Den Best Virus & Malware Skannrar GARANTERAT Att Nuke Något Virus

0
101

Virus och skadlig programvara kommer i många former idag med allt fler fall av brottslighet. Detta är anledningen till att säkerheten ska vara på toppen av din prioriteringarna när man plockar ett virus och skadlig kod scanner för din dator och mobila enheter.

Användbarhet, pris och antal enheter som stöds är också viktiga, men de är alla förgäves om virus och malware scanner skydd faller platt.

I denna guide kommer vi att lista några gratis och betalas virus och malware skannrar som härskar i form av skydd, funktioner, användbarhet och prissättning bland andra överväganden.

Mest Kraftfulla Virus & Malware Skannrar

1. Bitdefender

2. Norton

3. Kaspersky

4. F-Secure

Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender är ett virus och malware scanner som ständigt levererar enastående antivirus lab test resultat, förutom att erbjuda en kraftfull svit av funktioner, ett smart och intuitivt gränssnitt, och utmärkt skydd poäng mot zero-day och allmänt utbredda skadliga program.

Det ger också skydd sådana åtgärder som en säker webbläsare dubbade Safepay för online transaktioner, ransomware skydd, skanning och i realtid skydd mot skadliga program är kända för sin databas, och beteendemässiga övervakning baserat på hot det har stött på.

Andra former av skydd inkluderar ett skydd mot kryptering av crypto ransomware, och det skyddar specifika mappar från tillträde av okända program.

Dessutom finns ett password manager, och en gratis Bitdefender Antivirus edition finns med utmärkt skydd, anti-phishing, anti-bedrägeri, och ett användarvänligt gränssnitt. Det behöver inte ha specifika egenskaper för olika hot som betalas motsvarighet inte, och det saknar multi-layer ransomware skydd.

Nackdelen med den betalda versionen är att även om det finns obegränsad VPN, en separat prenumeration behövs för att njuta av denna tjänst. Plus att det är dyrare än andra antivirusprogram, och dess billigare planer endast stöd för Windows, och saknar grundläggande skydd funktioner som en brandvägg.

Support är tillgänglig via e-post, chatt och telefon, samt ett forum på fem språk, robust knowledge base med artiklar som täcker varje Bitdefender produkt-och video tutorials.

Norton Security

Norton Security är ett annat virus och malware scanner som får en hel del rätt. Det ger utmärkt skydd poäng och bra resultat lab som har hittats det 100 procent effektiv mot den utbredda skadliga program och zero-day-malware.

Bland de förebyggande skyddsåtgärder du kan hitta i Norton Security ingår en brandvägg som anpassar sig till dina ofta använda program som ansluter till internet, phishing och ransomware skydd.

Dessutom finns ett password manager heter Identity Safe, som lagrar lösenord, kreditkort, adresser och anteckningar, och föräldrakontroll, men det är ingen file shredder. Norton har också en 100-procentig garanti, så om skadlig kod blir till din dator eller enhet, de kommer att rena det gratis eller ge dig full återbetalning.

Generellt, Norton Security erbjuder en bra användarupplevelse och nivå av skydd, och du kan använda det på flera enheter. Men det kommer inte billig, saknar flera datorn hushåll erbjudanden, och vissa användare inte gillar sitt irriterande webb-övervakning verktygsfält och tillägg till webbläsaren.

Support är tillgänglig 24/7 via telefon och live chatt, plus ett Twitter-konto om du föredrar att ställa frågor via sociala medier. För en DIY strategi, du har en knowledge base som kallas FAQ av Norton, blogg, forum och video tutorial serien.

Kaspersky Antivirus

Kaspersky har varit på säkerhetsprogram scenen för lite över två decennier nu, och det fortfarande sveper antivirus testlabb med enastående betyg. Trots påståendena om att programmet har varit att spionera på sina kunder och rapportera tillbaka till den ryska regeringen, det är fortfarande en topp antivirus val med en obestridlig skydd.

Programmet har fått Level 1 certifiering utmärkelser från oberoende lab tester, och det gick också MRG Effitas hårda bank-simulering som visar hur kraftfullt skydd.

Bland de funktioner skydd du får med detta virus och malware scanner inkluderar övervakning i realtid, en säker webbläsare, brandvägg, ransomware skydd, webbkamera och phishing-skydd, plus mer.

Dess prissättning planer är billiga, och du får mycket för dina pengar inklusive en valfri VPN password manager, privacy cleaner, och dess SafeMoney säker webbläsare.

30-dagars pengarna tillbaka garanti finns om du vill testa programmet innan man bestämmer sig för det, och du kan prova sitt gratis antivirusprogram som erbjuder skydd i realtid och blockerar misstänkta webbplatser och vanliga virus.

Nackdelen med hjälp av Kaspersky är att det är begränsat till fem enheter, men den betalda versionen får du fler alternativ, inklusive Rescue Disk som rengör din enhet när den är kritiskt smittad, och en network monitor.

