Best Virus & Malware Skannere GARANTERT til Å Nuke Noen Virus

0
145

Virus og malware kommer i mange former i dag med økende tilfeller av datakriminalitet. Dette er grunnen til sikkerheten bør være på toppen av din prioriteringer når du plukker et virus og malware scanner for datamaskinen din og mobile enheter.

Brukervennlighet, pris og antall enheter som støttes, er også kritisk, men de er alt forgjeves hvis virus og malware scanner beskyttelse faller flatt.

I denne guiden skal vi liste opp noen gratis og betalt virus og malware skannere som regjere øverste i form av beskyttelse, funksjoner, brukervennlighet og pris blant andre hensyn.

Kraftigste Virus & Malware Skannere

1. Bitdefender

2. Norton

3. Kaspersky

4. F-Secure

Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender er et virus og malware skanner som stadig leverer fremragende antivirus lab test resultater, foruten å tilby en kraftig pakke med funksjoner, en glatt, intuitivt grensesnitt, og utmerket beskyttelse score mot zero-day og utbredt malware.

Det tilbyr også beskyttelse tiltak som en sikker nettleser kalt Safepay for online transaksjoner, ransomware beskyttelse, skanning og real-time beskyttelse mot malware kjent for sin database, og atferdsmessige overvåking basert på trusler som det har funnet.

Andre former for beskyttelse som inkluderer beskyttelse mot fil kryptering av crypto ransomware, og det skjold bestemte mapper fra tilgang med ukjente programmer.

Ekstra bekvemmeligheter inkluderer et passord manager, og en gratis Bitdefender Antivirus edition er tilgjengelig med utmerket beskyttelse, anti-phishing, anti-svindel, og en bruker-vennlig grensesnitt. Det har ikke spesifikke funksjoner for ulike trusler som sin betalt motstykke gjør, og det mangler multi-layer ransomware beskyttelse.

Ulempen med den betalte versjonen er at selv om det gir ubegrenset VPN-tilgang, en separat abonnement er nødvendig for å nyte denne tjenesten. Plus, det er dyrere enn andre antivirus-programvare, og dens billigere planer støtter bare Windows og manglende core protection funksjoner som en brannmur.

Support er tilgjengelig via e-post, live chat og telefon, samt et fellesskap forum i fem språk, robust knowledge base-artikler som dekker hver Bitdefender produktet, og video tutorials.

Norton Security

Norton Security er et annet virus og malware skanner som får mye rett. Det gir utmerket beskyttelse score og stor lab resultater som har funnet det 100 prosent effektiv mot utbredt malware og zero-day malware.

Blant proaktiv beskyttelse tiltak du kan finne i Norton Security inkluderer en brannmur som tilpasser seg til dine mest brukte programmer, som kobles til internett phishing og ransomware beskyttelse.

Ekstra bekvemmeligheter inkluderer et passord manager som heter Identity Safe, som lagrer passord, kredittkort, adresser og notater, og foreldrekontroll, men det er ingen file shredder. Norton tilbyr også en 100 prosent garanti, så hvis malware kommer til din datamaskin eller enhet, vil de rense den for gratis eller gi deg en full refusjon.

Totalt sett Norton Security gir deg en god brukeropplevelse, og nivået av beskyttelse, og du kan bruke det på flere enheter. Men, det kommer ikke billig, mangler flere datamaskinen husholdning tilbud, og noen brukere ikke liker sin irriterende web overvåking verktøylinjen og kikker forlengelsen.

Kundestøtte er tilgjengelig 24/7 via telefon og live chat, pluss en Twitter-konto hvis du foretrekker å stille spørsmål via sosiale medier. For en DIY tilnærming, har du en knowledge base kjent som FAQ ved Norton, blogg, community forum, og video tutorial-serien.

Kaspersky Antivirus

Kaspersky har vært på sikkerhet programvare scenen for litt over to tiår nå, og det er fortsatt feier antivirus laboratorier med fremragende resultater. Til tross for påstander om at programvaren har blitt spionere på sine kunder og rapportering tilbake til den russiske regjeringen, er det fortsatt en topp antivirus valg med en ubestridelig beskyttelse.

Programvaren har mottatt Level 1 sertifisering priser fra uavhengige lab tester, og det har også gått MRG Effitas’ harde bank simulering, noe som viser hvor kraftig sin beskyttelse.

Blant beskyttelse funksjonene du får med dette virus og malware scanner inkluderer sanntids overvåking, en sikker nettleser, brannmur, ransomware beskyttelse, webkamera og phishing-beskyttelse, pluss mer.

Prisen planer er billig, og du får mye for pengene, inkludert en valgfri VPN, passord manager, privatliv renere, og dens SafeMoney sikker nettleser.

En 30-dagers pengene tilbake-garanti er tilgjengelig hvis du ønsker å teste programvaren før du tar det i bruk, og du kan prøve sin gratis antivirus som gir real-time beskyttelse og blokkerer mistenkelige nettsteder og vanlige virus.

Ulempen med Kaspersky er at det er begrenset til fem enheter, men den betalte versjonen får du flere alternativer, inkludert Rescue Disk som renser enheten når det er kritisk infisert, og network monitor.

