De 4 Beste PC Gaming Headset

0
60

De beste PC gaming headset er i stand til å gi deg mer klarhet under spill, slik at du kan plukke opp lyder og finne ut nøyaktig hvor de kommer fra. God hodetelefonene også komme med gode mikrofoner, slik at du kan snakke med dine venner og lagkamerater klart, og viktigst av alt, en god hodetelefon bør være komfortabel, slik at det kan tåle lange spilløkter uten å bli for ubehagelig.

Vi er i ferd med å gå i dybden ved å dele informasjon på den beste spill-hodesett. Alle disse alternativene er gode valg, men du vil legge merke til hvert alternativ kan vinne i en bestemt kategori.

Razer Kraken X – Rimelig Komfort ($30-$40)

Den vanskeligste utfordringen for gaming eksterne produsenter har til å bygge et godt budsjett gaming headset utvalg. Vanligvis, produsenter har til å plukke ut billigere komponenter for hodetelefoner høyttalere, mikrofon og generell byggekvalitet å treffe en lavere prislapp.

For denne grunn, vil vi være å kutte ut veldig billig valg ($15-$25) fordi vi tror den generelle erfaringen er ikke verdt investeringen. I stedet bør du prøve å investere en ekstra $10 til $15 for å nå $30-$40 utvalg. Til denne prisen kan du få rimelig, men likevel pålitelig Razer Kraken X.

Den Razer Kraken X ble designet for å være lett og behagelig. Faktisk, det er så komfortable at vi ville rangere de Razer Kraken X blant en av de mest komfortable gaming headset i verden.

Det er Razer er letteste headsettet, med en vekt på 250 gram. I sammenligningen, en av verdens mest populære hodetelefoner, den HyperX Cloud II, veier 320 gram. Øret kopper er veldig myk og polstret og selv passe stramt rundt briller, som er noe du kanskje sliter med å finne.

Det er selvfølgelig noen kompromisser på denne prispunkt. Lydkvaliteten er faktisk ganske bra for gaming, men musikken erfaring er svært dårlig. Den Razer Kraken X har fokus på diskant, og svært lite bass, som er flott for lyder som fottrinn og små handlinger i spillet du ellers ville gå glipp av, men at lyd design er ubehagelig for de fleste sangene. Bass-tung sanger føler livløs, og vokal tunge sanger irritere ørene. I sammendraget, perfekt brukbare for gaming, men ikke så mye for musikk.

Razer design valg her er klar – de vil ha et headset som kan spille spill lyd-også uten ørene å bli sliten. Sikker, kan du gå glipp av at oomph under bassy øyeblikk i spill, men det er designet for maraton gamer og kanskje ikke de som leter etter mer engasjerende, kortere spilløkter.

Mikrofon-kvaliteten er ok, men ikke perfekt. Det fanger opp mye av bakgrunnsstøyen til tross for reklame som sier noe annet. Heldigvis, det er litt statisk og stemmen blir plukket opp klart og tydelig. Du kan ikke fjerne mikrofonen, så det er definitivt kommer til å bli en trykk og snakk-affære med Razer Kraken X.

HyperX Sky II – De Mest Populære PC Gaming Headset ($75-$100)

Den HyperX Cloud II er unektelig en av de beste PC gaming headset i verden bare basert på popularitet. Det er fornuftig, Cloud II er den perfekte balansen mellom kvalitet og pris. Prisen er $100, men du vil sjelden finne det over $80 nye på Amazon.

Så hva gjør HyperX Cloud II så mye elsket? Kanskje den første ting å nevne er den komfort og design. Standard minne skum øreputer cup rundt ørene med en varm omfavnelse, men du kan også bytte ut de medfølgende plysj øreputer.

Mikrofonen kan justeres til din bekvemmelighet – det har en stor, bøyelig kabel inne, og du kan ta det helt av hvis det er nødvendig. Selvfølgelig, komfort er ikke alt, og det er derfor det er ofte plukket opp i stedet for like comfier, men lettere Razer Kraken X.

En lyd-design vil du finne kjent på tvers av mange gaming-headset kan bli hørt i HyperX Cloud II. Du får en vekt på tripler, rimelig mellomtoner, og en mangel på bass. Perfekt for konkurransespill der hvor å legge merke til hver lyd teller, men litt mindre imponerende for en kraftfull og eksplosjoner, vold, eller vrooms.

Det er også en avtagbar lyd-kort som settes inn i Skyen HyperX II 3.5 mm jack på den ene siden og en USB-sporet på den andre siden. Det har digital 7.1 surround sound og separate volumkontroller for både mikrofon og høyttalere.

Diskanten er ikke dominerende som noen billigere valg, så kan lytte til sang og musikk er hyggelig, men ikke perfekt. At mangel på bass sikkert sel avtale som HyperX Cloud II være en gaming-fokusert headsettet om.

Mikrofonen kvalitet på HyperX Cloud II er stor, det er i stand til å redusere bakgrunnsstøy og kun fokusere på stemmen din. Hvis squadmates klage, har du frihet til å justere både volum og avstanden til mikrofonen til munnen enkelt.

