10 Beste ikke-voldelig Spill for PC, Xbox, PlayStation

0
65

Dataspill har blitt en underholdning gigantisk, med spill som Grand Theft Auto V tjene mer penger enn noen annen underholdning tittel i historien. Det skjer også å være plakat-barn for brutale, over toppen vold i dataspill. Faktisk, vold er nesten en standard tema i tv-spill. Fra Mario squashing uheldige Goombas til blodige, demon-smashing virkningen av DOOM, tv-spill og vold virke som to sider av samme mynt.

Men, det kunne ikke være lengre fra sannheten. Mens skyttere og andre voldelige action-spill kan være utrolig populært, video spill medium inkluderer nå et stort utvalg av spill design og mekanikk. Spillet utviklere har kommet opp med mange fantasifulle spill som ikke involverer deg å begå vold mot andre enheter i spillet.

Selvfølgelig, det er grader av vold når det kommer til spill. I denne listen har vi unngått spill som selv har tegneserieaktig Mario-hoppe-på-ting nivå av vold. Dette betyr populært, familievennlig spill som Stardew Dalen kan ikke funksjonen her, fordi du kan knerte monstre på noggin i spillet.

Her er ti ikke-voldelig spill som vil gi deg en variert smak av hva de ikke-voldelig spill verden har å tilby.

Byer: Skylines

SimCity er en franchise det er legendarisk blant sim-spillere, men det har egentlig ikke vært en anstendig man i middelalderen. Den siste versjonen av main line-spill ble sluppet i 2013 til store kontroverser, takket være en borked lanseringen og alltid tilkoblet internett behov, selv for de single-player modus! Siden da har det vært noen ganske forferdelige mobile versjoner, men ingenting offisielle som gir oss den moderne ekvivalent av kjernen i SimCity-opplevelse.

Som er der Byer: Skylines kommer inn i bildet. Mens det kan ikke ha varemerke SimCity sjarm, for åpenbare grunner er dette utvilsomt den beste moderne open-ended sim city. Skylines er tilgjengelig på omtrent hver eneste plattformen, inkludert Bytte! Det har også helt nydelig grafikk, hvis du har en datamaskin til å kjøre dem.

Hva som virkelig teller, er den faktiske simulering og bygge mekanikk. Skylines er veldig detaljert, slik at du kan bygge bare om noen by design du liker. Det er også et fjell av DLC-og utvidelser og noen av de senere konsollen utgivelser inkluderer noen av de DLC i prisen. For eksempel, Slå versjonen inkluderer Når det er Mørkt og Snøfall DLC.

Hovedspillet mangler de mer voldelige aspekter av SimCity, slik som naturkatastrofer, men hvis du virkelig vil ha dem, det er en utvidelse for det også!

Euro Truck Simulator 2

Den vedvarende populariteten av Euro Truck Simulator 2 er litt av et mysterium for å være ærlig. Det er, til du faktisk spille det. Ja, dette er et spill om å kjøre din stor rigg i den Europeiske landsbygda, og det er et spill i det som omhandler utvidelse av din lastebil virksomhet.

Men, det som virkelig gjør dette spillet verdt å spille er den rene zen gleden av å sette på noe god musikk og kjøring på motorveier i din lastebil for timer på slutten.

Selv om den ikke-voldelige videospill ble lansert tilbake i 2012, er det fortsatt aktivt støttet og utvidet av utbygger. Den har en av de største aktive spilleren baser på Steam.

Etter nesten et tiår med utvidelse og oppgradering, ETS 2 tilbyr deg tusenvis av stress-fri timer på å utforske Europa fra førerhuset hvis din lastebil. Det er rart, men det fungerer. Du trenger ikke engang liker lastebiler alle så mye.

Rime

Det har vært ganske mange ikke-voldelige “walking simulatorer” i de siste årene. Dear Esther, Gått Hjem og Reise er typiske eksempler. Problemet er at disse titlene strekke definisjonen av hva som teller som et “spill”. I stedet kan de være mer nøyaktig beskrevet som mildt-interaktive digitale fortelling.

Ved første, Rime kan føles som Reise, men dette er faktisk en skikkelig 3D puslespill spillet. Din karakter har å klatre, utforske, løse gåter, og unngå monstre. Mens spillet er ikke spesielt dyp eller utfordrende, det er vakkert og godt utformet.

Den har akkurat nok spilling ikke er å regne som en gå-sim. Du kan få det på omtrent hver eneste plattformen, men vi foreslår at du spiller det på konsollen, som inkluderer Bryteren. Windows-versjonen, i vår erfaring, er ganske dårlig optimalisert.

Du spiller en ung gutt som vasker opp på bredden av en merkelig øy, der du må finne ut sine mysterier, mens samspill med den merkelige ånder som bor der. Det er definitivt verdt å sjekke ut.

Den Talos Prinsippet

Denne ikke-voldelige videospill er også allment tilgjengelig på mange plattformer. Vi har spilt det på både en high-end PC og en iPad Pro. Det er en sci-fi-puzzler hvor du kommer inn i verden som en robot, eller en person å kontrollere en robot, eller noen som tror de er en robot.

