Hoe om te Controleren of Uw iPhone Gerenoveerd

0
52
Benj Edwards

Na het kopen van een gebruikte iPhone, vraag je je misschien af over zijn geschiedenis. Als eerste verkocht, deed het verlaten van Apple als merk een nieuw apparaat of een al eerder gerenoveerd? Gelukkig, er is een gemakkelijke manier om te vertellen. Hier is hoe.

Vind Uw iPhone Model Nummer

Open de app Instellingen en ga naar Algemeen > info.

Zodra u op Over, zult u worden gepresenteerd met een lijst van belangrijke informatie over de iPhone, met inbegrip van de naam van het apparaat, de software versie, en een modelnummer.

Besteed zorgvuldige aandacht aan het model nummer, want dit zal onthullen de oorsprong van de iPhone.

  • Als het modelnummer begint met een M, het is gekocht van Apple.
  • Als het modelnummer begint met F, het werd gerenoveerd door Apple of een vervoerder.
  • Als het modelnummer begint met P, het werd verkocht als een gepersonaliseerde iPhone met een gravure.
  • Als het modelnummer begint met een N, Apple geleverd als een vervanging van het apparaat worden voor een slechte werking iPhone.

Als u vindt dat uw telefoon is gerenoveerd, het is niet per se reden voor alarm. Apple zet zijn Certified Refurbished producten door middel van een rigoureuze proces maakt hen zo goed als nieuw. Ze schoon elke eenheid grondig, vervangen van defecte onderdelen, indien nodig, en het verwisselen van de accu en de buitenste schil.

In het algemeen, Gereviseerde, door Apple Gecertificeerde producten kijken en werken als merk nieuwe iPhones, maar om juridische redenen, Apple kan verkopen als nieuw. Apple biedt meestal deze refurbished producten op een flinke korting, dus ze kunnen een geweldige deal.

Providers zoals AT&T en Verizon ook het opknappen van iPhones en ze te verkopen tegen een korting. In tegenstelling tot Apple, kunnen ze niet veranderen van de batterij of een nieuwe, 1-jaar garantie op de telefoon. (U kunt de status van de garantie op uw iPhone door het bezoeken van Apple ‘ s garantie van de site en het invoeren van het apparaat serienummer.)

Derde-Partij Gereviseerde Apparaten

Als uw telefoon eerder werd gerenoveerd door een onafhankelijke herstelbewerking dat is niet toegestaan door Apple, het modelnummer zou niet noodzakelijkerwijs dat. Enkele leveranciers hebben de strenge normen voor renovatie als Apple doet, dus het is best om te voorkomen dat derden gereviseerde apparaten, indien mogelijk.

Terwijl het kennen van de Apple-gebaseerd oorsprong van uw iPhone zal niet veel verschil maken in hoe het werkt—dat hangt meer af van hoe de vorige eigenaars behandeld en het is altijd goed om meer geïnformeerd, en deze tip doet het werk.

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van de opdracht join op Linux
  • “Windows-10 de Nieuwe Update Is het Verwijderen van Mensen die de Bestanden Opnieuw
  • “Het Opslaan van een PDF op Je iPhone of iPad
  • “Het Oplossen van Bluetooth Problemen op Windows
  • “Wat Is Ambient Computing, en Hoe Zal Ons Leven Veranderen?