Hva Bør Jeg Se På Netflix? Binge Uten Å Gjette [2020 Edition]

0
86

Har du noen gang funnet deg selv sittende foran Netflix-skjermen, i det uendelige å bla gjennom programmer, og lurer på “hva bør jeg se på Netflix i kveld?” Timer senere du finne det tid for sengen, men du har faktisk ikke sett noe som helst! Velkommen til en verden av “valg lammelse”.

En situasjon der du har så mange tilsynelatende gode valg, at du ender opp med å gjøre noe valg i det hele tatt. En effektiv måte å komme over dette problemet, er ved å begrense antall valg foran deg.

Det er akkurat hva vi skal gjøre for deg akkurat nå, så kan du tilbringe mer tid å se på Netflix og mindre tid på å tenke ser på Netflix. For å bidra til å sortere ut hvem du ønsker som viser, vi kommer til å bruke de mest vitenskapelig gyldige personlighet teori om i dag – fem-faktor modell.

Det er riktig! Hver og en av våre anbefalinger fra Netflix vil bli justert langs fem ulike personlighet mål denne populære modellen sier at hver person har på innsiden av dem.

Det er vitenskap! OK, kanskje ikke på den måten vi gjør det, men det er fortsatt en morsom måte å tenke på hva du skal se på Netflix.

For De som er Åpne for Nye Erfaringer

Er du noen som er åpne for nye ideer og nye opplevelser? Liker du å ha utvidet din horisont? Da vil du elske disse viser at presse grensene og gjøre deg virkelig til å tenke.

Hva er mer fylt med ukjente enn menneskelig seksualitet? Seksualundervisning er et storslått program om en ung mann som tar hva han lærte av sin sex terapeut mor og starter doling ut råd til sin egen forvirret ungdom skolen chums. Med varierende grad av suksess. Med like deler latter og cringe faktor, Kjønn, Utdanning vil også dytte på grensene for din egen seksuell kunnskap. Yup, du trenger å være veldig åpne for å sette pris på dette.

Det er liten tvil om at du har hørt om Netflix smash-hit Merkeligere Ting, men hvis du ikke har sett det du tror kanskje dette innovative horror show er bare en nostalgisk rehash av 80-tallet pop-kultur som inspirerte den. Det kunne ikke være lengre fra sannheten, og du vil finne en knivskarp, moderne fortelling når det kommer til mind-bending ideer og vendinger du ikke ser vil komme. Det er en god grunn til dette viser bare ikke vil dø.

Unaturlig Utvalget er en fantastisk dokumentar som vil utvide ditt sinn på måter som kan være ganske uventet. Hvis du ønsker et krasj-kurs i forkant av den vitenskapelige utvikling som kan endre natur av vår menneskelighet, vel dette er show å se på. Det forklarer og belyser hva genet redigering teknologi som allerede kan gjøre i dag og hva det vil snart være mulig å opprette, endre eller reparer. Det er en pokker for en tur!

For Samvittighetsfull

Flinke folk som er ansvarlig, organisert, hardt arbeidende og liker å holde seg til reglene. Hvis det høres ut som du, disse Netflix viser vil trolig gni deg den rette måten.

Den første show på vår liste for deg er det utmerket å Rydde Opp med Marie Kondo. Ms. Kondo er verden som er berømt for sin hjemkunnskap tips og denne serien viser hennes fantastiske teknikker for å hjelpe deg med å rydde og organisere ditt hjem i en veldig Japansk-effektiv måte.

Nåde og Frankie er fylt med feil tegn prøver å gjøre det beste ut av livet er curveballs, men de kastet nesten universelt består av mennesker som er fundamentalt moralske og prøver å gjøre det rette. Fra deres synspunkt minst. Den selvtitulerte Nåde og Frankie ende opp med å bli venner og forretningsforbindelser når deres ektemenn forlate dem for hverandre! Det er en stor premiss, og det hjelper virkelig at dette showet har en absolutt all-star cast.

