populære Trekning alternativer på markedet.

Koffein

Koffein gir en litt nyere ser ut til streaming ved å innlemme en sosiale medier-som tema inn i blandingen. Bla gjennom ulike sendinger i Twitter-feeden mote passerer gjennom “Mest Populære” og “Trending” streamere.

Koffein ikke bruker den tradisjonelle chat-vinduet finnes i de nevnte bidrag til denne listen, i stedet for å velge chat-bobler. Disse vises nedenfor stream-vinduet ligner på det du ville se i en gruppe tekst. Koffein er best brukt med Chrome-nettleser, som Firefox er litt wonky, og Kant selv er ikke støttet.

Mikser

Ventetid problemer som har plaget Trekning er alle, men et minne når du skifter til en Mikser. Microsofts konkurrent til Trekning er det ganske bra i de siste årene, spesielt etter oppkjøpet av to av Trekning primære streamere Ninja og Slør.

Mikseren har alle de tingene som gjør det Trekning av en flott plattform, bortsett fra seere. Når flere mennesker finne ut om Mikser Trekning alternativ, det bør ikke ta lang tid for at det skal gi Trekning en løpe for sine penger.

SmashCast TV

Dette er også svært lik Trekning med en påminnelse. Den foretrekker å fokusere på esports. eSports er online konkurransedyktig spill som ligner på hvordan fotball og basketball er å faktisk sports.

SmashCast-TV har du opp lignende inntekter kilder som Rykk, men den kontanter utgang er styrket for de som er gode nok til å prestere i konkurranser online. For høyere kvalitet eSport streaming, SmashCast blåser Rykke ut av vannet.

Stream.meg

Stream.meg er mer et alternativ til SmashCast enn det er å Rykke. På Samme Måte, Stream.meg fokuserer tungt på esport-faktor av live-streaming, og med så langt som hosting sine egne eksklusive turneringer. Fans av PUBG og Counter-Strike: Global Offensive vil finne Stream.meg å være en av Trekning er bedre alternativer.

All-Purpose Streaming

Facebook Watch

Facebook Ser er Facebook ‘ s forsøk på å komme inn på live-streaming hype. Det er en innebygd streaming-funksjon som kan nås direkte fra din Facebook-konto.

Facebook Watch viser alt og alt innenfor rammen av retningslinjer og tilbyr nå en inntektsgenerering programmet ligner på Trekning er affiliate program. Voksende et publikum på Facebook Se så er det lett å få venner på Facebook.

Vimeo

Vimeo er en videodeling plattform ikke i motsetning til YouTube, der du kan utvikle et publikum for ting som bedrift eller på reise. En av de kulere funksjoner på Vimeo er at det gir analytiske funksjoner for å hjelpe deg å bedre forstå ditt publikum og spore deres engasjement.

Vimeo er ikke 100% gratis, men det gir ulik prissetting i henhold til ulike deler nivåer.

Dailymotion

Dailymotion er nesten som en Vimeo kopi. Det gir mulighet for deling av videoer av alle slag samt noen live-streaming. I motsetning til Vimeo, Dailymotion hjelper brukere med å tjene penger på opplastede videoer. I denne er det mer ligner på YouTube.

De kan også hjelpe i å utvide seere til et publikum over hele verden ved å fremme dine videoer og bekker.

Mobil Streaming

Mirrativ

Mirrativ er en streaming-program kun for iPhone og Android mobile enheter. Du er i stand til å kringkaste direkte fra skjermen for å seere over hele verden. Publikum kan kommunisere med deg gratis via kommentarer tilby en anstendig måte å fremme live samhandling.

Periscope

Periscope, er “på farten” alternativ til live-streaming. Det ble lansert tilbake i 2015, og har vært et utrolig nyttig verktøy for å vise frem ferdighetene dine, business og tanker.

Live-streaming er bokstavelig talt en telefon trykk unna, og kan brukes når som helst, hvor som helst. Tenk på det som en mobil kringkaster bygget inn i din smarttelefon.

Hva har du bruk for live streaming? Bruker du Trekning eller en Trekning alternativ? La oss vite dine valg i kommentarfeltet nedenfor.