Hoe om te Schakelen van Disney+ om de Disney+ Bundel met Hulu en ESPN+

0
48
Ivan Marc/Shutterstock

Disney+ is geweldig, maar het hoeft niet alles bieden wat je zou willen om naar te kijken. Als je ging met het plan, en je denkt aan de bundel met Hulu en ESPN+, hier is hoe over te schakelen.

Als u al over de bundel, u zult niet in staat zijn om over te schakelen naar de Disney+ regelmatige plan zonder dat het annuleren van uw abonnement in de eerste. Dit is misschien niet ideaal, omdat u verliest al uw content aanbevolen, maar het is de enige manier. Echter, als je je hebt aangemeld met het plan dat is gewoon Disney+, kunt u een upgrade van de bundel vrij gemakkelijk.

Nadat u zich aanmeldt bij Disney+ op je computer, iPhone, iPad, Android of smart TV, selecteer uw profiel. De avatar is in de rechterbovenhoek op de Desktop, onderaan rechts op het mobile, en in de overloop op uw smart TV.

Wanneer de volgende pop-up-menu wordt geopend, klikt u op de “Account” optie.

Dit zal je naar de pagina waar u de wijziging van uw e-mail, wachtwoord, en factuurgegevens. Als u de reguliere Disney+ plan, zult u in staat om te selecteren van het “Schakel naar Disney Bundel” link om uw plan te veranderen.

Zodra u die keuze, ziet u uw factuurgegevens die u wilt bevestigen. Dan wil je de Algemene Voorwaarden lezen alvorens in te stemmen met de juridische document. Van daar, selecteer “ik ga Akkoord & Inschrijven” op de bodem van de pagina.

U heeft nu succesvol geabonneerd op de Disney+ bundel, waaronder Hulu en ESPN+.

U krijgt toegang tot alle van de grote TV-en film keuzes die je zou kunnen vragen. Uit de grote Disney films tot een sport-spel dat je zou willen om naar te kijken, heb je toegang tot bijna alles. Deze bundel is een koopje, zeker als je iemand bent die houdt van alle soorten shows en films.

LEES VERDER

  • “Hoe om Toegang te krijgen tot de iCloud-Diensten op Android
  • “Hoe een Website Vastmaken aan het Windows-10 Taakbalk en Menu Start
  • “Hoe Verwijder ik een Gebruiker op Linux (en Verwijder Elk Spoor)
  • “Windows 10 Buggy Hardware Stuurprogramma-Updates Worden Opgelost
  • “Het opzeggen van de Stadions Pro Abonnement