Vår Planet er en av de mest vakre naturen dokumentarer som noensinne er laget. Fortalt av ingen ringere enn Sir David Attenborough, serien fokuserer på bevaring saker og hvordan vi mennesker påvirker den naturlige verden. Det er den perfekte bit av innsikt de samvittighetsfulle blant oss vil sette pris på.

For Utadvendt

En utadvendt er noen som liker seg best i selskap med andre mennesker. De liker å snakke med andre, og ikke liker å være alene det meste av tiden. Så disse programmene har blitt valgt basert på det faktum at de er best sett med en gruppe av venner eller på annen måte appellere til at utadvendt livsstil.

Netflix ny vri på den gamle historien om Dracula viser oss den ultimate utadvendt i handling, selv om han har et lite problem med sosialt akseptabel atferd! Dette er en av de som viser at du absolutt ikke må ødelegge for deg selv, så vil vi unngå å nevne noen av svingene. I stedet, kan du være trygg på at Claes Bang tur som ultra-sjarmerende vampyr er både skremmende og helt uimotståelig. Showet er også heldigvis kort, noe som gjør det til den perfekte helgen binge!

I neste Mote er en hot ny reality-show der talentfulle fashion designere ansikt ut mot hverandre for å avgjøre hvem som vil bli den neste store tingen i mote. Dette showet er epitome av utadvendthet, med modeller strutting sine ting og prangende mennesker å gjøre sin tilstedeværelse følte. Det skjer også å være et flott show for å se på med en gruppe av venner, spesielt hvis du er en del av en hip publikum.

Den Ubrytelige Kimi Schmidt er den sprø historien om en ung kvinne som er kidnappet og holdt i en underjordisk bunker av en kult leder. En gang reddet, hun trenger for å få livet tilbake på rett spor og sin evige optimisme og ukuelig ånd er den eneste som kan få henne gjennom. Litt surrealistisk, og veldig morsomt, Kimi er den ultimate utadvendt selv når det er den siste tingen som situasjonen krever.

For Innadvendte

Innadvendte mennesker liker deres ensomhet og som dempet erfaringer. Du kan argumentere for at Netflix som helhet er en introvert ‘ s paradise, men disse programmene spesielt bør appellere til deg hvis du foretrekker din egen bedrift.

Queer Eye er den åndelige etterfølgeren til Queer Eye for the Straight Guy. Denne nye show ser “Fab Five” å besøke en annen trengende kandidat hver uke, og hjelpe dem med å få livet tilbake sammen. Mens hver person i en episode har forskjellige behov, noen ser på dette vil sette pris på tips når det kommer til personlig stell, hvordan å være sosial, hvordan å dekorere ditt hjem og alle de andre tingene noen utadvendt synes å forstå fra fødselen av. Det er ingenting galt med å være en innadvendt, men det er aldri en dårlig ting for å se hvordan den andre halvparten bor.

Den Mortified Guide kommer til å være en ganske vanskelig se for omtrent alle, men det er også et flott show for å hjelpe deg med å føle deg som du er ikke den eneste personen i verden til å ha det vanskelig, mortifying erfaringer. I hver episode folk ta scenen for å fortelle historiene til noen av sine mest mortifying erfaringer. Det er morsomt og super cringey. Utmerket underholdning faktisk!

Det er DET Publikum er showet The Big Bang Theory ønsker det var. Kultklassikeren komedie om tre personer som jobber på IT-Avdelingen på en dysfunksjonell eierstyring og hell hole. Dette er hvor “har du prøvd å slå den av og på igjen?” kommer fra. Det er ess.

De Beste Show for Behagelig Mennesker

Ifølge folk er flott å være rundt. De er kjærlige, forståelse og har en tendens til å like å gjøre fine ting for andre mennesker. Den positive ting i livet som gjør dem glade, og hvis du er en av disse sprudlende do-gooders disse Netflix viser sannsynligvis kommer til å gjøre dagen din.

