Nintendo Slår Online Service: Alt Du Trenger Å Vite

0
59

Nintendo Slår ikke bare utrolig vellykket, den lille hybrid-konsollen fra Nintendo også skjer for å være en av de beste og mest allsidige gaming plattformer du kan kjøpe i dag.

Som en frittstående enhet det er allerede verdt hver krone, men du kan få mer ut av-Bryteren ved å betale for en Nintendo Slår Online service abonnement.

Online-Spill

Den viktigste verdien proposisjoner av Nintendo Slår Online service abonnement er selvfølgelig muligheten til å spille spill online. Uten abonnement vil du bli begrenset til kun å spille single player-modus og spill som er bare online i naturen, vil du ikke være i stand til å spille i det hele tatt!

Spillagringer I Nettskyen

Bryteren er et bærbart system, som gjør det mye mer sannsynlig at du kan miste eller ødelegge den mens du er ute og farter. Dataspill kan alltid bli lastet ned på nytt og Bytt blekkpatroner som er lite sannsynlig å bryte, men fremgangen i spillet er uerstattelig.

Hvis du abonnerer på Nintendo Slår Online-tjeneste, kan du gjøre cloud backup av dine lagrede spill hver gang du kobler til internett. Nå, det er en viktig påminnelse! En gitt spillet har å støtte cloud sparer til å dra nytte av denne funksjonen, så sørg for at spill du bryr deg om lister sky lagring som en funksjon.

Voice Chat Funksjoner

Voice chat er en ganske standard funksjon i online gaming disse dager. Alt du trenger å gjøre er å koble et headset til din PC eller konsoll-og du kan også ha uhøflige barn skriker banneord i øret i løpet av minutter.

Ikke så for Nintendo-Bryteren. Uforklarlig konsollen ikke støtter hodetelefoner i det hele tatt. Du kan bruke et vanlig sett med hodetelefoner, men USB-C, Bluetooth og trådløst headset er en no-no.

Hvis du betaler abonnementsavgift, Nintendo har en løsning for voice chat. Det krever at Nintendo app og en smarttelefon, som lar deg chatte med andre spillere. Ærlig talt, dette er en ganske klumpete måte å få voice chat i spill. Du kan like godt bruke et alternativ som Splid i stedet, som du kan bruke gratis.

Tilgang Til Klassiske Spill

Nintendo Slår dessverre mangler enhver form for virtual console, som har vært tilfelle med tidligere Nintendo maskiner. På eldre Nintendo-konsoller, og du kan kjøpe klassiske NES, SNES, N64 og andre klassiske spill å spille dem av på nyere maskinvare.

Den eneste måten å spille klassiske Nintendo-spill, annet enn gjennom en re-utgivelse, er ved å abonnere på den elektroniske tjenesten, som denne gir deg tilgang til Bryteren Online NES og SNES-programmer.

I disse programmene finner du kuratert samlinger av klassiske spill fra de to første Nintendo hjem konsoller. Du får ikke til å velge hvilke titler er inkludert, men Nintendo med jevne mellomrom, gir mer spill på ingen ytterligere kostnad for deg. Videre titler som er inkludert er noen skikkelig kjære titler.

På NES-siden av ting, vil du finne Mario Bros 1-3, The Legend of Zelda og andre tunge hitters fra Nintendo katalog. For SNES utvalget det er titler som Zelda: A Link til det Siste, Mario Kart og Star Fox 2. En tittel som bare er tilgjengelig på SNES-Klassiker, har aldri blitt gitt ut på den opprinnelige maskinvaren.

Gitt hva Nintendo har belastet for disse titlene i det siste, og det faktum at du hadde til å kjøpe dem med hver nye konsollen, abonnement-basert bibliotek av spill representerer utrolig god verdi for pengene. Avtalen vil også bare bli bedre med tiden, som nye titler og (kanskje) nye systemer er lagt til.

Eksklusive Kontrollerne

Å være en Nintendo Online abonnent får du tilgang til spesielle offisielle retro-kontrollerne, som kan bare bestilles av de som tilhører klubben. Disse kontrollerne er ment å gi deg en mer autentisk opplevelse når du spiller klassiske spill.

For å være ærlig, standard Bytte Glede Ulemper og Pro-kontrollere fungere helt fint for disse klassiske spill. Du kan også kjøpe noen veldig fine tredjeparts-classic-kontrollere fra selskaper som 8BitDo som er 100% Bytte kompatibel, koster mindre og fungere bra. Egentlig ikke en selger punkt for tjenesten, med mindre du er en spesielt hardcore Nintendo-fan.

