Hoe te Beveiligen met een Wachtwoord Apps op Je Mac

0
48
Khamosh Pathak

U kunt veilig uw Mac met behulp van een wachtwoord of Touch ID, maar wat als je wilt individueel lock-specifieke apps? Er is geen officiële Apple oplossing, maar u kunt gebruik maken van een third-party app om de klus te klaren.

We hebben de gratis AppLocker-utility om de beste optie voor het vergrendelen van uw apps. Het is een eenvoudig menu bar applicatie waarmee je met een wachtwoord te beveiligen apps met een wachtwoord. U kunt de bescherming van een app gratis, maar je betaalt $9.99 om te upgraden en ontgrendelen van de limiet en het inschakelen van ondersteuning voor Touch-ID en Bluetooth ontsluiten.

GERELATEERD: Hoe Meer Raak ID Vingers op Je Mac

Begin met het installeren van de AppLocker-app uit de app Store op je Mac.

Wanneer u de app opent, vindt u een nieuw pictogram in de menubalk. U ziet een pop-up waarin u gevraagd om een wachtwoord in te stellen. Hier klikt u op de “Setup My Password” knop.

In het menu Voorkeuren, uw wachtwoord aan te maken (iets dat je niet snel zult vergeten), en als je een MacBook Touch ID, kunt u ook het selectievakje ‘Inschakelen Raak ID” optie. Klik nu op “Save Password” in en klik op de rode sluitknop in de linkerbovenhoek om het verlaten van het venster met de systeemvoorkeuren.

Ga naar de menubalk en klik vervolgens op de AppLocker-pictogram. Zie je in de dropdown die de app is vergrendeld. Voer uw wachtwoord in en klik op de “Enter” knop om te ontgrendelen van de app.

Hier, controleer dan eerst de “Start op Aanmelden” optie. Het zal ervoor zorgen dat AppLocker wordt automatisch gestart elke keer dat u start uw Mac en sloten al uw geselecteerde apps. Ten tweede, klik op het plus-teken (+) om een app toevoegen.

Vanuit het nieuwe venster, zoek een app op je Mac en klik erop om direct het programma toevoegen aan de gesloten lijst met apps.

Nu, bij het afsluiten van de app en probeer het dan te starten opnieuw, AppLocker zal vragen om een wachtwoord.

Als u wilt een app te verwijderen uit de gesloten lijst, gaat u terug naar het menu bar app, voer uw wachtwoord in en klik vervolgens op de “X” – knop naast de app ‘ s naam.

AppLocker werkt alleen bij het starten van een app. Als een app openen, en dan kom je terug, nog steeds in de ontgrendelde stand. Als u wilt dat uw apps te vergrendelen op een dag-tot-dag basis, zorg ervoor om de app te stoppen wanneer u weg te lopen van uw Mac. U kunt ook gebruik maken van de sneltoets “Command” met “+” om direct te blokkeren van alle apps.

Als u de Apple notitie-app, moet je weten dat je kunt beveiligen met een wachtwoord afzonderlijke noten ook.

GERELATEERD: Hoe te Beveiligen met een Wachtwoord Notities op de iPhone

LEES VERDER

  • “Hoe om Toegang te krijgen tot de iCloud-Diensten op Android
  • “Hoe een Website Vastmaken aan het Windows-10 Taakbalk en Menu Start
  • “Hoe Verwijder ik een Gebruiker op Linux (en Verwijder Elk Spoor)
  • “Windows 10 Buggy Hardware Stuurprogramma-Updates Worden Opgelost
  • “Het opzeggen van de Stadions Pro Abonnement