Vennds trenger ingen introduksjon. Det er en sitcom, som er lagt opp-og nedturer av fem unge mennesker som lever i 90-tallet i New York. Living apartments de aldri kunne ha råd til i det virkelige liv. Fortsatt holder opp etter alle disse årene og masse feel-good-komedie.

Bra Sted kaster vår heltinne i livet etter døden, men i hemmelighet hun vet at hun ikke fortjener dette paradiset. Vil hennes samvittighet få det beste ut av henne, eller vil hun fake det til hun gjør det?

Chill med Bob Ross er noe mer enn å se en av de mest chill dudes i verden male noen veldig vakre bilder. Du kan til og med male dem sammen med ham hvis du vil. Bruk din iPad. Det er alt kult, mann.

Hvis Du er, er Ikke Så Behagelig

På baksiden, du kan være litt kynisk. Når barna kommer rundt for Halloween du er mer sannsynlig å dele ut triks snarere enn godbiter. Hvis du er noen som festlighetene i litt mørke og sinne, disse holdning-fylt Netflix viser vil trolig “varm” ditt hjerte.

Sabrina the Teenage Witch er tilbake, men denne er ikke i familie-vennlig verden som Melissa Joan Hart tok oss tilbake på 90-tallet. Mørk, sataniske og herlig onde. Det tikker alle boksene av en (bokstavelig talt) blodig god tid. Dessverre, katten ikke lenger snakker.

The Witcher er den største streaming vis i verden akkurat nå, og det med rette. Dette er den mørke TV fantasy vi alle har ventet på. Noen banne, massevis av fåmælt gryntende og mørke magiske monster kaos. Egentlig burde alle se dette, men hvis du liker det mørke dette er spesielt viktig.

Du er en “romantisk” – serien hvis din ide av romantikk er å være en psycho stalker. Ja, hovedpersonen er dårlig fyr, og hvis du likte serier som Dexter, så Du er en annen tittel som burde være på listen din. Vil fyren få jenta? For hennes skyld, håper vi ikke.

Hvis Du er Litt Nevrotiske

Folk som har mye av neuroticism i deres personligheter har en tendens til å føle en viss angst, bli litt deprimert, tviler på seg selv og fokuserer litt for mye på de negative tingene. Så disse programmene er enten en ganske god motgift til det, eller la deg se den nevrotiske livet fra et annet synspunkt. Nei, det er ikke bare en liste av Woody Allen-filmer.

Å leve med deg Selv er nøyaktig det som står på boksen. Paul Rudd oppdager at han er blitt erstattet av en klone av seg selv. Kan han leve med seg selv? Dreper din klone mord? Det hjelper ikke at den klonede versjonen av ham er en sunnier person heller. Den nevrotiske blant oss vil egentlig forholde seg til denne.

Bojack Horseman nettopp ferdig med sitt siste run, og, ærlig talt, det er et mesterverk. En voksen animerte vise om dyr, mennesker og mer vanlige mennesker som lever sammen i en fiktiv versjon av Hollywood, Bojack er både morsom og helt redd for hulene i de mørkeste krokene av negative følelser. Det karikerer alt, inkludert seg selv. Det titulær Bojack er en vasket opp på 90-tallet skuespiller som har mange synder å sone for, og enda mer helbredelse å gjøre. Å ta turen med han er verdt hvert minutt.

Stor Munn er en annen voksen animerte serien tar en surrealistisk, men gripende se på den vanskeligste tiden i våre liv – i puberteten. Den sprø figurer har å vokse opp og håndtere den komplekse verden av vanskelige menneskelig seksualitet.

Er Du Ikke Underholdt?

Som skal dekke omtrent hver bred preferanse ut det for hva å se på Netflix, men det viktigste er å begynne å se noe. Enten du liker det nok til å komme til slutten, eller du ikke. Men minst du vet, som i stedet bare stirrer på menyer for enda en dag.