Het Annuleren van Uw Nintendo Switch Online Abonnement

0
55

Op $19,99 USD voor 12 maanden toegang tot de online multiplayer, gratis NES-en SNES-games, en nog veel meer, de Nintendo Switch Online service is een geweldige deal. Wat uw reden ook is, kunt u de automatische verlenging van de service op elk gewenst moment.

In Browser van het Web

Het uitschakelen van de automatische verlenging van je abonnement is makkelijk, vooral omdat je hebt betaald voor al je tijd vooraf. Navigeren door een web browser accounts.nintendo.com en meld u aan met uw e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord. Op uw account pagina, klik op “Shop-Menu” in het linker menu. Dit opent een nieuw tabblad in uw browser.

Scroll omlaag in de “Shop Menu” pagina en klik op “Nintendo Switch Online.” Op deze pagina kunt u de bekijk verschillende informatie over uw abonnement en de staat van uw automatische verlenging, evenals een grote rode knop aan de rechterkant.

Klik op “Uitschakelen Automatische Verlenging” en vervolgens bevestig uw keuze door te klikken op “Uitschakelen” in het kleine pop-up. U ontvangt e-mail een bevestiging van Nintendo, en u kunt nog steeds gebruik maken van de Nintendo Switch Online diensten, tot en met de uiterste Datum vermeld op deze pagina.

Op de Nintendo Schakelaar

Je kunt net zo gemakkelijk uitschakelen van de automatische verlenging van uw Nintendo apparaat. Open de Nintendo eShop-app op het startscherm van uw Nintendo Schakelaar en selecteer de juiste gebruiker. Druk rechts op de linker control stick en selecteer uw profiel pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm; druk op A om te bevestigen. Dit zal je naar het “Account Information” – scherm.

Scroll naar beneden naar “Nintendo Switch Online” en selecteer “Uitschakelen van de Automatische Verlenging.” Bevestig uw keuze, en u ontvangt een mail met de bevestiging van Nintendo. U kunt nog steeds gebruik maken van de Nintendo Switch Online diensten, tot en met de uiterste Datum vermeld op deze pagina.

U kunt herinschrijven op elk moment. Maar, na 180 dagen, Nintendo verwijdert u alle Gegevens Opslaan in de Cloud back-ups van de servers.

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van de opdracht join op Linux
  • “Windows-10 de Nieuwe Update Is het Verwijderen van Mensen die de Bestanden Opnieuw
  • “Het Opslaan van een PDF op Je iPhone of iPad
  • “Het Oplossen van Bluetooth Problemen op Windows
  • “Wat Is Ambient Computing, en Hoe Zal Ons Leven Veranderen?