Het Uitschakelen van de Eerste Teken-In-Animatie op Windows 10

0
44

Wanneer u de installatie van een grote upgrade of maak een nieuwe gebruiker aan, de eerste keer dat u zich aanmeldt, wordt u begroet met het eerste teken-in-animatie. Hier is het uitschakelen van het welkomstbericht moet u niet langer wilt zien.

De eerste teken-in-animatie is een serie van berichten die op het scherm wanneer u zich aanmeldt na een grote update, versie wijzigen, of voor nieuwe gebruiker-accounts. Berichten zijn: “Hi,” “We zijn instelling dingen voor jullie,” “We hebben een paar updates zijn voor uw PC,” en “Dit kan enkele minuten duren.”

Echter, wat is het punt in het uitschakelen van de animatie? Is het aanmelden bij een vers account sneller wanneer de animatie is niet meer mogelijk?

Te vinden uit als het is inderdaad sneller, we gingen verder en maakte een kleine steekproef van 10 verse gebruikers: Vijf aangemeld met de animatie en vijf ondertekend zonder de animatie.

Na ondertekening in bij de animatie ingeschakeld vijf keer de gemiddelde tijd die Windows duurde tot het bereiken van de opt-in vragen voor diensten was met 33,5 seconden. Aanmelden zonder de animatie leverde een gemiddelde voorbereidingstijd van 23,5 seconden. Dat is een hele 10 seconden sneller zonder de animatie.

Hoewel dit een vrij kleine steekproef—en specifiek alleen voor nieuwe gebruikers aanmelden voor de eerste keer—het lijkt erop dat het uitschakelen van de animatie volledig zou kunnen besparen veel tijd voor nieuwe gebruikers.

Home-Gebruikers: het Uitschakelen van de Eerste Teken-In Animatie via het Register

Als u Windows-10 Huis, hebt u voor het bewerken van het Register van Windows te wijzigen. U kunt ook gebruik deze methode als u werkt met Windows 10 Professional of Enterprise, maar voelen zich meer comfortabel werken in het Register, als tegenstelling tot de groepsbeleid-Editor. (Als je Pro of Enterprise, al raden we het gebruik van de eenvoudiger groepsbeleid-Editor, zoals beschreven in de volgende sectie.)

Standaard waarschuwing: met de Register-Editor is een krachtig hulpmiddel is, en misbruik kan maken van uw systeem instabiel is of zelfs onbruikbaar. Dit is een vrij eenvoudig te hacken, en zolang u zich aan de instructies, je moet geen problemen. Dat gezegd hebbende, als je nog niet eerder mee gewerkt, u kunt lezen over het gebruik van de Register-Editor voordat u aan de slag. En zeker een back-up van het Register (en uw computer!) voordat u wijzigingen aanbrengt.

GERELATEERD: Hoe een Back-up en Terugzetten van het Register van Windows

U moet ook een systeemherstelpunt voordat u verdergaat. Windows zal waarschijnlijk doen dit automatisch bij het installeren van de Verjaardag Update, maar het kan geen kwaad om een handmatig en op die manier, als er iets mis gaat, u kunt altijd terugkeren.

Vervolgens opent u de Register-Editor door te drukken op Windows+R op uw toetsenbord, typ “regedit” in het vak en druk vervolgens op Enter te drukken.

Navigeer naar de volgende sleutel in de linker zijbalk:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon

Als je niet ziet een “Winlogon” – toets (map) onder de CurrentVersion map, klik met de rechtermuisknop op de CurrentVersion map en selecteer Nieuw > Sleutel. De naam “Winlogon.”

Rechts-klik op de “Winlogon” – toets (map) in het linkerdeelvenster en selecteer Nieuw > DWORD (32-bits) – Waarde.

Geef de waarde de naam “EnableFirstLogonAnimation.” Dubbelklik erop en stel de waarde in op “0.”

U kunt nu sluit de register-editor. U hoeft niet te melden of uw computer opnieuw opstarten om de veranderingen effect te laten hebben, maar je zal nodig hebben om een nieuwe gebruikersaccount te wachten om in te loggen.

Om de wijziging ongedaan maken en om verder te gaan naar de eerste teken-in de animatie, kunt u hier terugkeren, zoek de “EnableFirstLogonAnimation” waarde, en zet het terug op “1”.

Download Onze Één-Klik Op Register Hack

Eerder dan het bewerken van het register zelf, u kunt het downloaden van onze Uitschakelen Eerste Aanmelding Animatie register hack. Net gedownload openen .zip-bestand, dubbelklik op het “Schakel Eerst inloggen Animatie.reg” bestand, en akkoord te gaan met de informatie toevoegen aan het register. Ook hebben We een “EnableFirstLogonAnimation.reg” als u wilt opnieuw inschakelen opnieuw.

Deze .reg-bestanden gewoon hetzelfde register van instellingen die we hierboven beschreven. Als u wilt zien wat deze of een andere .reg-bestand dat zullen doen, voordat je het uitvoert, kunt u met de rechtermuisknop op het bestand .reg en selecteer “Bewerken” te openen in Kladblok. U kunt eenvoudig uw eigen Register hacks.

Pro en Enterprise-Gebruikers: Schakel de Eerste Aanmelding Animatie via Group Policy

Als u Windows 10 Professional of Enterprise, dan is de gemakkelijkste manier om te schakelen van de aanmelding animatie met behulp van de Editor voor Lokaal groepsbeleid. Het is een vrij krachtig hulpmiddel, dus als u nog nooit hebt gebruikt voordat het is de moeite waard de tijd om te leren wat het kan doen. Ook, als je op een bedrijfsnetwerk, doe iedereen een plezier en check in met uw admin eerste. Als uw computer op het werk deel uitmaakt van een domein, het is ook waarschijnlijk dat het deel uitmaakt van een domein beleid van de groep die voorrang krijgen op het lokale beleid van de groep, hoe dan ook.

U moet ook een systeemherstelpunt voordat u verdergaat. Windows zal waarschijnlijk doen dit automatisch bij het installeren van de Verjaardag Update. Toch, het kan geen kwaad om een handmatig en op die manier, als er iets mis gaat, u kunt altijd terugkeren.

RELATED: met Behulp van groepsbeleid-Editor aanpassen van Uw PC

Ten eerste, start de group policy editor door te drukken op Windows+R, typ “gpedit.msc” in het vak en druk op de Enter-toets.

Ga naar Computer Configuration – > Administrative Templates > Systeem > Aanmelden.

Zoek de “Toon Eerste Teken-In-Animatie” in het rechter venster en dubbelklik er dan op.

Stel de “Toon Eerste Teken-In-Animatie” optie in op ‘Uitgeschakeld’ en klik op ‘ OK ‘ om uw wijzigingen op te slaan.

U kunt nu sluit de groepsbeleid-editor. Alle wijzigingen zijn opgeslagen en worden onmiddellijk van kracht. Er is geen noodzaak om uw PC opnieuw opstarten voordat de animatie is uitgeschakeld.

Voor het opnieuw activeren van de animatie, hier terugkeren, dubbelklikt u op de “Toon Eerste Teken-In-Animatie” instelling, en verander het naar “Niet Geconfigureerd” of “Ingeschakeld.”

LEES VERDER

  • “Het opzeggen van de Stadions Pro Abonnement
  • “Wat Is een Encryptie-Backdoor?
  • “Hoe Krijg ik Gratis Internet (Thuis en In het Openbaar).
  • “Hoe om te Controleren of Uw iPhone Gerenoveerd
  • “Het Gebruik van de opdracht join op Linux