Het Gebruik van Google Chrome is de Nieuwe Deep-Linking Functie

0
46

Heb je ooit wilde om een koppeling te maken dat het gaat om een specifiek onderdeel van een lange webpagina? Chrome 80 maakt dat mogelijk met een nieuwe deep-linking ” functie “Ga Naar het tekstfragment.”

Deze functie vereist geen speciale inspanning van de kant van een website ontwikkelaar. U kunt het maken van diepe links naar een web pagina op een andere website. Echter, deze links werkt alleen in Google Chrome 80 voor nu. (Klik op menu > Help > Over Google Chrome om te controleren of u de nieuwste versie van Chrome is geïnstalleerd.)

Hoe Maak ik een link Dat naar een tekstfragment

Bezoek de volgende link om een kijkje te nemen op deze functie in actie als u Google Chrome gebruikt. Nadat u op deze koppeling klikt, Chrome laadt onze homepage en scroll dan naar beneden tot op de bodem en markeer de “Over Ons” tekst:

howtogeek.com/#:~:tekst=about%20us

We hadden niet veel doen om dit op onze website. Chrome besteedt aandacht aan de parameter aan het einde van de URL. Als u het laden van de webpagina, het rollen van de tekst die overeenkomt met wat u hebt opgegeven in de URL en gemarkeerd.

Om deze functie te gebruiken in zijn meest elementaire vorm, een bezoek aan een web pagina en voeg #:~:text=WOORD aan het einde van de web pagina ‘ s adres, het vervangen van “WOORD” met een woord van uw keuze. Gebruik “%20” in plaats van een spatie.

Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u een koppeling wilt maken naar het woord “wedstrijden” op de Wikipedia-artikel over Honden. Je zou neem het adres https://en.wikipedia.org/wiki/Dog en add #:~:tekst=wedstrijden . De resulterende koppeling zou worden:

https://en.wikipedia.org/wiki/Dog#:~:tekst=wedstrijden

Deze functie ondersteunt ook meer ingewikkelde instructies in plaats van simpelweg het opgeven van een woord of twee. Dit kan bijdragen aan meer gecompliceerde documenten. U kunt de ontwerp-Tekst Fragmenten normen document voor meer technische informatie.

Er zijn enkele discussies over privacy met deze functie, maar het is beschikbaar in de stabiele versie van Google Chrome 80 al. Andere browsers worden nog niet ondertekend.

LEES VERDER

  • “Is Uw Telefoon’ s Touch Screen Beschadigd? Vermijd Deze Slechte Reparatie Tips
  • “Waarom Doet Google Zeggen Chrome Is Veiliger Dan De Grens?
  • “Hoe om Toegang te krijgen tot de iCloud-Diensten op Android
  • “Hoe een Website Vastmaken aan het Windows-10 Taakbalk en Menu Start
  • “Hoe Verwijder ik een Gebruiker op Linux (en Verwijder Elk Spoor)