Hoe Loop van een PowerPoint-Presentatie

0
50

Diavoorstellingen worden soms gebruikt voor het weergeven van beelden op evenementen, zoals bruiloften of beurzen. Wat de reden zou kunnen zijn, zult u wilt herhalen uw PowerPoint-presentatie, zodat uw gasten niet staren naar een leeg scherm. Hier is hoe het gebeurt.

Stel Uw Slideshow te Worden Herhaald

Open eerst uw PowerPoint-presentatie die u wilt gebruiken om te loop. Eenmaal geopend, navigeer naar de “Set Up” groep van de “Slide Show” – tab en selecteer de “Set Up Slide Show” – knop.

De “Set Up Show” – venster verschijnt. In het “opties Weergeven” – groep, vink het vakje aan naast “Continu herhalen tot op Esc.” Zodra het geselecteerd is, klikt u op “OK” in de rechter benedenhoek van het venster.

Nu, als u uw diavoorstelling, zal het einde alleen op wanneer u op de “Esc” – toets in plaats van wanneer u klaar bent met de laatste dia.

GERELATEERD: Hoe te Maken van YouTube-Video ‘ s Continu herhalen

Een addertje onder het gras: Met de manier waarop we momenteel ingesteld is, wordt de diavoorstelling gaat verder dan alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt en de muisknop. Dat is prima als er een spreker aanwezig op alle tijden. Anders moet u instellen van automatische dia-overgangen.

Toepassing Van Automatische Dia-Overgangen

Ga terug naar de “Set Up Show” – venster door het selecteren van “Set-Up Slide Show” in het “Set Up” groep van de “Slide Show” tabblad.

Er zijn een paar van de opties die u nodig hebt om te kiezen, maar één belangrijke opmerking is dat u moet eerst de optie “Gebruik van de Tijden, Indien Aanwezig” onder de “Dia ‘ s” groep.

De volgende optie selecteert, wordt bij het vergrendelen van een paar dingen in plaats (dat is waarom u nodig hebt om te kiezen “met Behulp van Timing, Indien Aanwezig, de” eerste).

Onder de “Type” – groep, selecteert u “Bekeken in Kiosk (Volledig Scherm).” De “Continu herhalen tot op Esc” optie zal automatisch worden ingeschakeld als u nog niet hebt ingeschakeld en de optie die u hebt geselecteerd onder “Dia ‘ s” blijven ongewijzigd.

Selecteer “OK” als u klaar bent om verder te gaan.

Zonder de “Bekeken in Kiosk” optie is ingeschakeld, wordt de automatische schuif progressies zou worden uitgeschakeld als iemand druk op de toets Terug. Met het stelde, de Forward en Back toetsen zijn vergrendeld, waardoor de slideshow automatisch vooruitgang zonder toezicht, zonder angst om van iemand te breken.

Nu is het tijd om de timing van dia ‘ s. Ga dan naar de “Overgangen” tabblad. In de “Timing” van de groep, vink het vakje aan naast “Na” en het instellen van de timing waarop u wilt elke dia aan de vooruitgang. Opmerking het maakt niet uit als u het selectievakje naast “bij muisklik” is aangevinkt of niet—het zal niet werken.

Na dat, selecteer “Apply to All” – optie in dezelfde groep.

Nu, als u uw diavoorstelling, het zal voortdurend herhaald zonder onderbreking. Om de diashow te verlaten, drukt u op de “Esc” knop.

LEES VERDER

  • “Het opzeggen van de Stadions Pro Abonnement
  • “Wat Is een Encryptie-Backdoor?
  • “Hoe Krijg ik Gratis Internet (Thuis en In het Openbaar).
  • “Hoe om te Controleren of Uw iPhone Gerenoveerd
  • “Het Gebruik van de opdracht join op Linux