10 Bästa Nonviolent tv-Spel för PC, Xbox, PlayStation

0
63

Tv-spel har blivit en underhållning giant, med spel som Grand Theft Auto V tjäna mer pengar än någon annan underhållning titel i historien. Det råkar också vara den affisch-barn-för brutal, över toppen våld i tv-spel. I själva verket, våld är nästan en standard tema i tv-spel. Från Mario mosa stackars Goombas till brutalt, demon-smashing åtgärder av DOOM, tv-spel och våld verkar som två sidor av samma mynt.

Dock, det kunde inte vara längre från sanningen. Medan skyttar och andra våldsamma actionspel kan vara otroligt populärt, tv-spelet medium innehåller nu en massiv urval av spel design och mekanik. Spelet utvecklare har kommit upp med många fantasifulla spel som inte involverar dig att begå våld mot andra personer i spelet.

Naturligtvis finns det grader av våld när det kommer till spel. I denna lista har vi undvikit spel som även har tecknad Mario-hoppa-på-saker och ting nivå av våld. Detta innebär att populära, familjevänliga spel som Stardew Valley kan inte med här, eftersom du kan döda monster på skallen i det spelet.

Här är tio nonviolent tv-spel som kommer att ge dig en varierad smak av vad nonviolent spelvärlden har att erbjuda.

Städer: Horisonter

SimCity är en franchise som är legendariska bland sim-spelare, men det har inte riktigt varit en bra en i evigheter. Den senaste versionen av de viktigaste online-spel släpptes under 2013 att stora kontroverser, tack vare en borked lansering och som alltid är ansluten till internet krav, även för single-player-läge! Sedan dess har det varit några ganska hemskt mobila versioner, men inget officiellt som ger oss den moderna motsvarigheten av kärnan i SimCity-upplevelsen.

Som är där Städer: Horisonter kommer in i bilden. Även om det kanske inte har varumärket SimCity charm, av uppenbara skäl är detta utan tvekan den bästa moderna öppna sim city. Skylines är tillgänglig på nästan alla plattformar, inklusive Byta! Det har också helt underbara grafik, om du har datorn för att köra dem.

Vad som verkligen betyder något är den faktiska simulering och bygga mekanik. Skylines är mycket detaljerad, så att du kan bygga nästan vilken stad design som du vill. Det finns också ett berg av DLC och expansioner och några av de senare konsol-versioner är några av de DLC i priset. Till exempel Switch versionen innehåller När det är Mörkt och Snöfall DLC.

Basen spelet saknar de mer våldsamma aspekter av SimCity, såsom naturkatastrofer, men om du verkligen vill ha dem, det är en expansion till det också!

Euro Truck Simulator 2

Det bestående popularitet Euro Truck Simulator 2 är lite av ett mysterium att vara ärlig. Som är, förrän du faktiskt spela det. Ja, detta är ett spel om att köra din stora riggen i hela den Europeiska landsbygden och det är ett spel i det har att göra med expansion av ditt trucking.

Men vad som verkligen gör spelet värt att spela är ren zen nöjet att sätta på någon bra musik och cruising vägar i din lastbil för timmar på slutet.

Även om nonviolent tv-spelet släpptes redan under 2012, det är fortfarande aktivt stöd och utvidgas av utvecklare. Det har en av de största aktiva spelare baser på Steam.

Efter nästan tio år av expansion och uppgradering, ETS2 erbjuder dig tusentals stress-fria timmar att utforska Europa från hytten om din lastbil. Det är konstigt, men det fungerar. Du behöver inte ens gillar lastbilar så mycket.

Rime

Det har varit en hel del icke-våldsamma “walking simulatorer” under de senaste åren. Dear Esther, Gått Hem och Resan är typiska exempel. Problemet är att dessa titlar sträcka definitionen av vad som räknas som ett “spel”. Istället kan vara mer korrekt beskrivna som milt-interaktiv digital berättelse.

Vid första, Rime kännas som en Resa, men detta är faktiskt en riktig 3D-pussel spel. Din karaktär har att klättra, utforska, lösa pussel och undvika monster. Medan spelet är inte särskilt djupa eller utmanande, det är vackert och väl utformad.

Det har bara tillräckligt mycket för spelet för att inte räknas som en vandrande sim. Du kan få det på nästan alla plattformar, men vi föreslår att spela det på konsol, vilket inkluderar Växeln. Windows-versionen, enligt vår erfarenhet, är ganska dåligt optimerat.

Du spelar en ung pojke som spolas upp på stranden av en konstig ö, där du måste räkna ut dess mysterier, medan interagera med främmande andar som bor där. Det är definitivt värt att kolla in.

Talos Princip

Detta nonviolent tv-spel är också allmänt tillgängliga på flera plattformar. Vi spelade den på både en high-end PC och på en iPad Pro. Det är en sci-fi-spel där du kommer in i världen som en robot, eller en person som styr en robot, eller någon som tycker att de är en robot.

