Hey Guys, AirPods (en AirPods Pro) Android Helemaal Fijn

0
43
Cameron Summerson

Er is een gemeenschappelijke misvatting dat de AirPods en AirPods Pro werkt niet met Android. Het feit is dat het volledig onwaar zijn—niet alleen doen ze werken met Android, maar ze zijn ook mijn keuze voor de beste echte draadloze hoofdtelefoon kunt u, ongeacht welk OS je gebruikt. Dat gezegd hebbende, zijn er een paar dingen om te overwegen als u gebruik wilt maken AirPods met je Android-telefoon.

Cool, Dus Wat Kan Je Doen Met AirPods of AirPods Pro op Android?

Heb je ooit gebruikte draadloze hoofdtelefoon met Android? Als dat zo is, dan heb je al een goed idee van wat u kunt doen met AirPods of AirPods Pro. U kunt luisteren naar muziek, podcasts of andere audio. Je kunt zelfs spelen en de pauze die audio!

Op AirPods, is de standaard instelling voor de dubbel-tik is play/pause voor de linker-Pod en skip track voor de rechter—en zij beiden werken perfect op Android recht uit de doos. Hell, als je toevallig een iPad (of ander iOS-apparaat), kunt u ook wijzigen tik op het gedrag en de instellingen van de stick bij u sluit ze aan op uw Android.

RELATEDAirPods Pro Review: Bijna Perfect

Natuurlijk, u kunt gebruik maken van een echte draadloze hoofdtelefoons en voor het afspelen en track-control-functies ingebouwd. Maar AirPods Pro hebben de uitstekende ANC (Active Noise Cancelling) en Transparantie functies die nog in hen apart van alle andere koptelefoons op de markt. En wat denk je? Beide werken op Android, ook. Gewoon een lange druk op een knop om te schakelen tussen de twee modi.

G O J I R A Cameron Summerson

Ik kan niet overdrijven dat deze twee modi zijn veruit de meest waardevolle aspect van AirPods Pro, en als het feit dat je een Android telefoon is die je van het oppakken van een set van pro ‘ s, aarzel niet. Deze beide werken op precies dezelfde manier als op de iPhone, en het is fantastisch.

Okee, goed—Dus Wat Ontbreekt op Android?

Terwijl sommige functies van de AirPods en AirPods Pro werkt ook prima op Android, zijn ze niet alle werken. Bijvoorbeeld, als u van uw voorkeur wijzigen lange druk op de kenmerken van de AirPods Pro op een iOS-of iPadOS apparaat deze functies zijn niet stick wanneer ga je weer terug naar Android (in tegenstelling tot de dubbele tik op opties in AirPods, die zal behouden de aangepaste functies).

Maar er is ook een andere functie die veel gebruikers vinden dat helemaal niet werkt op Android: Automatische Oor Detectie. Ik persoonlijk haat deze functie, maar ik heb veel goede gesprekken met gebruikers die het helemaal geweldig, dus ik zou nalatig zijn om te negeren haar afwezigheid op Android. Misschien is dat een dealbreaker voor u, maar de manier waarop ik het zie, als ik al tot mijn oor te neem oordopjes uit, dan is het net zo makkelijk om snel-druk op de stam van de AirPods Pro om het afspelen te pauzeren op hetzelfde moment.

Dit scherm? Je krijgt niet deze op Android. Cameron Summerson

Dat is natuurlijk niet zo eenvoudig op regelmatige AirPods, sinds pauzeren op deze vereist een dubbele tik. Dat betekent dat je een dubbele tik op de knop en klik vervolgens op verwijderen, die neemt meerdere stappen. In dat geval kan ik zien hoe het simpelweg verwijderen van de AirPod van uw oor en met het automatisch pauzeren is gunstig. Maar als je zoekt op het oppakken van AirPods Pro, dan is het een non-issue.

RELATEDHow te Koppelen van de Apple AirPods Pro Met Elk Apparaat

Anders krijg je niet snel de koppeling op Android; deze functie maakt iPhone-gebruikers bijna onmiddellijk een koppel de AirPods met hun iOS-apparaat zodra ze open hoofdtelefoon geval. Maar gezien het feit dat de koppeling is een eenmalige gebeurtenis de meeste van de tijd, dat moet niet een big deal. Sinds snelle koppeling ontbreekt, zo is de handige batterij notificatie die verschijnt op het iOS-home-scherm wanneer u de AirPods geval in de buurt van de telefoon. Dit zijn allemaal kleine details, maar ze doen dragen aan een zinvolle ervaring.

Geluidskwaliteit is Ook Prima

Natuurlijk is er ook de vraag van de geluidskwaliteit. Sommige mensen zeggen dat AirPods niet zo goed klinken op Android omdat AAC niet zo efficiënt te zijn op Android als iOS. Volgens Sound Jongens, AAC vereist meer rekenkracht dan de andere audio-codecs, en Android is simpelweg geen proces snel genoeg, wat resulteert in lagere kwaliteit van de uitvoer.

Maar hier is het ding: als je niet weet dat, dan is dat weet je niet.

Ik heb het getest verschillende sets van hoofdtelefoons over de jaren, en nu vergelijk alle hoofdtelefoons op iOS-en Android-bij de herziening van hen. En mijn oren nauwelijks kunt zeggen een verschil tussen audio kwaliteit tussen de twee besturingssystemen—zelfs met AirPods. Beide hebben ze klinken fijn! Ik zou bereid zijn om een gooi wat geld op een tafel dat 90 procent van de mensen zou niet in staat zijn om het verschil te zien tussen de twee in een blinde test. Inzet.

Zo, ja. AirPods zijn prima. Ze klinken fijn. Ze werken goed. Ze zijn geweldig.

Zelfs op Android.