Wat Is een Encryptie-Backdoor?

0
52
deepadesigns/Shutterstock

Je zou kunnen hebben gehoord van de term “encryptie backdoor” recent in het nieuws. We zullen uitleggen wat het is, waarom het is een van de meest omstreden onderwerpen in de tech wereld, en hoe het van invloed kan zijn op de apparaten die u dagelijks gebruikt.

Een Access-Sleutel in een Systeem

De meeste van de systemen van de consumenten hebben vandaag de dag een vorm van codering. Om voorbij, je moet tot het voorzien in een vorm van authenticatie. Bijvoorbeeld, als uw telefoon is vergrendeld, moet u gebruik maken van een wachtwoord uw vingerafdruk, of gezichtsherkenning om toegang te krijgen tot uw applicaties en data.

Deze systemen over het algemeen een uitstekend werk van het beschermen van uw persoonlijke gegevens. Zelfs als iemand neemt de telefoon, hij kan geen toegang krijgen tot uw informatie, tenzij hij de cijfers uit uw toegangscode in. Plus, de meeste telefoons kunnen vegen hun opslag of onbruikbaar worden voor een tijd als iemand probeert om hen te dwingen om te ontgrendelen.

Een backdoor is een manier van het omzeilen van dat type van encryptie. Het wezen kan een fabrikant om toegang te krijgen tot alle gegevens op het apparaat maakt. En het is niets nieuws—dit bereikt de hele weg terug naar de verlaten “Clipper-chip” in de vroege jaren ’90.

Veel dingen kan dienen als een achterdeur. Het kan een verborgen aspect van het besturingssysteem, een extern hulpprogramma dat fungeert als een sleutel voor elk apparaat, of een stukje code waarmee een beveiligingslek in de software.

GERELATEERD: Wat Is Versleuteling, en Hoe Werkt Het?

Het Probleem met de Codering Backdoors

Kaspars Grinvalds/Shutterstock

In 2015, encryptie achterdeuren, was het onderwerp van een verhit wereldwijde debat bij Apple en de FBI waren verwikkeld in een juridische strijd. Door middel van een serie van rechterlijke uitspraken, de FBI gedwongen Apple te kraken een iPhone die toebehoorde aan een overleden terrorist. Apple weigerde te maken van de nodige software en een hoorzitting gepland. Echter, de FBI tikte een derde partij (GrayKey), die een gat in de beveiliging te omzeilen van de encryptie en de zaak werd geseponeerd.

Het debat is voortgezet onder technologie bedrijven en in de publieke sector. Wanneer de zaak voor het eerst haalde de krantenkoppen, bijna elke grote it-bedrijf in de VS (waaronder Google, Facebook en Amazon) ondersteund Apple ‘ s beslissing.

De meeste tech-giganten niet wilt dat de overheid te dwingen af te maken van een encryptie-backdoor. Zij betogen dat een backdoor maakt apparaten en systemen aanzienlijk minder veilig, want je bent het ontwerpen van het systeem met een kwetsbaarheid.

Terwijl alleen de fabrikant en de overheid zou weten hoe om toegang te krijgen tot de backdoor op het eerste, hackers en kwaadwillende actoren uiteindelijk zou ontdekken. Al snel na, exploits beschikbaar zou worden voor veel mensen. En als de AMERIKAANSE regering krijgt de achterdeur methode, zouden de regeringen van de andere landen dat ook doen?

Dit creëert een aantal angstaanjagende mogelijkheden. Systemen met backdoors zou verwachten toename van het aantal en de omvang van cybercriminaliteit, van het targeten van een staatsbedrijf, apparaten en netwerken om het creëren van een zwarte markt voor illegale handelingen. Zoals Bruce Schneier schreef in De New York Times, maar ook opent mogelijk kritieke infrastructuur systemen voor het beheren van grote openbare nutsbedrijven buitenlandse en binnenlandse bedreigingen.

Natuurlijk komt het ook ten koste van de privacy. Een codering achterdeur in de handen van de overheid hen in staat stelt om te kijken naar elke burger persoonlijke gegevens op elk moment, zonder hun toestemming.

Een Argument voor een Backdoor

Overheids-en wetshandhavingsinstanties die willen dat een codering backdoor betogen dat de gegevens niet mogen worden ontoegankelijk voor de handhaving van de wet-en veiligheidsdiensten. Sommige moord en diefstal onderzoek belemmerd omdat de handhaving van de wet niet in staat was om toegang te krijgen tot vergrendelde telefoons.

De informatie die wordt opgeslagen in een smartphone, zoals agenda ‘ s, contacten, berichten en call logs, zijn allemaal zaken die een afdeling van de politie kan het wettelijke recht hebt om te zoeken met een garantie. De FBI zei hij tegenover een “donkerder” uitdaging als meer gegevens en apparaten ontoegankelijk geworden.

De Discussie Gaat Verder

De vraag of bedrijven moeten maken van een backdoor in hun systemen blijft een belangrijk politiek debat. Wetgevers en ambtenaren vaak op wijzen dat wat ze echt willen is een “deur” die hen in staat stelt op verzoek decodering onder specifieke omstandigheden.

Echter, een voordeur en encryptie backdoor zijn grotendeels dezelfde. Beide nog steeds betrekken bij het maken van een exploit toegang te verlenen tot een apparaat.

Totdat er een officieel besluit is weergegeven, dit probleem zal waarschijnlijk blijven opduiken in het nieuws.

LEES VERDER

  • “Het opzeggen van de Stadions Pro Abonnement
  • “Hoe Krijg ik Gratis Internet (Thuis en In het Openbaar).
  • “Hoe om te Controleren of Uw iPhone Gerenoveerd
  • “Het Gebruik van de opdracht join op Linux
  • “Windows-10 de Nieuwe Update Is het Verwijderen van Mensen die de Bestanden Opnieuw