Mario Kart vs Sonic Team Racing: Vilket är bäst?

0
470

Få saker i livet match den enkla, inre tillfredsställelse av att avfyra ett Blått Skal på första plats ledare och blåser förbi explosion för att vinna lopp—förutom, kanske, med Slangbella Öka från en närliggande lagkamrat för att stärka dig själv inför alla andra att göra anspråk på ära för dig själv och ditt team.

Både Mario Kart och Sonic Team Racing vädja till dem som vill ha en lättsam, rolig, pick-up-and-play-upplevelse med minimal tid engagemang.

Medan de flesta människor kan direkt välja vilken av de två titlar som de föredrar, nykomlingar att Byta kanske kämpa lite. Denna guide kan hjälpa. Vi kommer att bryta ner skillnader i gameplay och mekanik, och flera andra faktorer som skiljer de två spel från varandra.

Vilket Är Bättre: Mario Kart Vs Team Sonic Racing?

Mario Kart är det bättre spelet, hands down. Detta betyder inte att Team Sonic Racing är dåligt, men det är en nykomling i världen av kart åkare. Mario Kart är lång och anrik historia som gör att det sticker ut, men dess verkliga styrka ligger i hur väl utvecklade spelet är övergripande.

Som Har Det Bättre Laget?

Ett racing spel är vanligtvis om bilar (eller vagnar), men både Mario Kart och Team Sonic Racing tillåter spelare att ta rollen som deras favorit tecken från respektive serie.

I Mario Kart, tecken som är indelade i storlek typer: liten, medium och stor. De är sedan uppdelade i en serie av statistik även hur de utför i marken, i luften, i vattnet och i anti-gravitation. För en fullständig uppdelning av karaktär statistik, kolla in Mario Wiki.

I Team Sonic Racing, tecken som är indelade i Hastighet-ange tecken, Teknik-typ av tecken, och Power-typ tecken. Det är fem av varje typ, för en summa av 15 tecken—inklusive Sonic, Chao, och Stor Katt.

Den karaktär du väljer frågor, men ingen är i sig bättre än andra. De spel som är mer skill-baserat än något annat, så att din karaktär valet är mer en fråga om personlig preferens. Jämfört med Team Sonic Racing är 15 tecken, Mario Kart roster av 41 spelbara karaktärer ger spelarna mycket mer val i vem och hur man spelar.

Hur Fungerar Spelet Skiljer Sig?

Både Mario Kart och Team Sonic Racing kart åkare, men deras stil av gameplay skiljer sig vilt från varandra. Mario Kart är en solo-racer. Samtidigt som det finns lag lägen, de är inte samma typ av lag tävling som Team Sonic Racing erbjuder.

Mario Kart är bra för att spela på egen hand eller gå tå-till-tå med vänner, men om du vill ha en kooperativa erfarenheter som utmanar både du och dina allierade, Team Sonic Racing är vägen att gå.

Team Sonic Racing kräver att alla tre spelarna att fungera tillsammans. En person kan inte komma in först och de andra två kommer i döda sista, som ett led system används för att bestämma den totala vinnaren. Alla spelare måste avsluta det väl för att vinna.

Spelare kan göra detta genom att rida i varandras spår för att bättre ökar, kör bredvid en chockad lagkamrat för att ge dem en “Skumma Uppsving,” och aktivera “Ultimate Team” för att ge alla tre spelare i laget en massiv boost av hastighet som varar i flera sekunder.

Vad Finns Det För Olika Typer Av Spel?

Sonic Team Racing är fokuserade enbart på tävlingar. Det är ett Team Äventyr Läge som guider för spelare, genom en berättelse och en Lokal-Läge som har en Grand Prix, en Utställning Race och Time Trial.

Å andra sidan, Mario Kart har alla dessa typer av spel och mer. Mario Kart har ett multiplayer-läge där du kan tävla mot dina vänner och en Battle Mode som ställer spelare mot varandra i olika typer av tävlingar, bland annat en tävling för att samla mynt eller brista ballonger knutna till din motståndare.

Punkt Skillnader Mellan Spel

Båda spelen följer ett liknande mönster i hur spelarna erhålla och använda objekt. Poster strö olika kurser i flytande containrar som kan plockas upp helt enkelt genom att köra igenom dem. I Team Sonic Racing, objekt kallas Stripor och sträcker sig från hastigheten ökar till målsökande missiler som kan bromsa andra åkare.

I Mario Kart, är bara kallas objekt och inkluderar klassiker som den Blå Skal, målsökande Rött Skal och Svamp för hastighet ökar.

Vad Är Det Som Gör Mario Kart Bättre?

Team Sonic Racing är ett roligt spel, men det är bara för nya. Det har ännu inte haft tid att utveckla sin egen identitet eller bygga rabiata fans som Mario Kart har. I varje aspekt, från spelet typer av objekt, Mario Kart är mer konkretiseras och utvecklas bättre.

Naturligtvis, den aktuella posten är Mario Kart 8 Deluxe, en remake av den ursprungliga Mario Kart 8. Nintendo har förbättrats på Mario Kart-serien med varje iteration, vilket resulterar i kraftpaket spelet är i dag.

Om du letar efter de bästa kart racer på marknaden, Mario Kart är vägen att gå—men om du vill experimentera med en rolig, användbar racer som kan bara bli bättre från här, ge Team Sonic Racing ett försök.