Hele poenget med dette spillet er å løse de store mysterier i verden du befinner deg i, og vi vil la deg oppleve det første-side, siden det er en så integrert del av spillet.

Den primære spillet mekaniker er samlingen av Tetris-brikker. De er låst bak puslespill soner der du må løse noen hjerne-bøyende fysikk og logiske oppgaver for å åpne veien til den neste brikken. Det er mye moro og, bortsett fra å få din robot kroppen ødelagt og reset, det er ingen reell vold for å snakke om.

Forza Horizon 4

Ja, dette er en bil-basert spill, som virker som et enkelt valg når du leter etter ikke-voldelige spill, men Forza Horizon 4 er ikke en simulering spillet for management som Euro Truck Simulator. Det er heller ikke din gjennomsnittlige racing spillet heller. Det er en åpen-verden-spill med dype online integrering og et bredt utvalg av kjøretøy, hendelser og racing typer.

Det er ingenting som denne utgaven av Forza, som har en lang og sagnomsuste historie på Xbox. Denne versjonen er også tilgjengelig på Windows og er, på tidspunktet for skriving, er en del av Xbox Spill Pass på PC-en. Hvis du elsker racing, er dette et spill som kan skrape nesten hver kløe.

Den eneste tingen å huske på er at Forza Horizon 4 er ikke ganske en sim og ikke helt en arcade-spillet. Det er en fin balanse mellom de to, men hvis du virkelig vil ha en hardcore sim-i retning av Gran Turismo, det er bedre å lete andre steder.

Rakett League

Et annet spill med biler i det? Vi lover, dette er ikke som de andre to hjul-spill oppføringer på listen. I stedet er dette “bil-fotball”. Du kan spille med noen andre mot datamaskinen, bare mot datamaskinen, med datamaskinen, og så videre. Du kontrollerer en RC-bil og har til punt en gigantisk fotball ballen i det andre lagets mål. Enkel rett?

Vel, Rakett League er lett å lære, men nesten umulig å mestre. Eksperter i spillet kan trekke av tilsynelatende menneskelig trekk, men det er nok av praksis timer foran deg hvis det er målet ditt. Også tilgjengelig på Bryteren, som gjør for en flott ikkevoldelig video spill å spille med vennene dine lokalt.

Tetris-Effekten

Den “Tetris-Effekten” er det ting som skjer når du spiller et spill som Tetris for mye og holde med å se det når du lukker øynene. Det er også navnet på en video spillet som har tatt verden med storm.

Tilgjengelig for både Windows og PS4, det er Tetris som du aldri har sett det før. Du fortsatt plasser tetrominos og klare linjer, men det er blitt krydret med musikk og rytme funksjoner som oppretter noe både nye og hypnotisk. Spillet er spesielt populær i VR, men fortsatt ganske bra uten det.

Fez

Fez er et par år gammel nå, men fortsatt holder seg perfekt takket være sin kjærlig gjengitt retro grafikk. Den store gimmick i denne side-rulle skytespill er at det ikke er et 2D-spill. Hele verden kan bli rotert i 3D, noe som bidrar til å løse gåter og åpner opp trasé for din karakter. Verden er fascinerende, kunstverk inspirert og du kan spille Fez på et bredt spekter av plattformer.

Inkludert PS3, PS4, og Vita. Vita-versjonen er den beste mobile ta på spillet i vår mening, men du kan også spille på iOS, som har en mye større installert base.

Splatoon 2

En oppfølger til den populære Wii U-spill, Splatoon 2 er eksklusivt til Nintendo Bryter og er et tredje-person multiplayer skytespill. Bortsett fra, det er ingen kuler og intet blod skal bli funnet her.

Du spiller som en blekksprut-person bevæpnet med en maling pistolen. Vel, blekk hvis vi er å være tro mot spillets terminologi. Den har en super-kreativ mekaniker der du male flater i din egen blekk farge og deretter forvandle seg til blekksprut form til en hastighet over nivået.

Det er en single-player modus for, slik at du ikke trenger absolutt venner til å spille. Det er bare det at multiplayer er hovedattraksjonen på dette familie-vennlig tittel.

Portal/Portal 2

Den siste oppføringen på listen er litt av en bedrager, siden den inneholder to ikke-voldelige videospill. Men disse titlene er ganske kort, og bør spilles som et par. Dette er en fysikk puzzler hvor din karakter er plaget av en vanvittig datamaskin som kjører “eksperimenter”. Du må bruke din portal pistol til å finne ut din vei gjennom, unnvike stadig mer dødelige feller.

Det å skrive er hysterisk morsom og gameplay tett og spennende. Portalen spill er ofte omtalt som noen av de beste spillene av all tid, og det faktum at du ikke trenger å skyte noen å spille det var og fortsatt er et pust av frisk luft.

Kjærlighet og Fred

Ikke-voldelig spill er fortsatt ganske sjelden, men vi ser flere og flere titler som ikke er avhengige av mord som sine sentrale spillet mekaniker. Det vil alltid være voldelige spill og det er ingenting galt med det, men hvem kan argumentere med at de har flere valg når det kommer til å plukke dine foretrukne digital underholdning?