Hoe om te Verkennen Steden in Apple Maps Gebruik te Rond te Kijken

0
42

Meer dan een decennium na Google onthulde Street View, Apple heeft zijn eigen 360-graden-3D-kaarten. In typische Apple de mode, biedt een superieure gebruikerservaring opzichte van het scrollen door de traditionele kaart te bekijken. Hier is hoe kunt u het verkennen van steden met behulp van Kijk eens Rond in Apple Maps.

Open de ‘Kaarten’ app op uw iPhone of iPad met iOS 13 of iPadOS 13 en hoger.

Tik in het menu op de “Search” en het zoeken naar een populaire locatie of in de stad.

GERELATEERD: De Beste Nieuwe Functies in iOS 13, Nu Beschikbaar

Kijk Rond ondersteunt vele populaire steden en bestemmingen in de VS, zoals Los Angeles, San Francisco en New York City. Apple houd het toevoegen van meer steden over de hele wereld als het klaar is met het vastleggen van hen.

Om te controleren of een stad, of een locatie ondersteunt Rond te Kijken, veegt u omhoog vanaf het menu dat toont de locatie. U vindt een “Rond te Kijken” – pictogram.

U kunt ook ter plaatse een “Verrekijker” pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm wanneer u bladeren door Kaarten. Tik op dit pictogram om het Rond te Kijken bekijken.

Als je eenmaal in het Rond te Kijken uitzicht, kunt u gebruik maken van de twee modi. De ene is een heads-up de street view-modus waarmee u zowel de street view en de kaart. Dit is het beste deel over het gebruik Rond te Kijken.

In de weergave van de kaart kunt u verplaatsen van de “Verrekijker” pictogram op straat rond en zie de street view update live. U kunt vervolgens op de “Vouw” – knop om het volledige scherm te zien met de street view.

Hier kunt u veeg de pan rond en met een knijpbeweging zoom je in en uit. U kunt ook een tik ergens op het scherm om snel te navigeren. Tik op “Gereed” om af te sluiten het Rond te Kijken bekijken.

Nu dat je weet hoe de Kijk Rond functie, zie, waar de nieuwsgierigheid die je neemt. U kunt gebruik Kijkje te nemen virtuele tours van steden en bezienswaardigheden. En wanneer kom je iets interessants, toevoegen als Favoriet in Apple Maps.

GERELATEERD: het Wijzigen van de Favorieten in Apple Maps

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van de awk Opdracht op Linux
  • “Zal de EU Apple zich te Ontdoen van de Bliksem op de iPhone?
  • “Hoe Ziet u Al Uw Opgeslagen Wi-Fi-Wachtwoorden op macOS
  • “Wat Doet “NGL” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Gebruik van Google Chrome is de Nieuwe Deep-Linking Functie