Hvordan Kommer du i Gang Med Uber Hvis Du ikke Har Brukt Det Før

0
62

I motsetning til populære tro, Uber er ikke en taxi service. Det er en fantastisk tjeneste som du kan bruke til å flytte rundt når du er i utlandet, og en fin måte å tjene litt penger på siden hvis du har en ledig bil. Men i hovedsak, det er en bil ansette tjenesten administreres i sin helhet av en smarttelefon-app.

I motsetning til vanlig taxi, Uber drivere kan ikke plukke opp folk fra gaten og gi dem ritt. Driver også ikke krever noen spesiell tillatelse til å starte arbeidet for Uber.

De trenger bare å være over 18 år (21 år i USA), og de har sine personlige bil. Siden det er lettere for drivere for å komme i gang med å bruke Uber, det gjør app som er et utmerket alternativ til andre taxi service du finner i byen. Det er enklere å bruke, og viktigst er det billigere.

Uber opererer for tiden i 700+ byer rundt om i verden og har til og med sin egen mat levering tjeneste som heter Uber Spiser. Så hvis du aldri har brukt denne appen før, her er en guide for nybegynnere å bruke sine tjenester med all den informasjonen du trenger for å komme i gang med Uber.

Hvordan Kommer du i Gang Med Uber

For å begynne å bruke Uber, laste ned og installere appen for iOS eller Android.

Første gang du åpner applikasjonen, vil du bli bedt om å opprette en Uber-konto. Appen vil ta deg til den Uber-nettstedet for det. Du trenger å gi opplysninger, som navn, en arbeider telefonnummer, en e-postadresse, og du vil opprette et passord for å fullføre denne prosessen.

Når du vil gå tilbake til appen og logge deg på, Uber vil be deg om å få tilgang til mobilens posisjon til å plassere deg på kartet. Nå er alt du trenger å gjøre før du bestiller din første Uber tur er å velge betalingsmetode.

Hvordan Bestille Din Første Uber Tur

Følg disse trinnene for å bestille din første Uber tur.

  • Når du bestiller en Uber tur, det første du vil gjøre er å velge hvilken type bil du ønsker å leie. Det er fem forskjellige typer å velge mellom, de billigste og mest vanlig å være UberX. Du vil finne at i forskjellige byer Uber vil vise deg forskjellige typer av bil tjenester. For eksempel, i noen steder kan du velge Uber Pool – dele din tur og spare noen kroner.
  • Når du har valgt type bil, vil du trenger for å gi din pickup beliggenhet. Du kan velge den manuelt ved å skrive det inn på eller bruke GPS-posisjonen din til å gjøre det automatisk.
  • Nå er alt som er igjen å gjøre er å bekrefte bestillingen.

Hvordan Du Skal Betale For Din Uber Tur

Når du bekrefter din bestilling, app vil ta deg til betalingsmåter. Du kan velge å betale med kontanter, kreditt-eller debetkort, Google Pay, PayPal, eller Uber kreditt. Du kan endre betalingsmåte før eller i løpet av turen, og du vil bli belastet tilsvarende når turen er ferdig.

Du kan spore din driver med Uber GPS-systemet. Mens du venter på din tur, vil du også se at gjennomsnittlig ventetid, så vel som driver detaljer, som for eksempel navn, bilde, og hva slags bil du trenger å se opp for. Programmet vil varsle deg når din tur kommer i stedet for opphenting.

Selv om du har valgt en online betalingsmetode, kan du tips dine driver i kontanter ved slutten av din tur.

Lære Essensielle Uber Hacks

Når du begynner å bruke Uber regelmessig, vil du kanskje ønsker å ta det til et nytt nivå ved å lære og bruke et par essensielle tips og triks. Her er hvordan du kan forbedre din generelle opplevelse av programmet.

Få Gratis Uber Kredittkort til å Betale For Ritt

Det er to måter å få gratis Uber kreditt. Den ene er ved hjelp av venn-koden når du først registrerer deg til app. Den andre er ved å få andre folk til å melde seg for Uber ved hjelp av referansekode.

Lytte til Spotify i Uber

En av de nyeste funksjonene Uber rullet ut er et samarbeid med Spotify. Du kan nå lytte til på din Spotify-spillelister i Uber ved å bruke driveren for lyd-system. Den eneste ulempen er at dette er en kul funksjon er begrenset til Spotify Premium-brukere og er ikke tilgjengelig i alle byer med Uber ennå.

Ikke Samsvarer Med Dårlige Drivere

Hvis du noen gang har en ubehagelig møte med en av Uber-drivere, kan du sørge for at appen aldri tilordner dem til å kjøre deg igjen. For å gjøre det, vent til turen er ferdig, og gi dem en vurdering av 3 stjerner eller færre. På den måten vil du aldri bli matchet på Uber igjen.

På toppen av det, hvis du tror at turen var usikre, eller du ikke er fornøyd med det for noen annen grunn, kan du sende en klage til Uber støtte. Dersom det er et gyldig krav, Uber vil gi deg gratis kreditt som du kan bruke til å betale for fremtidige turer.

Kontakt Uber kundestøtte, kan du gå til din Tur Detaljer og bla ned til Hjelp – delen. Deretter velger du grunnen til at du er misfornøyd med turen og fyll ut detaljene.

Regelmessig Sjekk Din Passasjer Vurdering

Hvis du finner ut at det ofte tar lang tid før du får tildelt en stasjon på Uber, kan det være verdt å sjekke din egen passasjer rating. Akkurat som du kan rangere driveren, kan de også gi deg en vurdering etter at turen er ferdig. Da andre Uber drivere vil se at vurdering når de bestemmer om ikke å plukke opp din ordre.

For å finne ut passasjeren rating, logg deg inn Uber-appen, og trykk på tre linjer i øvre venstre hjørne. Du vil finne din personlige karakter rett under navnet ditt i drop-down menyen. Imidlertid, hvis du er ny til Uber rating vil ikke vises ennå, som du trenger for å være en vanlig Uber brukeren til å kjøpe den.

Ved Hjelp Av Uber Online

I de sjeldne tilfeller når du trenger en tur, og telefonen er død, du kan fortsatt bestille en Uber bruke den mobile nettsiden. Bare å finne en laptop eller et nettbrett for å få tilgang til internett og bestille turen på nettet.

Tid For Å Bestille Din Første Uber

Selv om dette er nok til å få deg i gang med Uber, det er mye mer til dette programmet og tjenester den tilbyr. Hvis du er helt ny til Uber, vi anbefaler også å sjekke ut deres offisielle guide til hvordan du bruker Uber på selskapets hjemmeside.

Om du har brukt Uber før eller bare komme i gang med programmet, velger du den over en vanlig taxi service? Eller foretrekker du den gamle skolen bil ansette system over det? Del dine tanker med oss i kommentarfeltet nedenfor.