Waarom Doet Google Zeggen Chrome Is Veiliger Dan De Grens?

0
43
Microsoft

Google raadt schakelen naar Chrome extensies te gebruiken die stevig vast.” Dat is vreemd, als de nieuwe Microsoft Rand is nu gebaseerd op Chromium. U kunt extensies installeren vanaf de Chrome Web Store in de Rand. Maar Google raadt tegen—waarom?

Waarom Doet Google Waarschuwen Tegen De Rand?

Google geeft u een waarschuwing als u naar de Chrome Web Store in Microsoft Rand. De Chrome Web Store zal u laten installeren van extensies in de Rand, maar het geeft een grote banner met de tekst “Google raadt schakelen naar Chrome extensies te gebruiken die veilig”, samen met een koppeling voor het downloaden van Google Chrome.

Dus wat geeft—waarom heeft Google denk dat Microsoft Edge is een minder veilig platform voor uitbreidingen, dan is Google Chrome, gezien het feit dat beide gebaseerd zijn op dezelfde onderliggende Chroom code?

Google niet zeggen. De waarschuwing geeft geen links voor aanvullende informatie en Google heeft nog niet verklaard zijn bestaansgrond in het openbaar. Bleeping Computer vroeg Google om uit te leggen de boodschap, maar heb nog geen antwoord.

Hier is een theorie: Kwaadaardige extensies regelmatig pop-up in de Chrome Web Store. Wanneer ze ontdekt, kan Google meer doen dan alleen maar haal ze dan uit de Winkel. Google kan op afstand uit te schakelen hen in iedereen ‘ s Chrome browser, zorgen voor Chrome-gebruikers zijn niet steeds met dat kwaadaardige software. Het is net als hoe kan Apple op afstand verwijderen van een kwaadaardige app op je iPhone als het moet.

Dit gebeurde onlangs. In februari 2020, Google ontdekt meer dan 500 kwaadaardige extensies op de Chrome Web Store verwijderd uit de Winkel, en op afstand uitgeschakeld op de Pc ‘ s te houden Chrome-gebruikers veilig.

Microsoft heeft ontdaan van veel van de diensten van Google code van Microsoft Rand, dus het is mogelijk dat Google niet de mogelijkheid om op afstand uit te schakelen kwaadaardige extensies in Microsoft Rand browsers.

Rand Waarschuwt voor de Chrome Web Store, Te

Dan weer, misschien is er een simpeler antwoord. Microsoft waarschuwt tegen het gebruik van de Chrome Web Store ook.

Voordat u gaat installeren extensies uit de Chrome Web Store in de Rand, moet u stemt ermee in om een bericht waarschuwing dat “Extensies geïnstalleerd vanaf andere bronnen dan de Microsoft Store zijn niet-geverifieerde, en kan invloed hebben op prestatie-browser.”

In een wereld waar Microsoft ‘s Edge waarschuwt tegen Google’ s Chrome Web Store, misschien is het geen verrassing dat de Chrome Web Store waarschuwt tegen de Rand.

Het zou mooi zijn als Google en Microsoft dacht dat dit uit tussen de twee van hen en worden aangeboden tot een heldere, bruikbare informatie aan hun klanten. Google moet dit uitleggen cryptische waarschuwing, maar we zijn niet zeker of het bedrijf.

GERELATEERD: Hoe te Installeren Google Chrome-Extensies in Microsoft Rand

LEES VERDER

  • “Hoe om Toegang te krijgen tot de iCloud-Diensten op Android
  • “Hoe een Website Vastmaken aan het Windows-10 Taakbalk en Menu Start
  • “Hoe Verwijder ik een Gebruiker op Linux (en Verwijder Elk Spoor)
  • “Windows 10 Buggy Hardware Stuurprogramma-Updates Worden Opgelost
  • “Het opzeggen van de Stadions Pro Abonnement