Steelseries Arctis Pro Wireless – Dagens Beste Trådløse PC Gaming Headset ($300-$330)

Hvis du vil ha best mulig opplevelse i en wireless gaming headset, vi vil anbefale Steelseries Arctis Pro Wireless.

Trådløst’ største bekymring er batteritiden, og spesielt for hodetelefoner. Det viser seg at store drivere ta mye av juice. Heldigvis Steelseries Arctis Pro Wireless har to batterier. Du kan lade ett batteri i basestasjonen når du er spill, slik at du kan bytte ut når den andre batteriet begynner å bli lavt. Ja, du er tvunget til å bruke basen til å lade opp, men du vil forstå senere hvorfor ville du ikke ønsker å gå hvor som helst uten det.

Gjennomsnittlig batterilevetid etter en full opplading er 10 timer. Hvis du liksom tom for strøm på begge batteriene, kan du bruke en standard 3,5 mm jack, og det krever ikke strøm, til en kostnad til din lydopplevelse.

2,4 GHz trådløs forbindelse mellom hodesettet og base station er sterk, og du bør ikke treffe noen dråper i forbindelse innenfor rimelige prisklasser. Hvis du ønsker at ekstra sikkerhet kan du selv koble Arctis Pro Trådløst via Bluetooth. Dette åpner også opp til bruk på vanlig Bluetooth-aktiverte enheter, for eksempel smarttelefoner.

Igjen, dette er et gaming headset, så det er en høyere fokus på diskant, rimelig mellomtoner, og mindre vekt på bass. Det er bra for gaming, og hvis du vil slå på digital 7.1 surround lyd, er du nødt til å ha noe problem å plukke opp retningsbestemt lyd. De tilgjengelige EQ-innstillinger, som kan justeres med basestasjonen, kan noe middel noen cravings for bass. Det er bedre enn en programvare for EQ, men det er likevel ikke alltid treffer mark.

Den Arctis Pro Wireless er rimelig størrelse på 357 gram, og den bruker en unik design, som er avhengig av en strukket stropp til å passe perfekt på hodet. Resten av vekten er holdt av en buet stål aluminium legering ramme som flyter over stroppen. Totalt sett, det som er behagelig, men tar litt tid å bli vant til.

Som de fleste hodetelefoner, den Arctis Pro Trådløs mikrofon som kan utvide eller skjule i rammen til venstre driver. Lydkvaliteten er utmerket, fange voice klart, men å kutte ut mest bakgrunnsstøy effektivt og en inkludert skum-filter bidrar til å redusere harde spretter i stemmen.

Beyerdynamic DT 990 Pro – Den Beste lydkvaliteten PC Gaming Headset ($128)

Den Beyerdynamic DT 990 Pro er absolutt det beste valget for å få lyd av høy kvalitet under gaming og musikk til en god pris. Problemet er, det er faktisk et par studio hodetelefoner, som betyr å gå denne ruten krever at du kjøper en frittstående mikrofon, og det er også anbefalt å kjøpe en DAC/Amp til din PC for å gi DT 990 Pro-mer makt.

Den $75 Fiio E10K for er en rimelig valg som har akkurat nok kraft for Beyerdynamic DT 990 Pro. Når du velger en mikrofon, sørg for å lese om beste mikrofoner her.

Men, det er vel verdt investeringen både i tid og penger for å få DT 990 Pro og nødvendig tilbehør. For å sette det i perspektiv, og noen av de største navnene i gaming bevisst valgte å gå for DT-990.

Disse spillerne har muligheten til å kjøpe hodetelefoner med prisen er ikke noe problem, og de har jaget bort potensielle lukrative eksterne sponsorer til å i stedet bruke Beyerdynamic DT 990 Pro. Vil du se Ninja bruke DT 990 og YouTube-stjerners Lazarbeam bruke den oppgraderte DT 1990 Pro.

DT 990 Pro har en open-back-design, som betyr at lydbildet føles mye større. Ikke bare legge dette til innlevelse, men det hjelper deg å finne retningsbestemt lyd langt enklere, uten behov for noen digitale surround sound-programvare. Lyden design på DT 990 Pro er overraskende perfekt for gaming, til tross for å være et studio hodetelefoner.

Du finner forunderlig nok at signatur vekt på diskant, ofte bare sett i gaming headset. Heldigvis, bass og mellomtoner er hevet langt høyere enn en vanlig gaming headset, noe som gjør dem til et godt valg for å lytte til musikk.

Med alle av denne investeringen, du ser på $200-$300 og mye av å rote rundt under installasjonen. Komforten er bra, men det øreputer slites ned etter lang tids bruk og miste noe av den demping. Ikke helt Cloud 2 eller Kraken X nivå på komfort, men anstendig nok.

Oppsummering

Som oppsummerer våre titt på de beste PC gaming headset i 2020. Vi har fokusert på fire hovedkategorier og håper at disse valgene stemmer for deg. Hvis du har noen forslag til deg selv, hvorfor ikke la dem i kommentarfeltet?