Iedereen Heeft een “Vreemde Dingen” Seizoen 4 Theorie (Inclusief Onze Editor-in-Chief)

0
47
Stranger Things/YouTube

Vreemde Dingen fans kregen een kanjer van een verrassing op Valentijnsdag, dankzij een teaser trailer die duurde minder dan een minuut, maar bleek een lekkernij we zijn allemaal nieuwsgierig naar. Is Hopper leven?

Blijkt, ieders favoriete Indiana hoofd van de politie en de vader niet zijn gevallen bij de explosie op het einde van seizoen drie. Maar het is niet allemaal regenbogen en zonneschijn voor de Hawkins native.

In de promo voor het komende seizoen, zijn fans zien Chief Hopper in een werkkamp in de besneeuwde Rusland—bevestiging van eerdere theorieën die de beschermende adoptie-vader was, in feite, “het Amerikaanse” die wordt besproken in de laatste momenten van seizoen 3.

Nu dat de fans weten dat hij leeft, theorieën over Vreemde Dingen 4 verschijnen overal en zelfs onze eigen editor-in-chief Jason Fitzpatrick is met een theorie van zijn eigen.

Wat zijn een paar van de belangrijkste theorieën die er zijn? Kies je vechter en plaats deze inzetten op wat komen gaat in seizoen vier.

Het Werkgebied Van Rescue Theorie

Dit idee is afkomstig van onze eigen onverschrokken leider en Vreemde Dingen ventilator, Jason. Volgens onze editor-in-chief, seizoen vier is een perfecte setup voor een blijvende hommage aan de jaren ’80 in de vorm van een minder bekende tiener-action film uit de tijd.

Specifiek, Jason cites-1988: de film De Redding als mogelijke inspiratie voor een verhaal arc in het volgende seizoen. De film ziet vier Amerikaanse tieners reizen naar Noord-Korea te infiltreren in een militaire basis om te redden van hun gevangenschap POW vaders. Een groep dappere tieners redden van een vader figuur in nood klinkt als precies het soort dingen de Vreemde Dingen die kinderen kunnen zich gevangen in, niet?

Het is onwaarschijnlijk dat de Elf en de rest van de bemanning zal gewoon vergeet Hawkins’ voormalige sheriff, en een rescue missie zou zeker zorgen voor boeiende televisie. En hey, als vier niet-superkrachtige kinderen kunnen sluipen in Noord-Korea en er terug leven, dan toch zeker vijf niet-superkrachtige kinderen en hun superkrachtige bestie kan trekken uit een reis naar Rusland.

Het Kaal Geschoren Hoofd Theorie

Stranger Things/YouTube

Mijn persoonlijke favoriet theorie is er een die zich bezighoudt met de visuele parallellen aangeboden in de teaser. ScreenRant schrijver Jon Barr poneert dat Hopper heeft nu paranormale vermogens een la Elf.

Hoewel niets in de korte teaser zou suggereren dat dit, Barr kijkt naar de Hopper is haar (of het ontbreken daarvan) als een aanwijzing. Net als zijn geadopteerde dochter was toen ze voor het eerst gevlucht en begonnen met het gebruik van haar bevoegdheden, ook hij is nu kaal. Hoewel zijn gebrek aan sloten alleen betekent niets, hij was naast de reactor als het ontploft, en voor de fans van science fiction, strips, of echt een soort van fantasie, de bevoegdheden van een ongeval is een gewone trope binnen het genre.

De Mind Flayer Theorie

Stranger Things/YouTube

Op de minder vrolijke kant van de dingen, hebben we de Mind Flayer theorie. Uit de naam, het is waarschijnlijk dat je al weet dat dit idee niet de beste. Het suggereert dat de Mind Flayer in staat was om te bewonen Hopper, waardoor hij het vervoer zelf uit de buurt van de ontploffing van de reactor.

Het nadeel echter is dat Hooper de geest kan nu gecontroleerd worden door het schepsel, dat betekent dat als hij en El herenigen in seizoen 4, het is misschien niet mooi.

De Tsjernobyl-Theorie

Stranger Things/YouTube

Deze theorie van Reddit gebruiker Gamer_Nation is vrij veel wat het als klinkt. Stranger Things 4 zal leiden naar de Tsjernobyl kernramp in Rusland. Het idee is gebaseerd op de manier waarop de vorige seizoenen hebben overgang tussen de seizoenen en de jaren. Seizoen één is in de winter van 1983, seizoen twee vond plaats in de herfst van 1984, en seizoen drie werd opgericht in de zomer van 1985.

Als het patroon blijft, lente zou worden het volgende seizoen, en het jaar 1986—dezelfde tijd als de Tsjernobyl-ramp. Met Hopper al in Rusland, dit idee lijkt meer plausibel dan ooit.

Of je valt in lijn met een van de theorieën die hierboven of je hebt je eigen, een populair idee is bevestigd: Hopper in leven is. Dat is goed genoeg voor nu.