Hur vill Avbryta Din Nintendo Switch Online Abonnemang

0
52

På $19,99 USD för 12 månader för att få tillgång till online multiplayer, gratis NES-och SNES-spel, och mer, Nintendo Switch Online tjänst är en bra affär. Oavsett din anledning, kan du avbryta auto-förnyelse av tjänsten när som helst.

I en Webbläsare

Att stänga av automatisk förnyelse av ditt abonnemang är lätt, särskilt eftersom du har betalt för all din tid i förskott. Navigera valfri webbläsare accounts.nintendo.com och logga in med din e – /användarnamn och lösenord. På ditt konto, klicka på “Shop Meny” i vänstra menyn. Detta kommer att öppna en ny flik i din webbläsare.

Bläddra ner “Butiken Meny” – sidan och klicka på “Nintendo Switch Online.” Den här sidan är där du kan se olika information om din prenumeration och tillstånd av din automatiska förnyelse, samt en stor röd knapp till höger.

Klicka på “Stänga Av Automatisk Förnyelse” och sedan bekräfta ditt val genom att klicka på “Stäng Av” i den lilla pop-up. Du kommer att få e-post bekräftelse från Nintendo, och du kan fortfarande använda Nintendo Switch Online tjänster tills “Bästföre Datum” som anges på denna sida.

På Nintendo Stäng

Du kan lika enkelt stänga av automatisk förnyelse på din Nintendo-Omkopplare. Öppna Nintendo eShop-appen på hemskärmen i din Nintendo-Omkopplaren och välj rätt användare. Tryck på höger å vänster kontroll stick för att välja din profil ikonen i det övre högra hörnet av skärmen, tryck på A för att bekräfta. Detta kommer att ta dig till “Konto Information”.

Bläddra ner till “Nintendo Switch Online” och sedan välja “Inaktivera Automatisk Förnyelse.” Bekräfta ditt val, och du kommer att få en e-postbekräftelse från Nintendo. Du kan fortfarande använda Nintendo Switch Online tjänster tills “Bästföre Datum” som anges på denna sida.

Du kan åter prenumerera på någon tid. Men, efter 180 dagar, Nintendo kommer att radera alla Spara Data i Molnet backup på sina servrar.

LÄS NÄSTA

  • “Hur kan man Kontrollera Om Din iPhone Renoverades
  • “Hur att Använda join-kommandot i Linux
  • “Windows-10: s Nya Uppdateringen Är att ta Bort Folkets Filer Igen
  • “Hur för att Spara en PDF-fil till Din iPhone eller iPad
  • “Felsökning av Problem med Bluetooth i Windows