Windows 10 Buggy Hardware Stuurprogramma-Updates Worden Opgelost

0
47

Windows Update niet automatisch bijwerken van de Windows-10 operating systeem—het automatisch updates van hardwarestuurprogramma ‘ s, ook. Dat resulteerde in veel bugs, maar Microsoft is het maken van verbeteringen en het maken van een aantal van deze stuurprogramma-updates optioneel.

Hoe Windows 10 Is Het Bijwerken Van Uw Chauffeurs

Er is veel geschreven over Windows 10 automatische updates van het besturingssysteem, maar de hardware stuurprogramma ‘ s gaan vaak over het hoofd gezien. Fabrikanten kunnen uploaden met nieuwe versies van hun stuurprogramma ‘ s voor Windows Update en Windows 10 installeert automatisch wanneer ze beschikbaar zijn.

Hardware-stuurprogramma ‘ s kunnen bevatten ernstige security problemen of fouten die leiden tot ernstige operationele instabiliteit van het systeem. De meeste mensen niet bijwerken van de hardware stuurprogramma ‘s handmatig en de meeste PC-fabrikanten hebben een enorme driver-update hulpprogramma’ s. Dat is de reden waarom Windows levert hardware stuurprogramma ‘ s en updates via Windows Update.

Dit maakt het ook mogelijk om Windows te installeren 10 op een nieuwe PC zonder de jacht op de meeste hardware drivers—Windows zal automatisch het vinden en installeren van het desbetreffende stuurprogramma ‘ s.

Bugs, Bugs, Bugs

Helaas, keer op keer, deze automatische update-proces heeft geleid tot kruipende insecten in. Hier zijn slechts een paar voorbeelden. De volgende stuurprogramma ‘ s zijn al automatisch geïnstalleerd door Windows Update, wat leidt tot hardware plotseling breken zonder duidelijke reden:

  • In Maart 2017, Microsoft heeft een stuurprogramma dat brak het MTP-protocol, dat wordt gebruikt door Android-telefoons, mediaspelers en andere draagbare apparaten. Ze zou niet weergegeven in de Verkenner totdat je ging door een 13-stap proces in de Device Manager de schade ongedaan te maken.
  • In oktober 2018, Microsoft heeft een Intel audio driver update die brak het afspelen van audio op sommige systemen. Microsoft zei de audio driver update was “ten onrechte wordt geduwd aan op de apparaten.”
  • Een maand later bracht Microsoft een Intel graphics driver update die brak het afspelen van audio op andere systemen. Microsoft zegt Intel had vrijgegeven van de verkeerde versies van de stuurprogramma ‘ s naar de PC-fabrikanten.
  • In februari 2016 chipmaker FTDI gebruikt Windows Update te duwen van een update die geïdentificeerd en gehandicapten namaak chips naar het voorbeeld van het ontwerp. Zeker, ze waren vervalsingen—maar FTDI werd met behulp van Windows Update automatisch updates voor stuurprogramma te breken anders functionele hardware dat sommige mensen werden misleid in aankoop. Dit was de tweede keer FTDI gebruikt Windows Update te vallen vervalsingen. In 2014, FTDI gebruikt Windows Update om een stuurprogramma dat eigenlijk “bricked” de namaak hardware, waardoor het niet-functioneel.

Anekdotische, we hebben gehoord van veel andere gevallen van automatische updates voor stuurprogramma veroorzaakt ravage op het goed functioneren van de systemen. Dit zijn slechts een paar van de voorbeelden die we onthouden.

Het zou mooi zijn als deze updates ontvangen beter testen en als sommigen van hen waren optioneel. Microsoft doet net dat met een aantal recente wijzigingen.

Maak je Klaar voor Optionele Updates voor Stuurprogramma’

Microsoft laat nu driver fabrikanten mark sommige stuurprogramma-updates “Handmatig” in plaats van “Automatisch” wanneer ze te uploaden naar Windows Update. Deze nieuwe optie werd beschikbaar gesteld aan fabrikanten op Feb. 19, 2020.

Beginnen met Windows-10 de komende 2004 update, ook wel bekend als 20H1 en verwacht in de Lente van 2020 deze stuurprogramma ‘ s zijn beschikbaar achter een nieuwe “View optionele updates” link op de Windows Update-Instellingen scherm.

