Hur Byta från Disney+ att Disney+ Bunt med Hulu och ESPN+

0
45
Ivan Marc/Shutterstock

Disney+ är bra, men det behöver inte erbjuder allt du kan tänkas vilja titta på den. Om du gick med den grundläggande plan, och du funderar på att få den bunt med Hulu och ESPN+, här är hur att gå över.

Om du redan har paketet, du kommer inte att kunna växla till Disney+ regelbunden plan utan att avbryta prenumerationen. Detta kan inte vara perfekt eftersom du kommer att förlora alla dina rekommenderas innehåll, men det är det enda sättet. Men om du har registrerat dig med de grundläggande plan som bara Disney+, kan du uppgradera till en bunt ganska lätt.

När du loggar in på Disney+ på din dator, iPhone, iPad, Android eller smart TV, välj din profil. Avatar är i det övre högra hörnet på Skrivbordet, längst ner till höger på mobil, och i översvämningen på din smart TV.

När nästa pop-up-menyn öppnas, klicka på “Konto” – alternativet.

Detta kommer att ta dig till sidan där du kan ändra din e-post, lösenord och faktureringsinformation. Om du har regelbundna Disney+ plan, kommer du att kunna välja “Växla till Disney Bunt” länk för att ändra ditt plan.

När du väljer det valet så får du se dina faktureringsuppgifter att du vill bekräfta. Så, vill du läsa Villkoren innan du godkänner den juridiska dokument. Därifrån väljer du “Håller med och Prenumerera” längst ner på sidan.

Du har nu framgångsrikt prenumererar på Disney+ paket, som inkluderar Hulu och ESPN+.

Du har tillgång till alla de stora TV-och film-val du kan önska. Från stora Disney-filmer till alla sport spel du kanske vill titta på, du har tillgång till nästan allt. Detta paket är en stjäla, speciellt om du är någon som älskar alla typer av serier och filmer.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man får Tillgång till iCloud-Tjänster på Android
  • “Hur kan man fästa en Webbplats för Windows-10 Aktivitetsfältet eller Start-Menyn
  • “Hur du tar Bort en Användare på Linux (och ta Bort Alla Spår)
  • “Windows 10 Buggy Uppdateringar av drivrutiner för Maskinvara Som Fasta
  • “Hur vill Avbryta Din Arenor Pro Abonnemang