Windows-10 de Nieuwe Update Is het Verwijderen van Mensen die de Bestanden Opnieuw

0
89
Shutterstock.com/RealVector

Microsoft heeft een buggy beveiligingsupdate voor Windows 10 van vorige week. Sommige Windows-gebruikers melden alle bestanden op hun computer zijn verwijderd. Hier is alles wat u moet weten, zoals hoe de bug op te lossen en krijg je de bestanden terug.

Gelukkig worden die bestanden niet verwijderd. De update net verhuisd naar een ander gebruiker account map. Dit is beter dan de Microsoft daadwerkelijk verwijderd van mensen bestanden met de oktober 2018 Update.

Waarom de Bug Lijkt te Verwijderen Bestanden

Sommige mensen melden dat hun desktop-bestanden worden verwijderd na de installatie van de update. Hun taakbalken en Start de menu ‘ s zijn ook gereset naar de standaard instellingen.

Het blijkt echter deze bestanden niet verwijderd en zijn nog steeds aanwezig op uw PC. U kunt ze terug te krijgen.

Bestanden lijken te worden verwijderd, omdat de Windows-10 is het ondertekenen van sommige mensen in een ander gebruikersprofiel na het installeren van de update. Als Bleeping Computer Lawrence Abrams zetten, het ziet eruit als Windows-10 “is het laden van een tijdelijk profiel tijdens het update-proces en niet om het herstel van het profiel van de gebruiker wanneer u klaar bent.”

Microsoft vertelde Bleeping Computer was zich bewust van het probleem op Feb. 12. Woody Leonhard gemeld op Computerworld op 13 Feb. Op Feb. 17, Windows Nieuwste schreef dat meerdere Microsoft de Ondersteuning van de medewerkers had gezegd Microsoft-engineers zijn bezig het op te lossen. We weten het niet zeker precies wat de oorzaak van het probleem op sommige Pc ‘ s en niet op die van anderen.

De schuld van de KB4532693 beveiligingsupdate

De buggy update is KB4532693, dat door Microsoft is uitgebracht voor Windows op 10 Feb. 11, 2020. Windows Update automatisch installeren op uw PC. Als u Windows 10, hebt u waarschijnlijk al hebt geïnstalleerd.

We hebben deze update is geïnstalleerd op meerdere Pc ‘ s en niet echt in de fout. Als uw PC al de update geïnstalleerd en u nog niet ervaren van de bug, hoeft u niet om de update te verwijderen of actie ondernemen. De bug lijkt op te treden tijdens de update installatie proces.

Hoe om de Update te Verwijderen en Krijg Je de Bestanden Terug

Als u te maken gehad met de bug, er is een simpele manier om het te repareren en krijg je de bestanden terug: de update die het probleem heeft veroorzaakt. Meerdere Windows-gebruikers hebben gemeld dat dit loste het probleem voor hen.

Om een update te verwijderen, ga dan naar Instellingen > Update en Beveiliging > Windows Update > Geschiedenis van updates Weergeven > het Verwijderen van Updates.

U kunt ook zoeken naar Configuratiescherm > Programma ‘ s > Geïnstalleerde Updates Weergeven. Beide reeksen neemt u mee naar het zelfde venster.

Kopiëren-en-plakken “KB4532693” (zonder de aanhalingstekens) in het vak zoeken in de rechterbovenhoek van de lijst van updates en druk op Enter.

U zult zien dat “Update voor Microsoft Windows (KB4532693)” in de lijst weergegeven als u de buggy update is geïnstalleerd. Klik erop en klik vervolgens op “Verwijderen.”

Herstart uw computer na het verwijderen van de update. Aanmelden normaal en uw PC moet functioneren als normaal.

Als dit niet werkt voor sommige reden, kunt u ook terecht in C:Users in de Verkenner. Je zal waarschijnlijk zien dat je belangrijkste gebruiker profiel map-naam is gewijzigd. Bijvoorbeeld, als uw gebruikers-map is normaal “C:UsersChris” je ziet, “C:UsersChris.bak” of de “C:UsersChris.000” map. Je kunt open dat de hernoemde map te vinden van al je bestanden.

Microsoft de ondersteuning van de medewerkers vertelde Windows Laatste dat ze in staat waren om het probleem op te lossen voor sommige mensen door het creëren van een nieuwe lokale gebruikersaccount en het overzetten van de bestanden van de oude gebruikersaccount map naar de nieuwe.

We raden u echter wel gewoon verwijderen van de buggy update. Het is veel gemakkelijker en zal naar verluidt het oplossen van het probleem, ook. Microsoft zal waarschijnlijk de re-release van de update in de toekomst, wanneer het probleem is opgelost.

Een Andere Recente Update, Problemen Veroorzaakt, Te

Dit is slechts een van de vele bugs in februari 2020 updates. Microsoft trok KB4524244 van de servers van de vorige week na de update was waardoor verschillende problemen op sommige Pc ‘ s, met inbegrip van het breken van de “Reset Deze PC’ functie.

Helaas, Microsoft nog niet trok de KB4532693 update dat is het verplaatsen van mensen van bestanden. Microsoft is nog niet eens vermeld dit probleem op de Windows-10 “bekende problemen” – pagina die een lijst met bekende problemen zoals deze, samen met de geplande oplossingen.

In andere recente update bug nieuws, Microsoft heeft op zijn minst vast de zwarte achtergrond bug introduceerde met wat was de bedoeling om Windows 7 de laatste security patch.

In eerste instantie, Microsoft zegt alleen georganiseerd met betaald Extended Security Updates contracten zou ontvangen van een patch voor de bug. Iedereen, met inbegrip van alle gebruikers thuis, zou te maken hebben met het. Microsoft dan veranderde van koers en het maken van de update voor iedereen beschikbaar.

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van de opdracht join op Linux
  • “Het Opslaan van een PDF op Je iPhone of iPad
  • “Het Oplossen van Bluetooth Problemen op Windows
  • “Wat Is Ambient Computing, en Hoe Zal Ons Leven Veranderen?
  • “6 Tips voor het Gebruik van Je iPhone’ s Nachts of in het Donker