Hvordan du Bruker YouTube-Lyd Bibliotek I Videoen Prosjekter

0
91

Hvis du produserer din egen video eller andre medier-prosjekt, kan du ikke bare ta uansett hvilken musikk du ønsker fra Internett. Hvis du flyr en jet fighter over himmelen i Amerika og filme det, kan du ikke bruke Kenny Loggins’ “Danger Zone” sang og håper å komme unna med det. Det er de små icky spørsmål om opphavsrett.

Så folk som lager sin egen media-prosjekter, som krever noen form for lyd, er alltid på jakt etter musikk som de kan bruke på lovlig måte. YouTube bestemte seg for å gjøre det enklere ved å gi deg en YouTube-lyd bibliotek av gratis lydklipp som du kan bruke i dine video-prosjekter. Klippene er gitt av vanlige musikere som ønsker å få sitt arbeid ute i verden.

YouTube-Lyd Bibliotek – En Gullgruve Av Royalty-Fri Musikk

Du lurer sikkert på hvor denne YouTube-lyd bibliotek er. Vel, det er i et område på YouTube kjent som YouTube Studio. For å komme dit, kan du enten klikke på denne linken eller gå til-menyen i øverste høyre hjørne på YouTube-side.

I begge tilfeller er du nødt til å logge deg på med Google-kontoen din for detaljer. Når du er inne i en YouTube-Studio, bla nedover i menyen på venstre side til du kommer til Audio Biblioteket. Klikk på den for å åpne den.

YouTube-Lyd Biblioteket er delt opp i to deler – Gratis Musikk og spesialeffekter. YouTube-oppdateringer begge deler på en semi-jevnlig med nye ting. Så hvis du ikke ser noe du liker, kan du sjekke tilbake igjen en annen gang.

Hver oppføring i biblioteket er i utgangspunktet en MP3-fil som du kan laste ned, og deretter dra i media prosjektet verktøy for oppretting av ditt valg (for eksempel iMovie for Mac-eiere). Men først må du finne det du ønsker.

Kan du avgrense og forenkle ditt søk ved å bruke søk-funksjonen, eller filtre. Hvis du har en veldig god ide om hva du leter etter, filtre er veien å gå. Det anser musikk i Sjangeren, Humør, Instrument, Varighet, og Attribution. Du kan bruke alle fem filtre på samme tid til virkelig å bore ned til den gode ting.

Sjanger & Stemning

Å vite hva slags musikk du ønsker er halve slaget. Ønsker du noe dypt, mørkt, og moody’? Noe spennende? Eller noe lys, munter og positiv? Hvis du vet for sikkert, så bruk den Sjangeren og Humør filtre.

Instrumentet

Her kan du filtrere av instrumentet. Kanskje du vil ha en liten bit av lys piano musikk? Eller noen som spiller gitar? Eller gå veldig gale med trompeter?

Varighet

Dette er viktig fordi man ideelt sett ønsker å få noe som passer lengden av din media prosjektet. Den siste tingen du trenger er en 12 minutters lydklipp for en 5-minutters prosjektet. Du har enten å redigere musikken ned med noe som Audacity, eller har musikk avskåret bare så det blir bra.

Så for å få rett varighet, bruk dette filteret.

Attribution

Fra et juridisk perspektiv, og dette er en viktig en som tar det med opphavsrett og Creative Commons. Bare fordi du får denne musikken for “gratis” betyr ikke at alle artister som har bidratt til YouTube lyd bibliotek ikke vil ha noe i retur.

Noen mennesker ønsker ikke noen fordeling på alle som de kanskje gjør det bare for moro av det. Men det vil være andre – profesjonelle musikere – som vil ha noen form for anerkjennelse og rope ut for sitt arbeid.

Navngivelse – filter er det for å filtrere ut hvem som ønsker anerkjennelse, og som ikke. For de som gjør det, bare sette navnet sitt i den avsluttende studiepoeng av prosjektet, og / eller video på YouTube.

De Bestemmer Seg For Hvilket Du Ønsker

Når du har endret den filtre og fått deg en liste over mulige kandidater, er det nå tid til å lytte til dem og bestemme hvilken som er den heldige vinneren for din nakne gjørme-bryting video.

Du vil se en liten sort pil på venstre side av hvert klipp. Det er Play-knapp slik at du kan forhåndsvise musikk.

Klikk på den du ønsker å lytte til, og det vil begynne å spille. Du vil også se om henvisning er nødvendig eller ikke. I dette tilfellet, er det ikke nødvendig.

I andre skjønt, henvisning er nødvendig, og du vil bli fortalt hva som er nødvendig for å bli gjort.

Når du har funnet det du ønsker å bruke, går du til høyre på klippet og klikk last ned-ikonet. Musikken filen vil nå lastes ned til din datamaskin.

Det bemerkes imidlertid at disse YouTube-lyd bibliotek klipp tilbys kun for ikke-kommersielle videoer som vises på YouTube. Hvis du har tenkt å gjøre reklame for-profit videoer enten på eller av YouTube, bør du i stedet kjøpe en profesjonell lisens for et stykke musikk. AudioJungle er en slik mulig nettstedet.

Har du noen gang brukt YouTube-audio bibliotek for dine prosjekter? Hva tror du av musikk på tilbud? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.