F-Secure

F-Secure utfører også bra i uavhengige lab tester med 100 prosent effekt mot zero-day og utbredt malware. Det tilbyr en sanntids overvåking, en brannmur, ransomware beskyttelse, og en Freedome VPN med et nei-logger retningslinjene i sin Totale pakke pakken.

I motsetning til de tre andre virus og malware skannere, F-Secure, inkluderer ikke en passord manager. Det er enkelt å installere og lett på ressurser (1MB), pluss grensesnittet er enkelt og lett å bruke med mange av tilpasning i sine innstillinger.

Du kan administrere alle enhetene dine ved å bruke sine online manager, og vise sin status uavhengig av hvilken type enhet du bruker. Du kan også konfigurere innstillingene for foreldrekontroll fra manager.

Den viktigste ulempen med denne programvaren er antall falske positiver det returnerer i løpet av hands-on og lab tester, sin høye priser, og det mangler en anti phishing-komponent. Det har også en DeepGuard atferd-basert verktøy som oppdager nye malware og ransomware, og avanserte nettverket beskyttelse, både som gjør det til en kraftig malware fighter.

En 30-dagers pengene tilbake-garanti er tilgjengelig slik at du kan teste kjøre programvaren og se om du liker det eller ikke før du abonnere på den.

Support er tilgjengelig via telefon (mandag til fredag), som finnes på 12 språk, live chat, self-help forum for sikkerhet nyheter og produkt diskusjon, pluss en knowledge base-split med produktet. En FAQ-seksjon er også tilgjengelig sammen med en lang liste av kurs og veiledninger.

Hvordan Velge et Virus Og Malware Skanner

Det finnes mange verktøy som kan hjelpe deg å velge den beste skanner som vil nuke alle virus og beskytte enheten, men for denne enkle veiledningen, skal vi se på noen som vil peke deg i riktig retning. Før du velger den riktige antivirus program for enheten din, her er noen ting å se etter:

Gratis vs. Betalt

Gratis virus og malware skannere er god å ha som en grunnleggende form for beskyttelse for dine enheter, spesielt når du ikke har råd til en. Men de gjør det ikke så bra som deres betalt kolleger, og ofte har begrensede funksjoner.

Hvis du kan bruke dem på en prøveordning, det er bedre enn å bruke en helt gratis grunn av angrep, for eksempel zero-day malware, som oppstår samme dag en exploit er oppdaget. Slik programvare ikke er i gratis antivirus database, så det vil ikke vite om det er en trussel eller ikke.

Med en betalt virus og malware skanner, kan du få en større funksjon sett og beskyttelse mot alvorlige former for malware, inkludert ransomware og phishing. Noen tilbyr til og med bedre webkamera beskyttelse, i tillegg til å overvåke hva som er på harddisken.

Sikkerhet

I form av sikkerhet og beskyttelse, sjekk for en skanner som tilbyr proaktiv beskyttelse som en sterk brannmur, sikker nettleser, scan moduser med målrettede søk som luke ut inngrodde rootkits, og webcam beskyttelse blant andre.

Noen tilbyr passord ledere, men de kan ikke sammenligne en dedikert passord manager. Hvis du trenger et passord manager, vår guide til de beste passord ledere og tilbyr en omfattende liste du kan velge fra.

Du kan også finne et virus og malware skanner som gir et VPN som beskytter deg når du kobler deg til den ville og ullen internett, slik at dataene ikke er kompromittert mens du er i transitt.

Funksjoner

Vi har allerede nevnt noen av sikkerhetsfunksjoner som en god virus og malware scanner bør gi i det minste, men hva med andre funksjoner?

I tillegg til å beskytte dine enheter, antiviruses har utviklet seg fra utility verktøy for å premium security suites tilbyr funksjoner som parental control, file shredder, og en sikker nettleser som går videre for å blokkere annonser, beskytter din online-betalinger, og fjerne informasjonskapsler.

Støtte

Programvare trenger brukerstøtte, som er grunnen til at du er nødt til å vurdere virus og malware skanner du vurderer en av flere direkte alternativene for kundestøtte og responstid tilgjengelig. Det er godt å ha e-post-støtte, men med fremskritt i digital teknologi, live chat er nå en mer pålitelig metode, spesielt hvis det er tilgjengelig 24/7, og telefonen støtter.

Hvis programvaren du liker tilbyr alle tre, pluss DIY støtte via en knowledge base, kan du hjelpe center, Faq, video tutorials, community forum webinarer og mer, du er i gode hender.

Sørg For At Enhetene Er Trygg

Det er mange gode alternativer for virus og malware skannere. Noen virkelig bedre enn andre på enkelte områder, slik som sikkerhet, har, og generell brukervennlighet, men totalt sett er det meste av det kommer ned til personlige preferanser.

Noen av de andre alternativene som er oppført her vil tjene deg godt, men totalt sett Bitdefender er den klare vinneren i denne runden takket være gode resultater, flokk av funksjoner, pluss det er enkelt å bruke. Dele med oss din favoritt virus og malware skanner i kommentarfeltet.