Dit scherm toont u optionele updates van het stuurprogramma voor de hardware van uw computer. Het luidt: “Als je een specifiek probleem, een van deze stuurprogramma’ s zou kunnen helpen. Anders, automatische updates blijft je drivers up-to-date.” In andere woorden, Microsoft moedigt de meeste mensen niet lastig te vallen met deze updates.

Belangrijk updates voor stuurprogramma ‘ met security fixes en patches voor andere ernstige fouten zal nog steeds de vermelding “automatisch” en zal automatisch worden geïnstalleerd door Windows Update.

GERELATEERD: Wat is er Nieuw in Windows 10 20H1 Update Aankomende Lente 2020

Microsoft

Alle Automatische Updates voor Stuurprogramma ‘ Krijgt een Trage Uitrol

Microsoft ‘s aankondiging zegt dat alle partners zullen nu in staat zijn om mark updates voor hardwarestuurprogramma’ s als “automatisch”. Op het eerste, dat klinkt een beetje twijfelachtig—moeten we echt meer automatische updates voor hardwarestuurprogramma ‘ s?

Echter, het lijkt erop dat Microsoft zich over veel meer het testen van deze stuurprogramma ‘ s. Wanneer er een nieuwe versie van de driver is gemarkeerd als “automatische” het zal langzaam worden uitgerold naar Windows 10 Pc ‘s met een ‘beperking’, net als belangrijke updates voor Windows 10 zijn. Alleen een klein aantal PC-gebruikers krijgen de update op het eerste. Microsoft kan automatisch detecteren van problemen en het onderbreken van de uitrol. Windows Update niet automatisch bieden de bestuurder een update naar alle Pc ‘ s.

Microsoft is Kevin Tremblay uitgelegd hoe dit moet de driver-updates minder buggy in een reactie op de Microsoft Tech Gemeenschap:

Alle stuurprogramma ‘ s automatisch worden onderworpen aan de chauffeur van vluchten, en de geleidelijke uitrol. Tijdens deze periodes zijn we herziening van telemetrie rond de prestaties van de chauffeur, en de effecten op de algemene gezondheid van het systeem. We vangen veel problemen met stuurprogramma ‘ s op deze manier voordat ze in de Windows user base exploot groot. Van een eindgebruiker perspectief wij geloven dat dit zal resulteren in hogere kwaliteit drivers (stabiele, performante) worden geleverd, en een beter vermogen om bij te blijven.

Het is niet precies duidelijk hoe veel hardware-stuurprogramma ‘ s gingen door deze geleidelijke proces voorafgaand aan het in februari 2020 veranderen. Echter, het was zeker niet alle van hen. Een artikel gepubliceerd in 2019 op Microsoft ‘ s Hardware Dev Center portal voor hardware fabrikanten zegt: “Uiteindelijk moeten alle bestuurders die aan Windows Update zal gaan door middel van geleidelijke uitrol.” Dat suggereert sommige stuurprogramma-updates werden geschoven wordt onmiddellijk aan alle van toepassing zijnde apparaten zonder de geleidelijke uitrol proces.

Microsoft Staat te Vechten met Windows 10 Bugs

Microsoft is nog steeds te kampen met bugs—kijk maar naar de recente bug in een update die ervoor zorgt dat mensen de bestanden te verdwijnen.

Echter, over het algemeen, Microsoft heeft Windows 10 updates meer stabiel. Windows 10 November 2019 Update was de beste tot nu toe, en Microsoft geeft de komende 2004 update een lange bug-test periode op dit moment.

Stuurprogramma-updates niet bug-vrij opvraagbaar zijn, maar waarvoor stuurprogramma-updates gaan via de geleidelijke testproces is een verstandige stap die dingen te verbeteren.

GERELATEERD: Windows-10 November 2019 Update Is de Beste tot nu toe

LEES VERDER

  • “Het opzeggen van de Stadions Pro Abonnement
  • “Wat Is een Encryptie-Backdoor?
  • “Hoe Krijg ik Gratis Internet (Thuis en In het Openbaar).
  • “Hoe om te Controleren of Uw iPhone Gerenoveerd
  • “Het Gebruik van de opdracht join op Linux