De 4 Beste Smart Home Huber

0
69

Smarthus-teknologi er intet mindre enn utrolig. Det er nå tusenvis av enheter som kan kontrollere nesten alle aspekter av ditt hjem, inkludert skyve glass døråpnere, smart toaletter, og til og med smart takvifte.

Problemet er at så mange av disse enhetene er uavhengige av hverandre, noe som betyr at du trenger en egen app til å styre dem. Det er egentlig ikke lagre du helst hvis du trenger å søke gjennom to dusin apps til å stenge ditt hjem når du forlater.

Den beste løsningen på dette problemet er å investere i en god smart home-huben. Disse huber koble alle dine ulike enheter til ett sted, og tillater deg å kontrollere hele hjem fra et enkelt grensesnitt. Det er et par viktigste utfordrere, men mindre huber er nye som er mer spesialiserte, men fortsatt like nyttig.

Beste All-Round Smart Home-Kontroll: Samsung SmartThings

Samsung SmartThings-Huben fungerer med et stort spekter av enheter takket være sin bruk av Wi-Fi, Zigbee, og Z-Wave-protokoller. Det er også kompatibel med Amazon Alexa og Google Hjem smart assistenter, slik at du kan styre en kompatibel enhet med din stemme.

Hvis du tidligere har brukt noen SmartThings-enheter, de skal være kompatible med den tredje generasjonen av SmartThings-Huben.

Du kan også sette opp timeplaner og kontrollere systemet med pre-set-kommandoen ord som, “God morgen,” “God natt”, og “Farvel”. Takket være Wi-Fi-tilkobling, SmartThings-Hub ikke krever en Ethernet-port for å stille opp, og etterlot seg mer plass tilgjengelig på ruteren.

Ting Å Vite:

  • Den SmartThings-Hub er kompatibel med mer enn 40 merker.
  • Det fungerer ikke med Nest enheter.
  • Hub vil varsle deg til uventede aktivitet i hjemmet, som fungerte som et slags provisorisk sikkerhet enhet.

Mest Utbredt Protokoll Støtte: Wink Hub 2

Kyss og Samsung har vært den viktigste konkurrenter i smarte hjem hub bransjen i flere år nå, og utgivelsen av Wink Hub 2 har bare fremmes som rivalisering.

Som SmartThings-senteret, Wink Hub 2 er en av de beste smart home huber som arbeider med Amazon Alexa og Google Hjem, men det skiller seg ut takket være dens kompatibilitet med flere sjeldne protokoller. Disse protokollene omfatter Kidde og Lutron Klart Koble til, mer nisje systemer som gir Wink Hub 2 bredeste utvalg av protokoll støtte av noen smart hub på markedet.

Selvfølgelig, Wink Hub 2 har også andre funksjoner som brukerne ønsker, slik som muligheten til å sette opp timeplaner, overvåke aktivitet i hjemmet, og selv automatisk utløse lys hvis røyken er oppdaget.

Ting Å Vite:

  • Den Wink Hub 2 arbeider med mer enn 400 enheter, inkludert Reir.
  • Den Wink Hub 2 fungerer med 5 GHz Wi-Fi versus standard 2,4 GHz for de fleste smart home-enheter.

Beste Smart Hub På et Budsjett: Amazon Echo Dot

Hvis du er på utkikk etter en smart home-huben på et budsjett, og Amazon Echo Dot er et solid valg. Mens det ikke har det samme utvalget av kompatibilitet som de to første postene på denne listen, Echo Dot fortsatt er kompatibel med et bredt spekter av ulike enheter.

Den viktigste grunnen for sin mangel på kompatibilitet er fravær av Z-Wave eller Zigbee-kompatibilitet; imidlertid, hvis du ønsker å oppgradere til en litt dyrere (men fortsatt rimelig) hub, Amazon Echo Plus har en Zigbee-tilkobling.

Echo Dot har et flott design og god lyd, men koster en brøkdel av hva den andre smart hub gjøre. Hvis du leter etter smarte hjem kontroll på budsjett (som er kompatibel med Alexa standard), så det er en god investering.

Ting Å Vite:

  • Du kan bruke Amazon Echo Punktum til å foreta anrop.
  • Alexa har titusenvis av ulike ferdigheter for å ytterligere forbedre styring av smarte hjem.

Best-I-Veggen-Hub: Strålende Smart Home System

De fleste mennesker med en smart home kontroll gjennom bruk av en smarttelefon eller tablet. Smart assistenter kan også hjelpe, men det er vanskelig å finne en annen måte å kontrollere alt.

Manuelle kontroller er innebygd på de fleste smart-enheter, men de kan bli uhåndterlig og vanskelig å bruke, spesielt hvis du ikke ser dem ut ofte. En in-wall kontrollpanel kan virke arkaisk, men det er en flott måte å kontrollere en smart home, spesielt for de som kanskje ikke er den mest teknologisk avanserte.

Strålende er en av de få i-veggen-systemer på markedet som forbinder et stort antall av smarte hjem-enheter sammen. Skjermen er touch-kompatibel, og lar deg styre lys, klima låser, og mye mer. Det kan også vise video fra din døra til selve skjermen.

Strålende fungerer sammen med Google Hjem og Amazon Alexa, men selskapet sier at Apple HomeKit kompatibilitet er på vei. Det fungerer også med SmartThings-Hub, så hvis du ønsker å kombinere en tradisjonell hub med en in-wall enheten, Strålende gjør det mulig.

Strålende ikke har så mye kompatibilitet som enten SmartThings eller Kyss, men gitt hvordan relativt nye på markedet systemet er, det er rikelig med rom for vekst i fremtiden.

Ting Å Vite:

  • Strålende fungerer med Hue, LIFX, TP-Link, WeMo, Lutron, Leviton, ecobee, Honeywell, August, Kwikset, Schlage, Ring, Yale, Emitek, og Butterfly MX.
  • Det er to ekstra tilbehør du kan legge til Home Control system: en dimmer bryter og en smart plug.

Hvilken av de beste smart home huber ovenfor gjør du bruker til å styre ditt hjem? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.