Hva er Facebook Portal og Bør Du Kjøpe det?

0
82

Du kan ha sett Facebook-Portalen på en hylle på Best Buy eller sett en av de nyeste annonser på TV, som over toppen Super Bowl-reklame. Og i likhet med mange besøkende, du har kanskje spurt deg selv: hva er egentlig Facebook Portal enheten? Den smarte enheten har ikke fått så mye utbredt media dekning som andre har, er det et faktum at Facebook er nå å ta seg tid til å rette.

Selvfølgelig, Portalen er også plaget av 2018 Cambridge Analytica uenighet og mer moderne pågående bekymringer for personvernet. Hvis du er interessert i enheten, denne artikkelen vil forklare nøyaktig hva Facebook Portal enheten er og hvordan det fungerer.

Hva Er Facebook Portal Enheten?

Den Facebook Portal enheten er en smart skjerm. Dens primære hensikt er å ha videosamtaler med venner og familie via Facebook Messenger er innebygd video kall service, men Facebook-Portalen har også Alexa funksjonalitet.

Selv om den første utgaven inneholdt kun en enkelt portal, er det nå fire alternativer å velge mellom: 10-tommers Portal, 8-tommers Portal Mini, set-top-Portal TV som bruker tven som skjerm, og Portalen+, en 15.6″ skjerm.

Hva Skiller Facebook Portal Fra Hverandre?

Hvis du gjør mye av video samtaler, Facebook Portal har et par av funksjonene som gjør at det skiller seg ut fra andre video-telefoni tjenester.

Først og fremst er det Smart Kameraet automatisk panorerer og zoomer til å sørge for at alle i samtalen blir værende i rammen. Det vil utvide sitt synsfelt for å sørge for nykommere til samtale opphold i chat, og hvis du beveger deg rundt i rommet kameraet kan følge deg til å holde deg sentrert i bildet.

Den Facebook Portal enheten også har sine egne talekommandoer. Brukerne kan aktivere enheten ved å si “Hei Portal”, og deretter kommandoen du vil den skal utføre. Facebook Portal kan brukes til å sjekke været, tid, og å kalle venner. Du kan spørre om det til å ringe noen som er basert på deres forhold til deg, eller du kan bare gi det et navn. Du kan også bruke “Hei Portal” – kommandoen til å kontrollere lysstyrken på skjermen og aktivere ulike kamera.

Takket være den innebygde Alexa funksjonalitet, Portal kan også brukes til å angi alarmer, lage to-do lister, handle på nettet, og spille av musikk via tjenestene du har koblet til din Amazon-konto. Det gir selv brukere med noen kontroll over sine smarte hjem enheter, forutsatt at enhetene har vært knyttet til Amazon-konto.

Siden Amazon er knyttet til Facebook Portal, brukere har også tilgang til Alexa Ferdigheter. Den Facebook-Portal kan egentlig gjøre noe Amazon Alexa kan gjøre, med den ekstra bonusen for videosamtaler.

Hvilke Tjenester Som Gjør Portal Bruke Til Å Ringe?

Facebook Portal kan bruke både og WhatsApp Messenger å ha videosamtaler med venner og familie. Hvis de ikke har en Facebook Portal enheten selv, du vil gå rett gjennom til sine smarttelefoner eller nettbrett. Trenger du en WhatsApp-kontoen på egen hånd for å ringe til service, men.

Du må forsikre deg om at mikrofonen og kameraet er slått på før du foretar videoanrop.

Er Facebook Portal Trygt?

Gitt kontroversen rundt Facebook Portal enheten og personvern bekymringer som Zuckerberg har rørt opp etter gjentatte besøk til Washington, mange folk er skeptisk til å sette en Facebook-enheten direkte i sine hjem.

I henhold til selskapet, Facebook Portalen er veldig sikker—mikrofonen og kameraet er slått av som standard. Hvis du ønsker litt ekstra privatliv, Portalen har en fysisk kameraets lukker som kan bli flyttet til blokk kameralinsen.

Portalen inneholder også en kode for å låse skjermen. Passordet kan være alt fra fire til tolv sifre, noe som åpner for relativt komplekse og sikkerhet, men det er begrenset til tall. Facebook hevder også at alle Portalen WhatsApp samtaler er kryptert ende-til-ende, mens Messenger-samtaler er kryptert i transitt.

For de som er bekymret for sikkerheten til det smarte kameraet, Facebook, sier AI er behandlet lokalt på enheten, og ikke på deres servere. På den annen side, noen kommando ved å bruke “Hei Portal” – funksjonen er behandlet på Facebook sine servere. Det er et alternativ med Portal Innstillinger for å vise, lytte, og til å slette alle opptak. Du kan også slå av lagring av noen kommandoer.

En påminnelse, imidlertid, er at Portalen innhenter informasjon for reklame formål. Fra deres FAQ seksjon på sikkerhet:

“Når du bruker Portalen, kan vi samle inn informasjon på en lignende måte til andre Facebook-produkter. Noe av denne beskjed, inkluderer det faktum at du er logget inn på din konto, laget en samtale, eller hvor ofte du bruker en funksjon eller en app, kan bli brukt til å informere annonser du ser på tvers av Facebook. For eksempel, hvis du gjør mange av videoanrop, kan du se noen annonser som er relatert til videosamtaler.

Facebook ikke lytte til, se på, eller holde innholdet på video eller lyd samtaler på Portalen, så ingenting du sier på en Portal Samtale brukes for reklame.”

Bør jeg Kjøpe en Facebook-Portalen?

Den Facebook Portal er en spesialisert enhet. Selv om det har innebygd Alexa funksjonalitet, som alene er ikke nok til å gjøre det til en gå-til-enhet for de fleste brukere. Hvis du bruker Facebook eller WhatsApp og gjøre en masse video-anrop, kan du nyte den ekstra funksjonene i Portalen.

På den annen side, hvis du er ute etter en smart skjerm, men du ikke bryr seg om videoanrop, kan du finne mer verdi i Amazonas Echo Vise eller Google Hjem Hub.