3 Beste Online OCR Verktøy for Å Trekke ut Tekst Fra Bilder

0
60

Å transkribere teksten fra bilder kan være en reell smerte. Når teksten er presentert som et bilde eller noen andre ikke-valgbar format, skole og arbeid bli vanskelig. Den eneste løsningen er å sette de øynene og fingrene til å jobbe og få til å skrive det—eller er det?

Optimal Character Recognition, eller OCR, er prosessen med å konvertere maskinskrevet eller håndskrevet tekst fra media, for eksempel skannede bilder eller dokumenter til ren tekst.

Selv om det er underlagt feil, avhengig av klarhet av tekst ved hjelp av OCR for å trekke ut tekst fra bilder kan spare deg timer av monotont arbeid. Ett eksempel på bruk av OCR ville være for hvis du er en student som trenger en bestemt side ut av en lærebok. Hvis en venn var å sende deg et bilde av siden, kan du bruke OCR for å trekke ut all teksten fra bildet for å enkelt lese og kopiere det.

I denne artikkelen, la oss utforske tre av de beste OCR verktøy på nettet for å trekke ut tekst fra bilder, og ingen av disse krever noen OCR-programvare eller plug-ins for å laste ned.

OnlineOCR

OnlineOCR er en av de enkleste og raskeste måtene å konvertere et bilde eller PDF-fil inn i flere forskjellige skrivemåter.

Uten en konto, OnlineOCR.net vil tillate deg å konvertere opp til 15-filer til tekst per time. Registrere deg for en konto gir deg tilgang til funksjoner som konverterer multi-side PDF-dokumenter og mer.

OnlineOCR.net støtte for konvertering fra PDF, JPG, BMP, TIFF og GIF formater, gi ut dem som DOCX, XLSX, eller TXT.

OnlineOCR.net kan gjenkjenne tekst i engelsk, Afrikaans, albansk, svensk, dansk, portugisisk (Brasil), bulgarsk, katalansk, Kinesisk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, Esperanto, estisk, finsk, fransk, Galisisk, tysk, gresk, ungarsk, Islandsk, Indonesisk, italiensk, Japansk, koreansk, Latin, latvisk, litauisk, makedonsk, Malayisk, Moldavian, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, serbisk, slovakisk, Slovensk, spansk, svensk, Tagalog, tyrkisk og ukrainsk.

Den konvertering prosessen krever tre enkle trinn. Du laster opp en fil, begrenset oppad til 15 MB, velge ditt språk og output format, og klikk deretter Konvertere knappen.

Uavhengig av hvilket format du velger, en ren tekst forhåndsvisning av konverteringen vises i feltet nedenfor for en link for å laste ned filen i valgt format. Dette bidrar til å hindre brukere fra å kaste bort en last på en utvinning som kan være unøyaktig.

NewOCR

NewOCR foreløpig bare har tekst utvinning fra bildefiler, men den støtter flere andre interessante funksjoner som mange online tilbydere OCR ikke.

For å begynne å bruke NewOCR, klikker du på Velg Fil – knappen, velg det bildet du ønsker å trekke ut tekst fra, og deretter klikke på den blå Forhåndsvisning – knappen. Dette vil da få opp en forhåndsvisning av bildet, og presentere flere andre alternativer.

I motsetning til de fleste andre online-bilde-til-tekst-omformere, NewOCR faktisk vil tillate deg å sette flere anerkjennelse språk. Dette kan være ganske nyttig hvis du er usikker på hvilket språk teksten i et bilde som er skrevet i, men du har et godt forslag og ønsker å få en riktig oversettelse fra vanlig tekst.

Hvis bildet er skjevt til en side, kan du også dynamisk rotere det. Når du har gjort de nødvendige valg, kan du klikke på den blå OCR – knappen for å trekke ut bildet er tekst.

Her kan du laste ned trukket ut tekst i TXT, DOC eller PDF-format, eller sende det rett til Google Translate eller Google Docs for videre redigering.

OCR.plass

Sist, men ikke minst, OCR.plass er definitivt en av de mest robuste alternativer vi har funnet, og det bør har du dekket for bare om noen bilde-til-tekst-drift.

OCR.plassen er en av de beste OCR verktøy som støtter WEBP-formatet. Annet enn det, PNG, JPG og PDF-fil er også støttet. I tillegg trenger du ikke å laste opp en fil—du kan få ekstern lenke til det hvis det er tilgjengelig et sted på nettet.

Andre nisje funksjoner inkluderer auto-rotasjon, mottak skanning, tabell anerkjennelse, og automatisk skalering. OCR.plassen er en av de eneste online OCR verktøy som støtter gi ut filer som søkbare Pdf-filer (med synlig eller usynlig tekst), og du kan selv velge mellom en av to forskjellige OCR-motorer for best mulig utvinning.

Alt du trenger å gjøre er å laste opp eller koble en fil, klikker du på Start OCR! knappen, og deretter en forhåndsvisning av resultatene dynamisk belastning på samme side. Hvis du har valgt ut som en søkbar PDF, Last ned og Vise Overlegg knappene vil også være tilgjengelig.

En av de mest interessante og unike funksjoner av OCR.plassen er at det kan sende din utvinning som JSON. Dette JSON vil ha felt som omfatter alle ord i teksten og deres koordinater på selve bildet. Dette er en meget verdsatt funksjon hvis du er en koder der ute som prøver å programmatisk trekke ut tekst fra bilder.

Med de tre web-verktøy ovenfor, trekke ut tekst fra bare om noen tydelige og lesbare bildet bør være et stykke kake. Selv om du er en fast typer med flere skjermer, er det ingen grunn til å lide gjennom å transkribere teksten, bildene selv. OCR ble laget for en grunn, og disse nettstedene hjelpe deg å gjøre det beste ut av det!

Hvis du har noen andre tips for de beste OCR verktøy eller tjenester du ønsker å dele, eller du ønsker hjelp med å bruke ett av de ovennevnte, gjerne send oss en melding i kommentarfeltet nedenfor.