Hoe te verbeteren Uw Plannen Wanneer U Vanuit Huis Werkt

0
41
Creative Lab/Shutterstock

Werken vanuit huis kan ervoor zorgen dat je wat extra vrijheid, maar het vereist nog steeds inzet en motivatie. Uw planning kan veranderen van dag tot dag, dus je moet slijpen uw werk van plan om te houden dingen gaan verlopen. Deze tips helpen je op schema blijft.

Flexibel

Je zou hebben gevonden dat het gemakkelijk is om je basis work-at-home-schema, maar wat doe je als iets onvermijdelijk messes up? Of je nu single of niet, een ouder of niet, dingen gebeurt. Hoe je omgaat met dat “spul” bepaalt hoe off-schedule je krijgt.

RELATEDHow om vanuit Huis te Werken Als Je Kinderen Hebt

Het is belangrijk om flexibel te zijn als u werkt vanuit huis. Als u huisdieren of kinderen, u bent meer kans om te worden onderbroken. In plaats van die onderbrekingen te ruïneren uw dag, of boos op degenen die ze veroorzaken, zorgen voor enige flexibiliteit.

Probeer het plannen van een extra half uur aan het einde van uw gebruikelijke schema elke dag te maken met de verloren tijd.

Houd een Agenda

Ik zou nooit nog iets als het niet voor de agenda hangt naast het bureau in mijn kantoor aan huis. Het doet me denken aan ongewoon werk, deadlines, vergaderingen en dingen die niets te maken hebben met het werk.

U kunt gebruik maken van een on – of offline agenda, of een planner die u toelaat om meer details over de komende vergaderingen en deadlines. Veel mensen de voorkeur aan een online agenda, want zij kunnen synchroniseren met hun telefoons en ontvang automatisch herinneringen. Anderen als een afleiding-vrij papier agenda.

Gebruik de indeling die het beste werkt voor je, maar zorg ervoor dat u dagelijks het.

Herinneringen Instellen

Zelfs als je een die-hard papieren agenda persoon, wilt u misschien overwegen het opzetten van een elementaire virtuele agenda voor herinneringen. U kunt ook instellen dat ping u via e-mail of op uw telefoon in het venster dat u wilt, zoals een uur voordat de conference call, of de dag voor een groot werk evenement.

U zult niet altijd achter uw bureau zit als een deadline of vergadering is op komst. Soms werk ik in de woonkamer of op andere locaties. Meldingen meer ontvangen zorgt ervoor dat ik geen kansen missen of klanten.

Termijnen

Jacob Lund/Shutterstock

Het spreken van de termijnen, niet alle opdrachten komen, met één. Of uw projecten zijn self-toegewezen of komen van een cliënt of een overeenkomst, als zij niet een deadline ingesteld. Als u een datum en tijd instellen door die u nodig hebt om iets, het is een grote motivator om het werk gedaan.

Deadlines zijn vooral goed als u hebt om te posten items te verkopen online—u kunt de shoot voor 10 nieuwe artikelen elke week of maand, afhankelijk van uw bedrijf. Ze zijn ook handig als u schrijft of publiceert boeken, of zelfs voor de afwerking van ambachtelijke artikelen.

Als u een ambachtelijk bedrijf, niet uw deadline voor nieuwe producten de dag dat je ze nodig hebt. Eerder, stelt het een week of twee vooruit, zodat je tijd hebt om de prijs van uw artikelen en bereiden zich voor op het evenement.

Schema Breekt

Het nemen van pauzes wanneer u vanuit huis werkt, is zo belangrijk. Wanneer u het punch de klok in een winkel of een fabriek, je krijgt tijd voor de lunch en andere pauzes. Wanneer u vanuit huis werkt, moet u uw eigen breken schema. Iedereen heeft behoefte aan een adempauze te nemen hier en daar en het eten van de lunch.

Waarom breekt zo belangrijk? Als schrijver, breekt mijn geest een kans om te resetten en terug te komen met verse gedachten voor mijn artikelen, verhalen, gedichten en boeken. Maar de pauzes zijn belangrijk, ongeacht wat voor soort werk je doet. Het niet nemen van hen kan leiden tot burnout, wat kan leiden tot vermoeidheid, en zelfs de oorzaak van zijn dat u een hekel uw werk.

Volledige Moeilijke Taken

Een laatste ding dat u kan helpen bij het stroomlijnen van uw werkdag of-week is om de meest ingewikkelde dingen eerst. Het kan moeilijk zijn om jezelf te doen moeilijk of niet tijdig taken, maar als je ze uit de weg, de rest van de plannen zal voelen als een briesje.

Hetzelfde geldt voor het werk dat je als minste. Als er een project, u bent bang voor, duik in die eerste. Haal het uit de weg, en dan genieten van de rest van je werk.

Harder projecten hebben meer kans om je uitstelgedrag, maar als je ze meteen gedaan, het zal voorkomen dat u van het hebben van te duwen termijnen.