Flash-Spiller i Chrome er Død i 2020: Hvordan å Spille av Flash-Filer

0
75

Ikke lenge siden, du kunne ikke truffet en nettside uten å treffe noen form for Flash-element. Annonser, spill, og til og med hele nettsider ble bygget ved hjelp av Adobe Flash, men tidene har flyttet på, og offisiell støtte for Flash til slutt endte på 31. desember 2020, med interaktive HTML5-innhold raskt sette det.

Som ikke hjelpe deg hvis du fortsatt ønsker å spille eldre Flash-innhold, men det er. Nettsteder som ikke oppdatering og gamle medier som ikke kan bli portert er glemt, uten evner i stedet for å bruke dem. Selv om det ikke er en Flash-spiller i Chrome lenger, her er noen måter du kan spille av Flash-filer i 2020 og utover.

Hvorfor Kan jeg ikke Spille av Flash Innhold I Google Chrome?

Flash har vært på lånt tid siden den gang har Apple bestemt seg for å ikke støtte for Flash på iOS-enheter tilbake i 2010. HTML5 er fylt at gapet, med fart og sikkerhetsforbedringer, og som flere og flere nettsteder vedtatt HTML5, færre områder brukt Blits.

Mens Google holdt på lengre enn Apple, det kunne ikke se bort fra at Flash i seg selv har nådd slutten av sin støtte fra Adobe ved utgangen av 2019. Google har ikke lov Flash Player i Chrome for å spille av innhold automatisk for noen tid, og mens du Chrome, kan teknisk sett fremdeles spille av Flash-innhold, innebygd Flash-spilleren skal være fjernet i 2020.

Flash er offisielt dødt, men du kan fortsatt spille Flash media i Chrome—for nå. Ikke sørger Flash for mye, selv om, som det var treg, ganske usikre, og som ikke er bygget med moderne leser i tankene, og du vil kanskje tenke på hvordan du deaktiverer Flash på din PC helt hvis du ikke lenger bruker det.

Med Flash-Spiller I Chrome I 2020

Chrome har innebygd Flash player er der fortsatt, men ikke for lenge. Målet for Flash fjerning er Chrome versjon 87 i desember 2020, men dette kan komme fortere. Hvis du passerer at fristen, vil du trenger å se på ved å bruke en av de andre Flash-spillere nedenfor, som disse instruksjonene vil ikke fungere.

  • Du kan sjekke om din versjon av Flash player i Chrome ved å skrive inn chrome://komponenter i adressefeltet. Hvis du har Adobe Flash Player installert, kan du likevel være i stand til å spille av Flash-innhold, men det må være aktivert først.
  • Hvis din versjon av Chrome har fortsatt en Flash player er installert, vil du fortsatt trenger å tillate det å kjøre når en Flash-side lastes inn. Du trenger til å trykke på blokk innstillinger – ikonet som vises på en side som kjører Flash på slutten av adresselinjen. Fra her, klikk på Administrer – knappen.
  • Dette vil bringe opp Flash-innstillinger-menyen. Du kan også få tilgang til denne ved å skrive inn chrome://settings/innhold/flash på adresselinjen. Å tillate Flash til å kjøre, klikker du Blokkere nettsteder fra å kjøre Flash (anbefales) glidebryteren. Glidebryteren vil endres til blå, og alternativet vil endre for å Be.
  • Gå tilbake til side med Flash-innhold og oppdatere det. Chrome vil spørre deg om du ønsker å kjøre Flash-innhold, så klikker du Tillat å kjøre innhold.

Din Flash-innhold bør automatisk belastning på dette punktet, slik at du kan samhandle med det. Hvis ikke, eller hvis Chrome-støtte for Flash har blitt droppet, du trenger for å prøve en alternativ metode.

Å Spille Gamle Flash-Spill Med BlueMaxima Flashpoint

Med Flash nedleggelse i 2020, og at du ikke har mange alternativer for å spille gamle Flash-filer når store nettlesere som Chrome og Firefox slutte å støtte det. Ett alternativ, spesielt for spillere, er å laste ned og bruke BlueMaxima er Flammepunkt programvare.

Dette prosjektet er en Flash-spiller og internett-arkiv prosjektet rullet inn i en. Du kan laste ned programvaren og bruk den til å spille over 38 000 gamle Flash spill på PC—ingen nettleser er nødvendig og helt gratis.

Å bruke Flammepunkt, trenger du å laste ned en av de tilgjengelige Flammepunkt pakker. Det anbefalte alternativet er Flammepunkt Infinity, som vil laste ned spillene som du ønsker å spille dem, med bare en omtrentlig 300MB filstørrelse.

Ellers, vil du trenger å laste ned hele Flammepunkt Ultimate pakken, som er nesten 300GB i størrelse. Denne inneholder hele arkivet av Flash-spill som Flammepunkt har å tilby, slik at du kan spille dem når (eller hvor du vil, helt frakoblet.

Emulere Flash Online Med Frynse

Hvis gamle Flash spill er ikke din greie, kan du bruke Frynse Flash-emulator for å kjøre andre typer Flash media-innhold. Dette gir deg mulighet til å kjøre gamle SWF Flash-filer på din PC-nettleser, og erstatte Flash helt.

Med Frynse, du trenger ikke å bekymre deg om Chrome støtte for Flash bli droppet. Frynse konverterer Flash-innhold inn i en moderne, web-vennlig format. Det bør ikke bli blokkert av din nettleser, og du trenger ikke en Flash-spiller innebygd å gjøre det.

Du kan prøve Frynse ut ved å prøve online Frynse demo-emulator, som har en demo-Flash spillet å prøve, så vel som evne til å laste opp dine egne SWF-filer til å spille og bruke.

Ved Hjelp Av Adobe Flash Player I 2020 & Beyond

Mens Adobe har droppet støtte for Flash, du kan fortsatt laste ned Adobe Flash Player som en frittstående spiller for PC og Mac. For å spille SWF Flash-filer på din PC uten å bruke en nettleser, må du laste ned Flash Player projektoren innhold feilsøkingsprogrammet fra Adobe.

  • I øyeblikket, kan du laste ned dette fra en ikke vedlikeholdt Adobe support-side. Klikk på Last ned Flash Player projektoren innhold debugger alternativet for ditt operativsystem, må du kjøre filen.
  • Denne versjonen av Adobe Flash Player er selvstendige, så du trenger ikke å installere den for å bruke den—bare kjøre filen, og deretter i Adobe Flash Player – vinduet, trykker du på Fil > Åpne.
  • Velg SWF Flash-fil i Åpne – boksen. Du kan bruke en web-adresse en lenke, eller trykk på Bla gjennom for å kjøre en SWF-fil fra datamaskinen.

Den frittstående Adobe Flash Player filen vil laste og kjøre Flash-innhold, slik at du kan fortsette å spille av og samhandle med Flash-filer som en gang Chrome og andre nettlesere slutte å støtte det.

Flytte Fra Flash

Ja—det er fortsatt måter å spille Adobe Flash-innholdet ved hjelp av en Flash-spiller i 2020, men støtte for det er offisielt dødt. Det er på tide å gå på fra Flash og omfavne HTML5, men før du gjør det, kan du bruke den innebygde Flash-spiller i Chrome for å nyte eldre innhold mens du ennå har sjansen.

Hvis du er en gamer, vil du trenger å laste ned eldre Flash spill hvis du ønsker å fortsette å spille dem forbi 2020 fristen. Du kan bruke et prosjekt som Flammepunkt til å gjøre dette, eller du kan se på noen av de beste online nettleser spill å spille i stedet.