Spill Kuponger

Samtidig som det er en Nintendo Slår Online tjeneste som medlem får du ikke tilgang til spesielle rabatter på samme måte som, si, Playstation Plus gjør, det kan spare deg for penger. Nintendo har innført digitale bilag for en utvalgt liste over spill.

Du kjøper en kupong for en fast pris og så kan du ha to spill fra listen. Du kan også vinne en kamp nå og da bruke andre kupong når en annen støttet spillet er utgitt. Så lenge det er innen ett år etter kjøpet.

Hvor mye penger dette sparer du varierer, siden ikke alle disse spillene har de samme utsalgspris. Men, vil du vanligvis spare rundt $20 for hvert par av spillene du kjøper. Bare ta hensyn til vanlig pris, så du trenger ikke kaste bort gavekort på billigere spill.

Hva Koster det?

Som de fleste online-tjenester, jo lengre periode du forhåndsbetale for, jo mindre blir det hele til syvende og sist virker det ut som. Hvis du ønsker å betale fra måned til måned, vil du ha stampe opp $3.99 i skrivende stund. Tre måneder vil koste deg $7.99 og et helt år vil koste ca $19.99. Går for den årlige planen vil spare deg for nesten tjue-åtte dollar. Så klart det er best å gå for.

Ikke glem, det er en 7-dagers gratis prøveversjon kan du registrere deg for før du forplikter deg og fire geiter er ikke for mye for ytterligere fire uker, hvis du bare ikke kan avgjøre om dette er noe for deg eller ikke.

Hvis du har mer enn ett Bytte i hus med flere spillere, Familien Plan er en helt fantastisk deal. For $34.99 en måned, kan du dekke åtte Nintendo står for et år. Du kan finne ut hvordan å gjøre det beste ut av det selv, men det funker til en miniscule $4.30 per konto for et helt år.

Hva Du IKKE Må Slå på Nettet For

Ikke alle spill som krever en Bryter Online service abonnement for å bruke online multiplayer tjenester. Gratis-å-spille hits som Fortnite og Paladins kan lastes ned og spilles av på en Bryter med en internett-tilkobling, uten behov for betale noe til Nintendo. Spill som ikke krever en Nintendo Online-abonnement vil vanligvis si tydelig så i eShop beskrivelse eller på sin egen offisielle hjemmeside.

Selvfølgelig, om du også trenger ikke abonnement for å logge inn på Nintendo eShop og kjøpe spill digitalt. Det er bare multiplayer aspekt av majoriteten av spill som trenger dette abonnementet.

Du trenger IKKE en Nintendo Online-abonnement for spill som støtter lokal flerspiller. For eksempel, et spill som Torchlight II eller Mario Party vil la deg spille med venner som bringer sine egne Slås sammen uten en Nintendo Online-abonnement eller, faktisk, en internett-tilkobling.

Så der har du alt du i dag få som en del av Nintendo Online-Abonnement. Selvfølgelig, om disse funksjonene er verdt pengene kommer helt an på hvor mye du setter pris på dem. Vi forventer at Nintendo vil blidgjøre de tilbyr over tid, men siden dette er Nintendo vi snakker om er det ikke mulig å si når eller hvordan.

Er Nintendo Slår Online Service Verdt Det?

OK, så la oss oppsummere verdien forslag her, og finne ut om denne tjenesten er for deg. Hvis du ønsker å spille spill på nettet som krever abonnement, dette er en no-brainer. Du bør gå for tjenesten, og har en blast med dine venner som er for langt unna for lokal flerspiller.

Hvis du er en retro-spill elsker, og det er titler du ønsker å spille på NES og SNES-samling, så er $20 i året for en bærbar klassiske spillet samling er en stjele. Så det alene er definitivt en grunn til å betale gebyr.

Hvis du kommer til å kjøpe to eller flere spill fra kupong liste i et gitt år, så er det penger du vil spare allerede betaler for et år av individuelle medlemskap, effektivt gjør det gratis. Så det er også en god situasjon, og de fleste av oss kommer til å kjøpe to AAA-Nintendo-spill per år fra den listen. Det er gratis penger i dette tilfellet.

Cloud sparer er den andre killer-funksjonen, men det er ikke helt nok av seg selv for å gjøre tjenesten verdt det, men hvis du setter pris på lagre spill på mer enn $20 i året, så for all del trekke på avtrekkeren.

Totalt sett Nintendo Slår Online service abonnement er verdt pengene for de aller fleste brukere, og du bør i det minste gi det uke-lange rettssaken en gå før du avviser det helt.