Hela poängen med detta spel är att riva den stora mysterier i världen du befinner dig i och vi kommer att låta dig uppleva det i första hand, eftersom det är en så integrerad del av spelet.

Den primära spel mekaniker är den samling av Tetris-bitar. De är låsta bakom pussel zoner där du måste lösa en del av hjärnan-bockning fysik och logik pussel för att öppna vägen till nästa stycke. Det är ett mycket roligt och, bortsett från att få din robot kropp förstördes och återställa, det finns inget verkligt våld att tala om.

Forza Horizon 4

Ja, detta är ett annat fordon-baserade spel, vilket verkar som ett lätt val när vi letar efter icke-våldsamma spel, men Forza Horizon 4 är inte en simulering management-spel som Euro Truck Simulator. Det är inte din genomsnittliga racing spel heller. Det är ett open-world spel med djupa online integration och ett brett utbud av fordon, händelser och racing typer.

Det finns inget riktigt gillar denna iteration av Forza, som har en lång och anrik historia på Xbox. Denna version finns också tillgänglig i Windows och är, i skrivande stund, en del av Xbox Spelet Pass på PC. Om du älskar racing, detta är ett spel som kan repa nästan varje kliar.

Det enda att tänka på är att Forza Horizon 4 är inte riktigt en sim-och inte riktigt ett arkadspel. Det är en fin balans mellan de två, men om du verkligen vill ha en hardcore sim-kort i en anda av Gran Turismo, det är bättre att leta någon annanstans.

Raket League

Ett annat spel med bilar i det? Vi lovar, detta är inte som de andra två hjul-spel poster på listan. I stället blir det “bil-fotboll”. Du kan spela med någon annan mot datorn, bara mot datorn, med datorn och så vidare. Du kan styra en radiostyrd bil och har till punt en gigantisk fotboll bollen i det andra lagets mål. Lätt rätt?

Tja, Raket League är lätt att lära sig, men nästan omöjligt att bemästra. Experter på spelet kan dra av till synes övermänskliga drag, men det finns massor av praxis timmar före av dig om det är ditt mål. Även tillgänglig on-knappen, vilket gör för en underbar nonviolent video spel att spela med dina kompisar lokalt.

Tetris Effekt

“Tetris” – Effekten är det som händer när du spelar ett spel som Tetris för mycket och fortsätta att se det när du stänger dina ögon. Det är också namnet på en tv-spelet som tagit världen med storm.

Tillgänglig för både Windows och PS4, det är Tetris som du aldrig sett det förut. Har du fortfarande plats för din tetrominos och klara linjer, men det har kryddat upp med musik och rytm funktioner för att skapa något som både nya och sömngivande. Spelet är särskilt populär i VR, men fortfarande ganska bra utan det.

Fez

Fez är ett par år gammal nu, men håller fortfarande perfekt tack vare sin omsorgsfullt utförda retro grafik. Den stora gimmick i detta sida-rullning shooter är att det faktiskt inte är ett 2D-spel. Hela världen kan roteras i 3D, som hjälper till att lösa pussel och öppnar upp vägar för din karaktär. Världen är fascinerande, konstverk inspirerade och du kan spela Fez på en mängd plattformar.

Inklusive PS3, PS4 och Vita. Vita-versionen är den bästa mobila ta på spel i vår åsikt, men du kan också spela på iOS, som har en mycket större install base.

Splatoon 2

Uppföljaren till det populära Wii U-spel, Splatoon 2 är exklusivt till Nintendo Switch och är en tredje person multiplayer shooter. Förutom det finns det inga punkter och inget blod hittas här.

Du spelar som en bläckfisk-person beväpnad med en färg gun. Tja, bläck om vi är att vara sann mot spelets terminologi. Det har en super-kreativa mekaniker där du måla ytor i ditt eget bläck färg och sedan förvandlas till bläckfisk form till en hastighet över nivån.

Det är en single-player läget, så att du inte absolut behöver vänner för att spela. Det är bara att multiplayer är den huvudsakliga dragningen av denna mycket familjevänligt titel.

Portal/Portal 2

Den sista punkten på listan är lite av ett fusk, eftersom det inkluderar två nonviolent tv-spel. Men dessa titlar är ganska kort och bör spelas som ett par. Detta är en fysik spel där din karaktär är plågade av en galen dator som kör “experiment”. Du måste använda din portal gun för att räkna ut din väg genom, ducka allt mer dödliga fällor.

Skrivandet är skratt-out-högt lustiga och gameplay tajt och spännande. Portalen spel är ofta nämns som några av de bästa spelen genom tiderna och det faktum att du inte behöver skjuta någon att spela det var och fortfarande är en fläkt av frisk luft.

Kärlek och Fred

Nonviolent spel är fortfarande ganska sällsynta, men vi ser fler och fler titlar som inte förlita sig på mordet som sin centrala spelet mekaniker. Det kommer alltid att vara våldsamma spel och det är inget fel med det, men vem kan argumentera med att ha fler val när det gäller att välja önskad digital underhållning?