Nu Kan du Uppmärkning och Modifiera Pdf-filer på Google Drive med Hjälp av Adobe Acrobat

0
43
Adobe

PDF är ett mycket populärt document format, men det kan ibland vara så olika att jobba med. Tack och lov, Adobe samarbetar med Google för att göra det enklare att visa och modifiera Pdf-filer genom att Köra.

Genom att lägga till den nya Adobe app till sin webbläsare, kan användare höger-klicka på dokument, öppna filen i Acrobat, och se, sök och markeringar Pdf-filer för gratis. Kunder med en betald Acrobat-konto har du tillgång till följande funktioner premium:

  • Skapa högkvalitativa Pdf-filer som bevarar teckensnitt, formatering och layout
  • Ändra och organisera befintliga Pdf-filer genom att ta bort, ändra ordning och roterande
  • Kombinera flera filtyper som PDF, Google Docs, Google Kalkylark, Google Bilder, Microsoft Office, bild, text och Adobe design-filer till en enda PDF-fil för att spara eller dela
  • Exportera Pdf-filer till redigerbara Microsoft Word -, Excel -, PowerPoint-eller RTF-filer samtidigt som du bevarar teckensnitt, formatering och layout
  • Skicka ett dokument med e-underskrift och spåra sina framsteg
  • Automatiskt spara alla ändringar tillbaka till Enhet

Du kanske har lagt märke till något som saknas: PDF-redigering. Oavsett om du använder den fria integration eller är inloggad på en betald Adobe-konto, kommer du inte att kunna lägga till eller ta bort text eller ändra dokumentets layout.

Kolla Adobe Acrobat integration i åtgärd nedan:

Du kan lägga till Adobe integration till ditt Google-konto gratis just nu direkt från G Suite Marknaden. Om din organisation använder betalat G Suite konton, din IT-avdelning kan behöva för att aktivera appen.