F-Secure

F-Secure också presterar bra i oberoende labbtester med 100 procents effektivitet mot zero-day och allmänt utbredda skadliga program. Det erbjuder övervakning i realtid, en brandvägg, ransomware skydd, och en Freedome VPN med en no-loggar politik i dess Totala bunt paket.

Till skillnad från de andra tre virus och malware skannrar, F-Secure inte har ett lösenord manager. Det är lätt att installera och inte resurskrävande (1MB), plus dess gränssnitt är enkelt och lätt att använda med massor av anpassning i sina inställningar.

Du kan hantera alla dina enheter med hjälp av sin online manager, och visa deras status oavsett vilken typ av enhet du använder. Du kan också konfigurera inställningar för föräldrakontroll från chefen.

Den största nackdelen med detta program är att antalet falska positiva avkastning under det hands-on och lab tester, dess höga prissättning, och den saknar en anti phishing komponent. Det har också en DeepGuard beteende-baserat verktyg som upptäcker nya virus och skadlig ransomware, och avancerade nätverk skydd, som båda gör det till ett kraftfullt malware fighter.

30-dagars pengarna tillbaka garanti erbjuds, så att du kan testa att köra programmet och se om du gillar det eller inte innan du prenumerera på den.

Support finns tillgänglig via telefon (måndag till fredag) på 12 språk, chatt, self-help forum för säkerhet nyheter och produkt diskussion, plus en kunskapsbas som delas av produkten. En FAQ-sektion finns också tillsammans med en lång lista av tutorials och hur-guider.

Hur man Välj ett Virus Och Malware Scanner

Det finns många verktyg som kan hjälpa dig att välja den bästa scanner som kommer nuke något virus och skydda din enhet, men för att denna enkla guide, vi ska titta på några som kommer peka dig i rätt riktning. Innan du för att välja rätt antivirus program för din enhet, här är några saker att kontrollera:

Gratis vs. Betald

Free virus och malware skannrar är bra att ha som en grundläggande form av skydd för dina enheter, särskilt när du inte kan råd med en. Men, de behöver inte prestera lika bra som sina betalda motsvarigheter, och ofta har begränsade funktioner.

Om du kan använda dem på prov, det är bättre än att använda en helt gratis på grund av attacker som dag noll-malware, som uppkommer samma dag som en bedrift är upptäckt. Sådan skadlig programvara är inte gratis antivirus ” en databas, så det kommer inte att veta om det är ett hot eller inte.

Med en betald virus och malware scanner, du får en större uppsättning funktioner och skydd mot allvarliga former av skadlig kod, inklusive ransomware och phishing. Vissa erbjuder även bättre webbkamera skydd, förutom att bevaka vad som finns på din hårddisk.

Säkerhet

I fråga om säkerhet och skydd, kontrollera en skanner som ger ett proaktivt skydd, såsom en stark brandvägg, säker webbläsare, skanna lägen med riktade skannar att sålla ut djupa rootkits, och webbkamera skydd bland andra.

Vissa erbjuder lösenord chefer, men de kan inte jämföra med en dedikerad password manager. Om du behöver ett lösenord manager, vår guide om de bästa chefer lösenord erbjuder en omfattande lista som du kan välja från.

Du kan också hitta ett virus och malware scanner som ger en VPN som skyddar dig när du ansluter till naturen och lurviga internet så att dina data inte äventyras under transporten.

Funktioner

Vi har redan nämnt några av de säkerhetsfunktioner som ett bra virus och malware scanner bör ge åtminstone, men vad händer om andra funktioner?

Förutom att skydda dina enheter, antivirus har utvecklats från verktyg verktyg till premium security suites erbjuder funktioner som föräldrakontroll, file shredder, och en säker webbläsare som går längre för att blockera annonser, för att skydda dina online-betalningar, och att rensa cookies.

Stöd

Programvara behöver kundsupport, vilket är anledningen till att du behöver för att utvärdera virus och malware scanner du funderar på av flera direkt stöd alternativ och svar tider som finns tillgängliga. Det är bra att ha e-post, men med framsteg inom digital teknik, live chat är nu en mer tillförlitlig metod, speciellt om det erbjuds 24/7, och telefonsupport.

Om den programvara du som har alla tre, plus DIY-support via en kunskapsbas, hjälpa center, vanliga Frågor, tutorials video, forum, webbseminarier och mer, du är i goda händer.

Hålla Dina Enheter Säker

Det finns många bra alternativ för virus och malware scanners. Vissa rättvis bättre än andra i vissa områden, såsom säkerhet, egenskaper och övergripande användbarhet, men generellt, de flesta av det handlar om personlig preferens.

Något av de andra alternativen som anges här kommer att tjäna dig väl men generellt, Bitdefender är en klar vinnare i denna omgång tack vare dess utmärkta resultat, uppsjö av funktioner, plus att det är lätt att använda. Dela med oss din favorit virus och malware scanner i kommentarerna.